Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

''Lyon'' vēl lems par Baroša nākotni

''Lyon'' vēl lems par Baroša nākotni
Milans Barošs
Foto: AP

Francijas futbola kluba ''Lyon'' vadība paziņojusi, ka vēl nav izlēmusi, vai nākamajā sezonā komandas rindās spēlēs Čehijas izlases uzbrucējs Milans Barošs.

Pagājušās sezonas otro pusi Barošs tika izīrēts Anglijas Premjerlīgas klubam ''Portsmouth'', taču 12 aizvadīto spēļu laikā pārspēt pretinieku komandu vārtsargus viņam tā arī neizdevās ne reizi.
Jāpiemin, ka ''Portsmouth'' komandas rindās viņš triumfēja Anglijas kausā.

Pēc sezonas beigām interesi par 26 gadus veco uzbrucēju izrādīja Premjerlīgas klubi ''Bolton Wanderers'' un ''West Bromwich'', kā arī Vācijas Bundeslīgas vicečempioni ''Werder Bremen'', taču pats futbolists atzinis, ka labrāt vēlētos turpināt spēlēt ''Lyon'' komandas rindās.

Baroša aģents Pavels Paška izteicies, ka jaunais ''Lyon'' komandas treneris Klods Pjuels vēlas čeham dot iespēju pierādīt savas spējas nākamajā sezonā.
''Pagaidām mēs nemainām stratēģiju un vēlamies palikt kopā ar ''Lyon'','' čehu presē ''MF Dnes'' sacīja Baroša aģents.
''''Lyon'' ir viena no labākajām Eiropas komandām un Baroša vieta ir tieši šeit. Jaunais komandas treneris ar pozitīvu skatījumu raugās nākotnē un cer uz Baroša labo sniegumu,'' piebilda Paška.

Lai arī Baroša aģents ir samērā optimistisks, franču kluba vadība tomēr vēl īsti nav izlēmusi par Baroša nākotni.
''Pagaidām vēl nekas nav skaidrs,'' atklāja ''Lyon'' kluba komunikāciju direktors Olivjē Blāns.
''Mēs tiksimies ar Milanu (Barošu – R.Z.) šonedēļ un apspriedīsim visus iespējamos variantus, kā arī izskatīsim to komandu piedāvājumus, kuras vēlas viņu iegādāties,'' piebilda Blāns.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +3 [+] [-]

, 2008-07-19 21:36, pirms 16 gadiem
Nu ja jau dod iespeejas, pieraadiit sevi, tad jau laikam, ka jaapaliek vien ir..

  +2 [+] [-]

, 2008-07-19 22:00, pirms 16 gadiem
Kaut ka neiet sim dzekam! Atceros cik spoži viņš nospeleja Euro-2004, kad kļuva par labako vartu guveju, bet pec tam pakapeniski nolaidas... Cerams ka tomer vel bus psejigs atgriezties sava limenii!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-19 23:05, pirms 16 gadiem
Nu nezinu gan... es uzskatu ka Milanu var droši laist prom! Lyonai uzbrucēju ir pietiekami- Benzema Keita Fred Bettiol Gouvu Mounier Tafer.
Reali uz šo brīdi Milans ir labaks tikai par Taferu Bettiolu Gouvu un Mounieru!
Tapēc neticu ka viņš spēs nostiprinaties pamata un protams ja viņam tas neizdosies, tad sāksies lielā brēkšana no Milana puses ka viņu nelaiž laukuma viņam nedod iespēju un bla bla bla...
Bet nu, lai kā es arī gribētu lai Baroš dotos uz citu komandu situacija, tomēr veidojas tada ka viņš visdrīzak vismaz gadu vēl uzkavēsies Lyona diemžēl!

     [+] [-]

, 2008-07-19 23:07, pirms 16 gadiem
Njāā, Keita forever! Dievīgs spēlētājs! Laimīgā Lyon, es būtu ar mieru palaist barošu uz visām četrām zemes pusēm, lai tikai Keitam būtu labāk!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-20 00:14, pirms 16 gadiem
nu baros grimst..grimst..un cerams ka veel paliks uzkapaat ..

     [+] [-]

, 2008-07-20 09:32, pirms 16 gadiem
Pats viņš varbūt palikt grib,bet Lyonai viņš nav vajadzīgs!Nu,nav.Labāk tad jaunos izlaist laukumā,nekā Baroša ēnu.

     [+] [-]

, 2008-07-21 11:46, pirms 16 gadiem
gnom112 rakstīja: Kaut ka neiet sim dzekam! Atceros cik spoži viņš nospeleja Euro-2004, kad kļuva par labako vartu guveju, bet pec tam pakapeniski nolaidas... Cerams ka tomer vel bus psejigs atgriezties sava limenii!


Un kaa grieza pie L-pool! CL arii golus lika iekshaa! Bet tagad 12 speelees = 0