Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Notikusi Līgas kausa izloze

Agris Suveizda

Notikusi Līgas kausa izloze
Līgas kausa pašreizējie īpašnieki "PSG"
Foto: SIPA

Notikusi Francijas Līgas kausa izloze. Atšķirībā no iepriekšējās kārtas 1/8 fināla maču sarakstā nevar atrast uzreiz kaut vienu spēli, kas ļoti izceltos uz pārējo fona. Saistošākās varētu būt "PSG" un "Nancy" atkārtotā tikšanās un "Sochaux" duelis ar "Lens".

Francijas Līgas kausa ("League Cup") izcīņā aizvadīti pirmie trīs posmi. Sākot ar 1/8 finālu turnīrā iesaistīsies arī "Lyon" un "Bordeaux". Veikta astotdaļfināla un tālākā turnīra izloze. Vienā no šīm spēlēm tiksies "PSG" un "Nancy", kas iepriekšējā "Ligue 1" kārtā savā starpā nospēlēja neizšķirti 1:1, kā arī Francijas augstākās līgas pastarīte "Sochaux" un viena no "Ligue 2" favorītkomandām "Lens. Izņemot Parīzes un Nansī, "Le Havre" un "Rennes", kā arī "Montpellier" un Šatorū komandu dueli, pārējos piecos mačos savā starpā tiksies dažādu līgu pārstāves, kas varētu nozīmēt visai prognozējamus spēļu iznākumus. Cerēsim, ka tā nenotiks un Francijas kausa izcīņas turpinās mūs priecēt ar visai daudziem vārtu guvumiem, ko nevar novērot "Ligue 1" spēlēs. Astotdaļfināla spēles tiks aizvadītas 11. un 12. novembrī.

1/8 fināls (11. un 12. novembris)

PārisSpēle
1. spēle Lyon - Metz
2. spēle Vannes - Auxerre
3. spēle Nice - Creteil
4. spēle Le Havre - Rennes
5. spēle Bordeaux - Guingamp
6. spēle Montpellier - Chateraux
7. spēle PSG - Nancy
8. spēle Sochaux - Lens

Izmantotie resursi:
frenchleague.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-09 16:36, pirms 16 gadiem
Nekas tur prognozējams nebūs, jo sīkie sitīsies, kamēr lielajiem klubiem uzmīzt uz šito kausu.. OM jau izkrita, man patiess prieks, jācīnās ir līgā.

     [+] [-]

, 2008-10-09 22:13, pirms 16 gadiem
Atkal Nancy.

Īstenībā klubam jācīnās par katru trofeju Robi. Ja es spēlētu tādā līmenī, man vienalga, Līgas vai Katalonijas kauss.Jācīnās.

     [+] [-]

, 2008-10-10 01:44, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Atkal Nancy.

Īstenībā klubam jācīnās par katru trofeju Robi. Ja es spēlētu tādā līmenī, man vienalga, Līgas vai Katalonijas kauss.Jācīnās.
ja tu spēlētu tādā līmenī tad šitādas glupības nerunātu-tu nevarētu izturēt tik daudz spēļu-šis kauss var teikt,lai iespēlētu jaunos veikto kaut kādas korekcija,taktiskās shēms un ja tiek fināla tad arī spēlē lielie vīri!!!

     [+] [-]

, 2008-10-11 01:03, pirms 16 gadiem
Kauss ir kauss.