Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Freds: "Vēlos palikt Lionā"

Agris Suveizda

Freds: "Vēlos palikt Lionā"
Freds līksmo pēc kārtējā titula Francijā
Foto: AFP

Francijas futbola kluba "Olympique Lyonnais" brazīliešu uzbrucējs Freds intervijā izteicis vēlmi palikt Lionā arī pēc līguma beigšanās nākamā gada jūnijā, vēsta "Lyon" mājaslapa. Jāpiebilst, ka Freds pēdejos mēnešus mocījies ar savainojumiem un vasarā bija tuvu pārejai uz citu klubu.

Brazīlietis Freds, kuram nākamnedēļ apritēs tikai 25 gadi, intervijā sacīja, ka vēloties palikt Lionā arī nākamsezon. Ar komandu uzbrucējam līgums vēl ir spēkā tikai uz šo sezonu. Starpsezonas laikā ļoti reāla bija brazīlieša pārcelšanās uz citu komandu. Kā visreālākais variants tik minēts viņa atgriešanā dzimtenē Brazīlijā, savukārt no Eiropas komandām tika pieminēts Brēmenes "Werder".

"Pagājušajā gadā es izšķīros ar sievu, kura pārcēlās ar meitiņu uz Brazīliju. Es ļoti vēlējos būt tuvumā savai meitai, tāpēc kluba vadībai izteicu vēlmi uz pusgadu vai gadu uzspēlēt Brazīlijā. Tomēr šis variants nojuka, un es paliku Lionā. Tagad Liona ir mana prioritāte, es vēlos spēlēt un gūt vārtus," sacīja Freds.

"Es saprotu, kāpēc fani mani pirms spēles izsvilpa. Es neesmu spēlējis praktiski četrus mēnešus, tāpēc patreiz neesmu labākajā formā. Taču es ticu, kad es sākšu gūt vārtus, līdzjutēji atkal mani atbalstīs," uzbrucējs turpināja.

Freds savas karjeras laikā spēlējis Brazīlijas komandās "America", kuras labā guvis 54 vārtus 57 spēlēs, kā arī "Cruzeiro" (107 spēlēs 59 vārti). Pēc tam viņš pārcēlās uz Lionu un vietējā klubā aizvada jau ceturto sezonu. "Ligue 1" Freds aizvadījis 74 mačus un bijis precīzs 32 reizes.

Izmantotie resursi:
olweb.fr