Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Someils uzsācis atveseļošanās procesu

Someils uzsācis atveseļošanās procesu
Davids Someils
Foto: AFP

Francijas futbola kluba ''Valenciennes'' aizsargs Davids Someils, kurš šī gada augustā komandas treniņa laikā saļima un tika nogādāts slimnīcā, kur divas nedēļas atradās komā, beidzot izrakstīts no slimnīcas.

Atgādināsim, ka šī gada augustā komandas treniņa laikā Someils pēkšņi saļima. Viņš atradās uz soliņa, malkojot dzeramo un sarunājoties ar komandas biedriem. Nekas neliecināja, ka notiks nelaime, taču pēkšņi Someils burtiski saļima. Komandas biedri ar elpināšanu no mutes mutē centās atdzīvināt bezsamaņā esošo Someilu. Saņēmis ārstu palīdzību, Davids tika nogādāts Valensjēnas centrālajā slimnīcā.
Kluba ārsti uzskatīja, ka Someilam esot kāda sirdskaite, kuras dēļ viņš nokļuva bezsamaņā.

Pagājušajā nedēļā, divas nedēļas atrodoties komā, Someils pamodās un vēlāk pēc pārbaudēm ārsti viņa veselības stāvokli raksturoja kā normālu.
Patreiz Gvadalupes izlases futbolists ir izrakstīts no slimnīcas un nosūtīts uz speciālu atveseļošanās centru.

Someila darba devēji apstiprinājuši, ka viņa veselības stāvoklis ir normāls, taču piebilda, ka futbolistam jābūt uzmanīgam un, galvenais, lai viņš nesasteidz atveseļošanās procesu, jo pagaidām tomēr nevar droši apgalvot, vai Someils varēs atkal spēlēt futbolu.
''Atveseļošanās process iet lēni, bet labvēlīgi.
Davids Someils ir atstājis Valensjēnas slimnīcu,'' rakstīts ''Valenciennes'' kluba oficiālajā mājaslapā.
''Vispirms viņš tiks nosūtīts uz kardioloģijas nodaļu, kur viņam veiks pārbaudes, bet pēc tam uz rehabilitācijas centru.''

Saistītie raksti:
"Valenciennes" spēlētāju treniņā piemeklē...
Someils pamodies pēc divām nedēļām komā

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  -1 [+] [-]

, 2008-09-16 22:39, pirms 16 gadiem
Cerams,ka viss bus ok. Jo tuvu navei bija, sados gadijumos butu manuprat albak pamest profesionalu sportu,

  +1 [+] [-]

, 2008-09-17 15:56, pirms 16 gadiem
mees par tevi!