Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Kriss: "Nav iespējams uzvarēt katrā spēlē"

Agris Suveizda

Kriss: "Nav iespējams uzvarēt katrā spēlē"
"Bordeaux" iegūst Francijas Superkausu
Foto: AFP

Sestdienas vakarā futbola klubs "Bordeaux" Francijas Superkausa finālā pēcspēles sitienos ar 5:4 pārspēja "Lyon", kas šo trofeju bija ieguvusi iepriekšējos sešos gados. "Bordeaux" treneris un spēlētāji bija apmierināti ar spēli, taču eiforijā arī nekrita.

"Tas bija liels pārsteigums, kad mums uzticēja uzņemt finālmaču. Savas publikas priekšā mēs nedrīkstējām zaudēt. Es esmu ļoti priecīgs par komandas sniegumu, kaut arī otrajā puslaikā mums klājās ļoti smagi vēl nepietiekamās fiziskās izturības dēļ. Esmu laimīgs, ka ieguvām trofeju tik smagā cīņā, taču čempionāta spēlē Lionu uzvarēt būs vēl sarežģītāk," pēc spēles izteicās uzvarētāju treneris Lorāns Blāns.

"Mums tituls bija jāiegūst automātiski ["Lyon" izcīnīja gan Francijas kausu, gan kļuva par Francijas čempioniem - aut.]," iesāka "Lyon" galvenais treneris Klods Pjuels. "Spēle bija ļoti grūta. Mēs zaudējām pārāk daudz gaisa divcīņu, jo īpaši pirmajā puslaikā. Komanda vēl nebija gatava labi nospēlēt visas 90 minūtes, jo daudzi spēlētāji tikai pirms divām nedēļām atsāka trenēties pēc atpūtas no Eiropas čempionāta. Tāpēc esmu priecīgs, ka izdevās noturēt neizšķirtu spēles pamatlaikā. Esmu nedaudz vīlies par zaudējumu, jo (pēcspēles sitienu sērijā) mēs atradāmies vadībā par diviem sitieniem."

Par spēles labāko spēlētāju tika atzīts "Bordeaux" uzbrucējs Maroans Šamaks, kurš otrā puslaika izskaņā gan tika nomainīts. Viņš pēc spēles bija ļoti priecīgs, tomēr prata arī nolaisties uz zemes: "Mēs aizvadījām ļoti labu spēli. Bijām ļoti labi un rūpīgi sagatavojušies finālam. Šodien pierādījām, ka esam gatavi Francijas čempionāta sākumam, tomēr mēs nebūt nebūsim galvenie favorīti tajā. Par spīti zaudējumam, "Lyon" ir lielas izredzes iegūt titulu, kā arī Marseļa un "PSG" ir ievērojami pastiprinājusies."

"Mēs esam vīlušies, bet ne sagrauti. Mūsu galvenais uzdevums ir iegūt Francijas čempionu titulu, kā arī pēc iespējas tālāk aizkļūt Čempionu līgā. "Bordeaux" bija labāk sagatavojušies spēlei, jo treniņnometnes viņi sāka daudz agrāk par mums. Mēs slikti aizvadījām pirmo puslaiku, taču otrais bija daudz labāks, tomēr nespējām izmantot savas izdevības," "Lyon" kluba televīzijā izteicās Žeremī Tulalāns.

"Viņi vairāk gribēja uzvarēt. Mēs vēlamies iegūt visus iespējamos titulus, taču nav iespējams uzvarēt katrā spēlē. Mums jāturpina strādāt un jāizcīna uzvara (pirmajā Francijas čempionāta spēlēt) pret "Toulouse"," pēc spēles sacīja "Lyon" centra aizsargs Kriss, kura neprecīzi izpildītais raidījums kļuva par izšķirošo pēcspēles sitienu sērijā.

Saistītie raksti:
Francijas Superkausu iegūst "Bordeaux"

Izmantotie resursi:
olweb.fr
girondins.com

  +2 [+] [-]

, 2008-08-04 13:59, pirms 16 gadiem
Kriss, nu kā Tu tā neiesiti.... Lāga vīrs tak !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-04 14:47, pirms 16 gadiem
Ceru, naakosaa gada maijaa dzirdeet - nav iespeejams, gadu no gada uzvareet cempionaatu un kaadreiz muusu uzvaras gaajienam bija jaapaartruukst...

  +3 [+] [-]

, 2008-08-04 14:57, pirms 16 gadiem
Loránam pirma trofeja?

  +3 [+] [-]

, 2008-08-04 14:59, pirms 16 gadiem
stremis rakstīja: Loránam pirma trofeja?

kā trenerim,jā.

     [+] [-]

, 2008-08-04 22:22, pirms 16 gadiem
Malači!