Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Marseille" atradusi aizstājēju Sisē

Agris Suveizda

"Marseille" atradusi aizstājēju Sisē
Mamadū Samasa (pa kreisi)
Foto: AFP

Francijas futbola klubs Marseļas "Olympique" atradusi aizstājēju Džibrilam Sisē, kurš devies uz Anglijas Premjerlīgas komandu "Sunderland". Vienībai pievienojies 22 gadus vecais uzbrucējs Mamadū Samasa, kurš līdz šim pārstāvēja "Le Mans".

Marseļas "Olympique" noslēgusi vienošanos par 22 gadus vecā uzbrucēja Mamadū Samasas pievienošanos klubam. Pēc medicīniskās apskates iziešanas (ja tā būs sekmīga) tiks parakstīts līgums. Līdz ar to "OM" prezidents Pape Diufs atradis aizvietotāju Džibrilam Sisē, kurš pēc paša iniciatīvas uz sezonu izīrēts "Sunderland".

"Pāreja ir labākais risinājums gan komandai, gan spēlētājam. Mēs nespējām garantēt viņam spēles laiku šosezon, tāpēc uzreiz pieņēmām Marseļas piedāvājumu. Es uzskatu, ka šis ir pareizs lēmums. Tādu klubu kā "Le Mans" mērķis ir trenēt un sagatavot jaunos spēlētājus pārejai uz stiprākiem klubiem. Novēlu Mamadū visu to labāko jaunajā vienībā," izteicās "Le Mans" prezidents Enri Legarda.

Savā profesionālajā karjerā Parīzē dzimušais Samasa ir spēlējis tikai "Le Mans" vienībā, kurā aizvadījis 43 spēles un guvis četrus vārtus. Šajā sezonas sākumā visās trijās spēlēs Mamadū bija pieteikts, tomēr laukumā tā arī nedevās.

Izmantotie resursi:
muc72.fr

  +1 [+] [-]

, 2008-08-26 12:08, pirms 16 gadiem
Ar Le Mans vairaak vai mazaak esmu uz "Juus", taapeec buutu ljoti jauki, peec iespeejas aatraak ieraudziit, kas tas par fruktu te ir iemaisiijies Marseljaa...
p.s. tas jau laikam noziimee, ka Dzibrils ir atgriezies Anglijaa uz paliksanu... arii peec tam, kad beigsies iires liigums ar Sunderland!

  -2 [+] [-]

, 2008-08-26 13:18, pirms 16 gadiem
Nūū 43 spēlēs 4 goli..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-08-26 14:44, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Nez vai Mamadū uzreiz tā tiks Sisē vietā, Olympique sākumsastāvā...Vairāk izskatās, ka uzbrucēju duets būs Niangs un Kone

Marseļai bija super uzbrūkošais Kvartets, bet tagad ir tikai TRIO! BET KĀDS!!! Niang-Kone-Ben Arfa un vēl Ziani, Zenden aiz mugurām, Grandins uz maiņu!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-26 15:10, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Nez vai Mamadū uzreiz tā tiks Sisē vietā, Olympique sākumsastāvā...Vairāk izskatās, ka uzbrucēju duets būs Niangs un Kone

bet,protams. Vienkārši komandā bija vakanta uzbrucēja vieta,nu,tāds ir dabūts. Neviens jau neteica,ka laukumā spēlēs. Domāju,ka šosezon ļoti maz spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-26 20:37, pirms 16 gadiem
Cisse aizstājējs noteikti Samasa vēl nebūs. Jā, viņš ir labs un talantīgs, bet vēl šobrīd nestāv klāt tādai zvaigznei kā Cisse. Varbūt pēc gadiem diviem, trim, bet ne tagad. Prieks, ka Cisse tagad atkal spēlēs EPL! Veiksmi!