Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Boatengs tiesā atzīts par vainīgu uzbrukumā sievietei un maksās soda naudu

Rolands Eliņš

Boatengs tiesā atzīts par vainīgu uzbrukumā sievietei un maksās soda naudu
Žeroms Boatengs tiesā. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbolists Žeroms Boatengs Minhenes tiesā atzīts par vainīgu fiziskā uzbrukumā savai bijušajai draudzenei un divu meitu mātei. Viņam piespriests naudas sods 1.8 miljonu eiro apmērā, taču ne cietumsods.

Žeroms Boatengs bija apsūdzēts par notikumu 2018. gadā, kad Karību salās bija brīvdienās kopā ar bijušo dzīvesbiedri. Boatengs tiesā noliedza, ka būtu nodarījis viņai fiziskus ievainojumus, taču atzina, ka izcēlies strīds. Boatengs tiesā norādīja, ka agresīva kļuvusi otra persona, ko Vācijas tiesa publiski nosauc tikai kā Šerinu S, un ka viņa iesitusi viņam. Kad Boatengs esot centies viņu atstumt no sevis, viņa esot nokritusi.

Savukārt Šerina S. tiesā liecināja, ka Boatengs ir iesitis viņai, rāvis aiz matiem un iekodis, turklāt sitiens esot bijis tik spēcīgs, ka viņa uz brīdi neesot bijusi spējīga paelpot.

Pēc Vācijas likumiem par šādiem likumpārkāpumiem piemērojams cietumsods līdz pat pieciem gadiem. Boatengs tika atzīts par vainīgu, bet kā sods viņam nozīmēta soda nauda 1.8 miljonu eiro apmērā.

Titulētais Vācijas futbolists Boatengs ilgus gadus aizvadīja Minhenes "Bayern" sastāvā, divreiz kļūstot par Čempionu līgas uzvarētāju un deviņas reizes par Vācijas čempionu. Šovasar viņš pārcēlās uz Francijas klubu "Lyon", un Francijas mediji norāda, ka jaunais klubs nemaz neesot bijis informēts par tiesas procesu. Bija paredzēts, ka lietas izskatīšana notiks iepriekšējā decembrī, taču tika pārcelta, jo liecinieks nevarēja ierasties.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/world-euro...

     [+] [-]

, 2021-09-10 18:11, pirms 3 gadiem
Laba provokācija uz 1.8 miljoniem.

     [+] [-]

, 2021-09-10 18:59, pirms 3 gadiem
Visādi idioti ir bet kaut ka neticu ka Buatengs, zinot savu statusu butu atļāvies šādas izricības. Visi labi zina ko mūsdienād nozīmē iesist sievietei. Un 1.8 miljoni-izklausas vairāk pēc naudas pumpēšanad. Beigsies tā nauda, izrādīsies ka Buatengs būs vinu arī spārdijis un draudējis nogalinār