Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Pape Diufs: "Manas domas atradās citur"

Agris Suveizda

Pape Diufs: "Manas domas atradās citur"
Futbolisti savu vārtu guvumu veltīja abiem bojā gājušajiem atbalstītājiem
Foto: www.om.net

"Lehavru mēs atstājās sarūgtināti,” pēc izcīnītās uzvaras ar 1:0 sacīja Marseļas "Olympique” prezidents Pape Diufs. Jau ziņojām par notikušo traģēdiju ar Marseļas futbola kluba līdzjutējiem, kurā dzīvību zaudēja divi, bet četri ir smagi ievainoti.

"Es domāju, ka futbols šodien atgāja otrajā plānā. Ir ļoti smagi iedomāties par šiem jauniešiem, kuri vēlējās tikai noskatīties futbola spēli, tomēr tas beidzās tik neveiksmīgi. Sākumā es vēlējos, lai spēle tiktu atcelta, tomēr aprunājāmies ar faniem, un viņi gribēja, lai tā notiek. Tādējādi mēs visi šo spēli veltītu bojā gājušajiem,” patiesi šokēts bija Diufs.

"Jau pirms spēles es teicu, ka jebkurā gadījumā mēs Lehavru atstāsim sarūgtināti. Izcīnītā uzvara ir ļoti mazs mierinājums avārijā izdzīvojušajiem cilvēkiem. Manas domas atradās citur - pie bojā gājušo un cietušo tuviniekiem. Liels paldies "Le Havre” atbalstītājiem, kuri cienīja un juta līdzi mums šajā grūtajā brīdī. Notikusī traģēdija ilgi paliks mūsu visu atmiņā,” turpināja Diufs, brīžiem nespēdams valdīt emocijas.

"Ir spēles, pēc kurām ir iespējams runāt par futbolu. Ir spēles, pēc kurām uzvara dara priecīgu. Šī nav no tām,” izteicās Marseļas "Olympique” galvenais treneris beļģis Eriks Gerets.

Saistītie raksti:
Ceļa negadījumā mirst divi "Marseille"...

Izmantotie resursi:
om.net.
frenchleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-24 14:26, pirms 16 gadiem
R.I.P

  +2 [+] [-]

, 2008-08-24 14:31, pirms 16 gadiem
R.I.P

  +2 [+] [-]

, 2008-08-24 14:54, pirms 16 gadiem
Izsaku visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem.. ;(;( R.I.P

  -2 [+] [-]

, 2008-08-24 15:29, pirms 16 gadiem
Es uzskatu, ka pie ši raksta vajadzētu slegt komentarus.