Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Pauleta varētu vēl sezonu pavadīt "PSG"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pauleta varētu vēl sezonu pavadīt "PSG"
Pedru Pauleta
Foto: AFP

Portugāļu futbola uzbrucējs Pauleta ir paziņojis, ka, iespējams, tomēr turpinās futbolista karjeru, lai arī iepriekš izteicās, ka to darīt negrasās.

Jau iepriekš ziņojām, ka portugālis bija nolēmis pielikt punktu spēlētāja karjerai, jo nesaņēma nevienu atbilstošu piedāvājumu karjeras turpināšanai. Tagad futbolists ir paziņojis, ka vēl vienu sezonu "PSG" sastāvā viņš vēl varētu nospēlēt:

"Kā jau teicu, esmu gatavs turpināt spēlētāja karjeru, ja man līgumu piedāvātu kāds no Portugāles vadošajiem klubiem. Pagaidām neviens no šiem klubiem ar mani vēl nav runājis. Ja līdz augusta beigām es sev neatradīšu nevienu klubu, tad vēl sezonu es varētu uzspēlēt "PSG" sastāvā. Jebkurā gadījumā, "PSG" kluba vadība var atteikties parakstīt ar mani līgumu, tādā gadījumā esmu gatavs beigt futbolista karjeru."

35 gadus vecais Pauleta savas ilgstošās karjeras laikā tā arī neaizvadīja nevienu spēli kādā no vadošajiem Portugāles klubiem, kas arī ir galvenais iemesls, kādēļ viņš vēlas noslēgt karjeru tieši Portugālē. Karjeras lielāko daļu viņš ir pavadījis Francijā, īpaši lojāls viņš ir bijis pret "Paris St.Germain" futbola klubu, kurā viņš spēlē jau kopš 2003. gada.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-15 21:23, pirms 16 gadiem
Tas butu ideali!

     [+] [-]

, 2008-07-16 01:38, pirms 16 gadiem
Jā, tieši pret Latviju viņš pārspēja Eusebio rezultavitātes rekordu izlasē!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-16 14:30, pirms 16 gadiem
cik vinjam gadu??
..35 laikam..nu ir vecs...
jacer tik ka forma aatrums un vis parejais nav zaudeets

     [+] [-]

, 2008-07-16 18:20, pirms 16 gadiem
Nu es jau labprāt gribētu lai Pauleta vēl kadu gadiņu uzspele , bet tad lai viņš to dara Portugale, bet ne PSG, jo šim klubam ir vajadzīgas kardinālas pārmaiņais un atsakoties no Pauletas un vēl dažiem komandas līderiem kuri jau ir pavecāki ir vienigais veids ka tas parmaiņas var vispār uzsākt!