Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Žuninjo: "Es neesmu krāpnieks"

Agris Suveizda

Žuninjo: "Es neesmu krāpnieks"
Žuninjo līksmo pēc gūtajiem vārtiem
Foto: AFP

Francijas futbola kluba Lionas "Olympique" kaptenis Žuninjo atbildējis uz bijušā trenera Gī Rū teikto, ka viņš neesot krāpnieks un nesimulē katru noteikumu pārkāpumu. Tāpat viņš intervijā kluba mājaslapā paskaidrojis, kāpēc izlēmis nesist izšķirošo 11m soda sitienu, kuru realizēja Karims Benzema.

Pēc visai skandalozās spēles, kurā "Lyon" kompensācijas laikā izrāva uzvaru ar 3:2 pār "Nice", 69 gadus vecais Gī Rū, kurš 44 gadus vadījis "Auxerre" komandu un pārvērtis to no amatieru komandas līdz Francijas augstākās līgas dalībniecei, intervijā sporta kanālā "Kanal+" izteicās, ka Žuninjo speciāli simulē noteikumu pārkāpumus, lai iegūtu iespēju sist soda sitienu no izdevīgas pozīcijas. Pēc viena no šādiem pārkāpumiem Žuninjo arī guva vārtus. Jāpiebilst, ka Žuninjo ar soda sitieniem "Lyon" sastāvā astoņu sezonu laikā guvis 39 vārtus.

Brazīlijas izlases futbolists nekavējoties deva atbildes triecienu: "Es svētdien kopā ar ģimeni skatījos televīziju un dzirdēju Rū vārdus. Nolēmu vakarā viņam piezvanīt. Es neesmu krāpnieks. Es biju vienkārši šokēts. Spēles sākumā tiesnesis vairākkārt izlikās neredzam "Nice" spēlētāju pārkāpumus, tāpēc es centos parādīt, ka pret mani tiek pārkāpti noteikumi. Ja tiesnesis regulāri neievēro distanci, tā nav krāpšana? Nespēju saprast, kāpēc sabiedrība uzskata, ka tiesneši pietiesā mums. Tā nav. Paskatieties , cik 11m soda sitienu mums bija iespēja izpildīt pagājušajā sezonā [tiesneši pagāšsezon nozīmēja tikai divas pendeles - aut.]! Tāpat šosezon tiesneši izdomāja pendeles gan "St.-Etienne", gan "Valenciennes" spēlēs."

Spēles pēdējās sekundēs spēles galvenais tiesnesis pie rezultāta 2:2 uz "Nice" vārtiem piešķīra apšaubāmu 11m soda sitienu. To izpildīja Karims Benzema, nevis, kā ierasts, Žuninjo. Uz žurnālista jautājumu, kādēļ Žuninjo atļāva sist Benzema, kapteinis atbildēja šādi: "Benzema man teica, ka viņš vēlas sist. Viņš vēlējās tovakar gūt vārtus, tas viņam bija svarīgi. Benzema nav "šāds tāds" spēlētājs, Karims ir visa čempionāta labākais futbolists, un viņš jau agrāk ir pierādījis, ka prot izpildīt 11m sitienus."

Izmantotie resursi:
olweb.fr

  +4 [+] [-]

, 2008-09-16 20:47, pirms 16 gadiem
Uzbrucējiem vārti kaut no punkta ir svarīgi, kaut vai pārliecībai. Žuninjo labs, nevajag viņu tagad nolikt!

Pārsteidz, 44 Gadus! Tāds SAF "tikai" pusi no tā!

  +4 [+] [-]

, 2008-09-16 20:48, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Uzbrucējiem vārti kaut no punkta ir svarīgi, kaut vai pārliecībai. Žuninjo labs, nevajag viņu tagad nolikt!

Pārsteidz, 44 Gadus! Tāds SAF "tikai" pusi no tā!
Pārliecībai?Drīzāk statistikai. Benzema jau 5 golus ielicis un spēlē labi. Verpakovskim vajag pārliecību,Benzema drīzāk vajag biku piezemēt

  +2 [+] [-]

, 2008-09-16 20:49, pirms 16 gadiem
Mulkjiibas! Cik esmu redzeejis Zuninjo, tad shii trenera teiktais ir absoluuts bullshit un nekas vairaak... Juninho jau nu nav no simuleetaajiem... jaa, varbuut ja tiesnesis nereagjee, tad speeleetaaji meegjina uzskataamaak paraadiit, ka pret vinjiem tiek paarkaapti noteikumi, but nothing else!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 21:11, pirms 16 gadiem
Nu tieshaam pilniigakais meesls ko tas Nice treneris tur saka! Ja ir futbolisti par kuriem to tieshaam var teikt (vardus gan neuzskaitiishu lai nesaakas liekas un bezjeedziigas diskusijas) bet nu nejau Zhunninjo! Vinjsh vispaar ir ljoti zoliidz futbolists un kauns vispar ka vinjam shitadus parmetumus izsaka!Pilniigi nevieta!

     [+] [-]

, 2008-09-16 21:14, pirms 16 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Pārliecībai?Drīzāk statistikai. Benzema jau 5 golus ielicis un spēlē labi. Verpakovskim vajag pārliecību,Benzema drīzāk vajag biku piezemēt
Negribās neko sliktu teikt, bet šitajā čempī, kurš man tiešām simpatizē, izskatās, ka vārtus gūt ir vieglāk! Bet nu labi, nestrīdēšos! Benzemā jau sen jāiet uz kādu TOP klubu. EIROPĀ! Lyon neticu, ka tiks tālāk par 1/4, spēku samērus būs interesanti pavērot CL, kad spēlēs Bayern-Lyon. Vācijas čempions-Francijas čempions!! Benzema būs jāneitralizē un tad redzēs, uz ko viņš ir spējīgs tādu Lucio vai Demikeļu uzraudzībā! Pret MU jau parādīja, gūdams vārtus no nekā!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 21:14, pirms 16 gadiem
Doktor France rakstīja: Nu tieshaam pilniigakais meesls ko tas Nice treneris tur saka! Ja ir futbolisti par kuriem to tieshaam var teikt (vardus gan neuzskaitiishu lai nesaakas liekas un bezjeedziigas diskusijas) bet nu nejau Zhunninjo! Vinjsh vispaar ir ljoti zoliidz futbolists un kauns vispar ka vinjam shitadus parmetumus izsaka!Pilniigi nevieta!
nav viņš Nice treneris. Kā eksperts vai kas tāds tika uz studiju atsaukts.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 22:48, pirms 16 gadiem
Nevajadzeja jau dot, bet ko daris, tada dzive
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja