Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Marseļa pret "Sochaux" bez vairākiem līderiem

Agris Suveizda

Marseļa pret "Sochaux" bez vairākiem līderiem
Rītdienas spēlē nevarēs piedalīties Bakari Kone
Foto:om.net

Rītdien paredzētajā Līgas kausa spēlē Marseļas "Olympique" izbraukumā tiksies ar "Sochaux" futbolistiem. Tajā komandai nevarēs palīdzēt kapteinis Loriks Kana un Kotdivuāras izlases futbolists Bakari Kone. Tāpat spēlēt, acīmredzot, nevarēs aizsargs Mīrss.

Jau šodien ar četrām spēlēm atsāksies Francijas Līgas kausa izcīņa. Rītdien viesos vienā no 1/16 fināla spēlēm savā starpā tiksies Marseļas "Olympique" un "Ligue 1" pastarīte "Sochaux". Pēdējā laikā titulēto Marseļas komandas spēlētājus vajā savainojumi, kas atspoguļojas arī rezultātos - zaudējums UEFA Čempionu līgā pret "Liverpool", kā arī divi neizšķirti Francijas čempionātā pret "Bordeaux" un "Monaco".

Komandas galvenais treneris beļģis Eriks Gerets nosaucis tos 18 spēlētājus, kas tiks iekļauti pieteikumā mačam. Šo uzvārdu sarakstā nav atrodams komandas kapteinis un Albānijas izlases futbolists Loriks Kana, kā arī nominālais uzbrucējs Bakari Kone un jaunieguvums anglu aizsargs Mīrss, kura liktenis gan vēl ir uz jautājuma zīmes un tiks izlemts rīt. Šo lēmumu Gerets pamato ar nepieciešamo atpūtu spēlētājiem, lai tie spētu sekmīgāk atlabt no savainojumiem (tādēļ Kone iepriekšējā spēlē atkal tika nomainīts). Taču vienam no vienības atslēgas spēlētājiem Hatemam Ben Arfam joprojām nav izdevies atgūties no kājas savainojuma, un viņš nespēj parādīt to sniegumu, kādu Hatems demonstrēja pašā sezonas sākumā. Pēc svētdien aizvadītās spēles nelielā savainojumā iedzīvojās arī Niangs, tomēr Gerets neizšķīrās par Nianga atstāšanu mājās.

Ar "Sochaux" Marseļas futbolisti šosezon jau vienreiz ir tikušies. "Ligue 1" ietvaros smagā spēlē savā laukumā "OM" uzvarēja ar 2:1. Panākumu lielākoties sekmēja teicamais vārtsarga Stīva Mandandas sniegums. "Sochaux" pēc sešām kārtām ar diviem punktiem atrodas pēdējā vietā turnīra tabulā, savukārt "OM" ar 12 punktiem seko uzreiz aiz līderes "Lyon" muguras.

"OM" sastāvs rītdienai:

Vārtsargi: Mandanda, Riu
Aizsargi: Bonārs, Taivo, Zubars, Hiltons, Erbate, Živu
Pussargi: Šeiru, Mbami, Kabore, Ziani, Zendens, Valbuena, Ben Arfa
Uzbrucēji: Niangs, Grandēns, Samasa

Izmantotie resursi:
om.net

     [+] [-]

, 2008-09-23 17:00, pirms 16 gadiem
OOO, Givet paraadiijies pie apvaarsnja?
es jau liktu vaajaako iespeejamo sastaavu, lidojam aaraa un miers! turpinaam koncentreeties Ligue 1 un CL!
Sochaux arii nepateiciigs pretinieks, prieks OM, taa kaa nebuusu paarsteigts, ja izlidos arii, OM...