Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Žulī satraukts par nākotni "PSG"

Agris Suveizda

Žulī satraukts par nākotni "PSG"
Ludoviks Žulī (no labās)
Foto: AFP

Francijas futbolas kluba "Paris Saint Germain" spēlētājus Ludoviks Žulī izteicis bažas par savu nākotni klubā. Bijušais "Barcelona" spēlētājs sacīja, ka pašlaik praktiski nav nekas skaidrs, kas notiks klubā starpsezonā – kas būs galvenais treneris, kādi spēlētāji paliks vai atstās vienību. Visticamāk, tas ir atkarīgs no ieņemtās vietas Francijas čempionātā, taču nedrošība par nākotni nekad nav bijusi labākais futbolistu dzinulis.

"Es pievienojos klubam, pateicoties Šarlam [Vilinēvam] un Bazina kungam. Taču Šarla te vairs nav, un pašlaik nav skaidrs, kas nākamsezon būs komandas treneris un kas notiks ar spēlētājiem, kuriem beigsies līguma termiņš," sacīja Ludoviks Žulī, uzsverot, ka bijušais kluba prezidents Šarls Vilinēvs jau ir projām, pateicoties viedokļu atšķirībām starp viņu un "PSG" īpašniekiem.

"Citur spēlētāji jau februārī ir informēti par savu un kluba iespējamo nākotni, taču šobrīd pie mums ir ārkārtīgi daudz nezināmā. Spēlētāji kā es vai Klods [Makelele], parakstot līgumu, uzņēmāmies atbildību. Tagad kārta to darīt ir klubam. Tuvākajā laikā tikšos ar Bazinu, lai izrunātu situāciju," Žulī turpināja.

Vasarā "PSG" krietni rekonstruēja sastāvu. Tika noslēgti līgumi ar bijušajām Francijas zvaigznēm Klodu Makeleli un Ludoviku Žulī, kā arī ar vairākiem spilgtiem vietējā čempionāta spēlētājiem. "Ligue 1" turnīrā, salīdzinot ar iepriekšējām sezonām, "PSG" krietni uzlabojis sniegumu, tomēr joprojām trūkst stabilitātes. Lieliski klubam veicies UEFA kausa izcīņā,, kur iekļūt jau ceturtdaļfināla stadijā. Tomēr ir klubā valda diezgan liels haoss. Februārī amatu pameta bijušais prezidents Šarls Vilinēvs, savukārt šosezon "PSG" strādājis ar lielākajiem zaudējumiem starp citām augstākās līgas vienībām.

Iespējams, komandā nepaliks arī galvenais treneris Pols Le Gens. Baumo, ka viņa vietu varētu ieņemt tituliem bagātais Žerārs Uljē. "PSG" joprojām reāli pretendē uz čempiona titulu vai vismaz vietu UEFA Čempionu līgā, tomēr, ja sezonas noslēgums neizdosies, vasarā klubā, iespējams, atkal notiks lielas pārmaiņas.

Izmantotie resursi:
ligue1.com
lequipe.fr

     [+] [-]

, 2009-04-01 17:48, pirms 16 gadiem
Komandas modelis pagaidām labs, jācer, ka +- sastāvs paliks tas pats.

Galvenais, lai šie spēlētāji paliek. -->
';

  +1 [+] [-]

, 2009-04-01 19:20, pirms 16 gadiem
tiesām sogad PSG ir lielisks sastāvs. uzreiz attaisnoja uz sevis liktās cerības. protams sī treneru maiņa utt nekādīgi nemotivē uz to labāko, bet jācer, ka PSG pieturēsies pie sīs pasas shēmas, jo tiesām viņi spēlē lieliski. kaut arī saprotams, ka ja arī izlems pieturēties pie siem spēlētājiem, tad tas nebūs uz ilgu, jo komandā spēlē jau diezgan paveci, pieredzējusi spēlētāji. un Uljērs varētu PSG dot daudz.
kā tur arī būtu, Žulī ir lielisks.