Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Portugāles treneris par Ronaldu: ''Neviens netiek iekļauts izlasē vārda dēļ''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Portugāles treneris par Ronaldu: ''Neviens netiek iekļauts izlasē vārda dēļ''
Krištianu Ronaldu. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Šovakar savu ''Euro 2024'' finālturnīra kampaņu sāks Portugāles valstsvienība, kuras rindās joprojām ir leģendārais uzbrucējs Krištianu Ronaldu. Portugāles treneris Roberto Martiness pirms pirmā mača medijiem sacīja, ka sastāvā neviens nav ticis iekļauts vārda dēļ, tostarp arī pieredzējušais Ronaldu.

''Prieks, ka viņš ir kopā ar mums. Ronaldu atrašanās kopā ar mums šajā karjeras brīdī nozīmē to, ka viņš vēlas šeit atrasties. Viņš būs ar mums līdz beigām. Viņš ir mūsu kapteinis,'' par pieredzējušā Krištianu Ronaldu klātbūtni izlasē sacīja Portugāles valstsvienības centra aizsargs Rubens Diašs.

''Neviens netiek iekļauts izlasē vārda dēļ. Viņš var veikt izšķirošo darbību un izplest aizsardzību. Gadu laikā viņš ir mainījis veidu, kā spēlē. Viņa nopelni ļauj viņam joprojām atrasties valstsvienībā, un droši vien skaitļi to tikai apstiprina,'' par Ronaldu sacīja Portugāles stūrmanis Roberto Martiness.

Portugāles futbolisti šovakar savā ''Euro 2024'' F grupas pirmajā mačā Leipcigā spēkosies pret Čehiju. Spēles sākums pulksten 22.00 pēc Latvijas laika.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-06-19 02:54, pirms nedēļas
Viss jau ir chotka ar Portugali , bet uzskatu vinu coach's neatbilst Portugales izlases limenim! 😎