Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Domeneks: "Neviens man nav izvirzījis ultimātu"

Domeneks: "Neviens man nav izvirzījis ultimātu"
Raimons Domeneks
Foto: AP

Francijas futbola izlases galvenais treneris Raimons Domeneks noliedzis plašsaziņas līdzekļos izskanējušo informāciju par to, ka būtu saņēmis no šīs valsts futbola federācijas ultimātu izcīnīt noteiktu punktu skaitu pasaules kausa (PK) izcīņas atlases turnīra sākuma stadijā.

Vietējā laikrakstā "L'Equipe" šonedēļ parādījās informācija, ka Francijas futbola federācija uzdevusi Domenekam izcīnīt piecus punktus pirmajās trīs kvalifikācijas sacensību spēlēs. Treneris to kategoriski noliedza.

"Ar tāda veida domām nenodarbojos, jo galvenais ir kvalificēties lielajam turnīram. Tā izdarīšanai nepieciešami visi deviņi punkti trijos mačos, nevis tikai pieci. Jāizdara maksimālais, kas iespējams. Pirmo reizi dzirdu par šādu ultimātu. Neviens man nesola likt nazi pie rīkles," sacīja Domeneks.

Francijas izlases galvenais treneris saņēmis plašu kritikas lavīnu par savas komandas neizteiksmīgo sniegumu šovasar aizvadītajā "Euro 2008" turnīrā, kad francūži nespēja pārvarēt grupu turnīra kārtu. Francijas futbola federācijas prezidents Žans Pjērs Eskalē toreiz atzina, ka Domeneks savu līdz 2010. gadam ilgstošo kontraktu izpildīs līdz galam ar nosacījumu, ka "daudzas lietas izlasē mainīsies".

Francūži jauno PK atlases ciklu uzsāks 6. septembrī ar izbraukuma spēli pret Austriju. Vēl vienā apakšgrupā ar Domeneka vadīto valstsvienību atrodas arī Serbija, Rumānija, Lietuva un Farēru salas.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

 +12 [+] [-]

, 2008-08-27 07:44, pirms 16 gadiem
brīnos, ka viņu uzreiz pēc "EURO 2008" neatlaida.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-27 15:11, pirms 16 gadiem
kaads tur vel ne ''ultimats''...

ja tu cali franus PK nedabusi tevi tur francija nolincos... ta ka labak pacenties...

  +1 [+] [-]

, 2008-08-27 15:17, pirms 16 gadiem
Jēbal, manu 3. mīļāko izlasi[aiz LV un Ger] šitais čalis grib aprakt!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-27 17:54, pirms 16 gadiem
Protams ultimāta nav un nebūs. Bet ja punktu nebūs, tad kaut kas cits gan būs! Domeneks nebūs izlases treneris - tas būs!

     [+] [-]

, 2008-08-27 20:45, pirms 16 gadiem
Nu grupa ir pat ļoti ņemama. Viņam varbūt piedotu, ja būtu 2. vieta grupā, bet Francijai ir jāuzvar!