Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ceļa negadījumā mirst divi "Marseille" atbalstītāji

Agris Suveizda

Ceļa negadījumā mirst divi "Marseille" atbalstītāji
Sadragātais autobuss
Foto: AP

Pirms vakardien paredzētās Francijas futbola čempionāta spēles visu Franciju satricināja kāda traģiska ziņa - pa ceļam uz spēli Lehavrā ceļa negadījumā cietis fanu autobuss. Divi cilvēki miruši, aptuveni 30 ievainoti.

Vakardien paredzētajā Francijas futbola čempionāta trešās kārtas spēlē vietējā "Le Havres" tikās ar Marseļas "Olympique". Tomēr vakardienas rītā visus pāršalca nepatīkama vēsts. Kā jau ierasts, Marseļas komandas kvēlākie atbalstītāji ar kluba autobusu devās uz spēli. Tomēr līdz stadionam viņi netika...

Aptuveni 7:45 no rīta pēc vietējā laika autobuss ietriecās tilta stiprinājumā netālu no Fontaneblo pilsētas. Ārsti, kas atsteidzās uz notikuma vietu, tomēr nespēja glābt divu cilvēku dzīvības. Tāpat aptuveni 30 cilvēki ir ievainoti, no kuriem četri ļoti smagi. Policija neprata izskaidrot, kāpēc autobuss, kurā atradās 47 cilvēki, cieta avārijā, jo viņu transportlīdzeklis bija vienīgais iesaistītais.

Pēc šīs traģēdijas tika apsvērta spēles atcelšana, tomēr tā nenotika. Futbolisti devās laukumā, kaut gan viņu domas pilnīgi noteikti atradās citur. Pirms mača sākuma tika ievērots minūti ilgs klusuma brīdis, lai godinātu mirušos.

Izmantotie resursi:
frenchleague.com