Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Placente pāriet uz "Bordeaux"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Placente pāriet uz "Bordeaux"
Djego Placente (pa labi) tiek
iepazīstināts kā "Bordeaux" futbolists
Foto: AFP

Argentīnas futbola aizsargs Djego Placente ir pārcēlies no vietējā "San Lorenzo" uz franču klubu "Bordeaux". Līgums ar futbolistu noslēgts uz divām sezonām.

"Bordeaux" pagājušajā sezonā ieņēma otro vietu "Ligue 1" čempionātā, taču komanda visu vasaras transfēru periodu vēlējās iegūt spēcīgu malējo aizsargu. Jau ziņojām, ka klubs bija izrādījis interesi arī par Žeremī Matje un Mikaelu Silvestru.

31 gadu vecais Placente Eiropā spēlēs jau ne pirmo reizi. Savulaik viņš bija pārstāvējis arī Leverkūzenes "Bayer" un "Vigo Celta" komandas. Savas karjeras laikā viņš ir spēlējis arī "River Plate" un "Argentinos Juniors" komandās. Argentīnas izlases rindās viņš ir aizvadījis 22 spēles.

"Bordeaux" komandas galvenais treneris Lorāns Blāns izteica cerību, ka Djego pieredze palīdzēs komandai Čempionu līgā turnīrā. Par Placenti interesējās arī vairāki citi klubi no Grieķijas un Spānijas, bet tieši Bordo kluba piedāvājums spēlētājam likās saistošākais. Līguma nosacījumi netiek atklāti.

Saistītais raksts:
"Bordeaux" medī Placenti

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-07-28 22:09, pirms 16 gadiem
shitas labais.. kaaa rukaa.. ej tu nost.. kaut vai viens tads speletajs speletu LMT Virsligaa..

     [+] [-]

, 2008-07-28 23:32, pirms 16 gadiem
Njaa Bordeaux ar nepajokam pastiprnās.
Viens ir skaidrs Lyonai būs grūti nosargāt čempiona kroni , jo tadas komandas kā Bordeaux un Marsielle šogad būs vēl stiprākas.
Bet nu protams cerams ka viņas paplūksies savā starpa pa otro vietu līdera vietu atstājot Lyonai