Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Lens" soļo tālāk, "Strasbourg" izstājas

Agris Suveizda

"Lens" soļo tālāk, "Strasbourg" izstājas
Džeimss Fanšons nespēja palīdzēt "Strasbourg" iekļūt nākamajā kārtā.
Foto: AFP

Aizvadītas pirmās divas kārtas Francijas Līgas kausa izcīņā. Francijas spēcīgākās līgas komandas turnīrā iesaistīsies ar nākamo kārtu. Lielākie pārsteigumi ir "Ligue 2" līdervienības "Strasbourg" izstāšanās, kā arī pēc spēka trešās līgas futbola kluba "Creteil" iekļūšana trešajā kārtā.

"Coupe de la Ligue" pirmajā kārtā savā starpā tikās Francijas trešās līgas "National" un vājākās "Ligue 2" komandas. Jau šajās piecās spēlēs divās nebija pietiekami ar spēles 90 minūtēm, lai noskaidrotu uzvarētāju. "Boulogne" izšķirošos vārtus guva papildlaika 10. minūtē, savukārt "Guegnon" viesos tikai pēcspēles sitienu sērijā apspēlēja mājiniekus "Istres". Vēl pirmo etapu pārvarēja "Creteil", "Vannes" un "Nimes Olympique".

No otrās kārtas spēlēm noteikti var izcelt "Ligue 2" līdervienības "Strasbourg" un piektajā vietā esošās "Bastia" spēkošanos. Ja "Ligue 2" čempionātā strasbūriešiem piecās spēlēs piecas uzvaras, tad no Līgas kausa izcīņas viņi izlidoja jau pēc pirmās spēles, jo papildlaikā nācās atzīt viesu "Bastia" pārākumu. Spēles 63. minūtē Belhazuani gan izvirzīja "Strasbourg" vadībā, tomēr viņu prieki bija īsi, jo jau pēc trim minūtēm viesi izlīdzināja rezultātu un papildlaikā guva arī uzvaras vārtus. Savukārt otru pārsteigumu sagādāja "Creteil", kas pēc piecām kārtām atrodas tikai 13. vietā "National" čempionātā. Viņi savā laukumā ar 2:1 apspēlēja "Stade Brestois". Nākamajā posmā Kretejas futbola klubam būs jātiekas ar pašlaik krīzē esošo "Nantes", līdz ar to izloze futbolistus ir lutinājusi, jo tikpat labi varēja iegūt pretim "Marseļas Olympique" vai kādu citu Francijas grandu.

Trešās kārtas jeb 1/16 fināla spēles notiks nākamnedēļ otrdien un trešdien. Izloze vienā pārī savedusi divas komandas, kas cer šosezon pacīnīties par godalgām augstākajā līgā. Ambiciozie "PSG" futbolisti viesosies Monako, lai mērotos spēkiem ar "Monaco". Tāpat noteikti jāizceļ spēle Rennā, kur "Rennes" uzņems jauno sezonu lieliski iesākušo "Le Mans". Divas spēcīgākās vienības Francijā pagājušajā sezonā – "Lionas Olympique" un "Bordeaux" – turnīrā iesaistīsies 1/8 finālā.

1. kārta

SpēleRezultāts
Creteil - Niort 2:1
Libourne - Nîmes Olympique 0 :2
Istres - Guegnon 1 :1 (3 :4 p.s.s.)
Vannes - Dijon 3 :0
Tours - Boulogne 1 :2 (p.l.)

2. kārta

SpēleRezultāts
Lens - Sedan 4:1
Metz - Stade Reims 2:1
Troyes – Angers 2:1
Ajaccio – Montpellier 2:4 (p.l.)
Strasbourg - Bastia 1:2 (p.l.)
Guingamp - Guegnon 2:0 (p.l)
Creteil - Stade Brestois 2:1
Vannes - Amiens 3:2 (p.l.)
Châteraux - Nîmes Olympique 3:1
Boulogne - Clermont 4:1

1/16 fināls (23., 24. septembris)

DatumsSpēle
23. septembris Vannes – Valenciennes
23. septembris Montpellier – Lille
23. septembris Bastia – Châteauroux
23. septembris Creteil – Nantes
23. septembris Auxerre – Toulouse
23. septembris Havre – Caen
24. septembris Metz – Troyes
24. septembris Sochaux – Marseille
24. septembris Lorient – Lens
24. septembris Rennes – Le Mans
24. septembris Grenoble – Nancy
24. septembris Guingamp – Saint-Etienne
24. septembris Monaco - PSG

Izmantotie resursi:
frenchleague.com

     [+] [-]

, 2008-09-12 18:34, pirms 16 gadiem
Sochaux – Marseille
Is this a joke? Baac, atkal ar tiem, visai neparocigajiem pretiniekiem, jaaspeelee OM! Nebriiniisos, ja OM izlidos jau shajaa kaartaa - tiesaam, OM neparociigs pretinieks, nesenajaa liigas speelee, arii naacaas stipri pasviist, lai nezaudeetu punktus!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-12 18:37, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Sochaux – Marseille

Is this a joke?

Diemžēl(vai par laimi) tas nav joks
Vēlreiz dabūsiet paspēlēties ar viņiem. Man domāt,ka vairāki līderi OM nespēlēs. Kā nekā - aiz muguras būs smaga spēle pret Bordeaux,bet pēc tam uzreiz ar Monaco.

     [+] [-]

, 2008-09-12 18:43, pirms 16 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Diemžēl(vai par laimi) tas nav joks
Vēlreiz dabūsiet paspēlēties ar viņiem. Man domāt,ka vairāki līderi OM nespēlēs. Kā nekā - aiz muguras būs smaga spēle pret Bordeaux,bet pēc tam uzreiz ar Monaco.

Aizmirsi - pa vidu starp Bordo un Monaco, veel Liverpool!
p.s. domaaju, ka jaa, nespeelees nekaads dizais sastaavs, domaaju, ka neseeeros arii neviens iipasi, ja izlidos, jo galvenais meerkjis ir Ligue 1 title! kaa arii peec iespeejas taalaak tikt CL! paareejiem kausiem manupraat ir otrskjiriiga noziime...

     [+] [-]

, 2008-09-12 18:44, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Aizmirsi - pa vidu starp Bordo un Monaco, veel Liverpool!
p.s. domaaju, ka jaa, nespeelees nekaads dizais sastaavs, domaaju, ka neseeeros arii neviens iipasi, ja izlidos, jo galvenais meerkjis ir Ligue 1 title! kaa arii peec iespeejas taalaak tikt CL! paareejiem kausiem manupraat ir otrskjiriiga noziime...

tfu,sajaucu datumus. Līgas kauss ir aiznākamnedēļ btw,Valbuena ir vesels

     [+] [-]

, 2008-09-12 19:10, pirms 16 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: tfu,sajaucu datumus. Līgas kauss ir aiznākamnedēļ btw,Valbuena ir vesels

Nice! Vinjam jau vislabaak zinaams, kaa taas lietinjas, pret Liverpool daraamas!

     [+] [-]

, 2008-09-13 00:19, pirms 16 gadiem
Daudzi interesanti pāri mums te iekrituši.