Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

UEFA draud atņemt Vemblijam finālu, ja netiks mīkstināti ieceļošanas ierobežojumi

Agris Suveizda

UEFA draud atņemt Vemblijam finālu, ja netiks mīkstināti ieceļošanas ierobežojumi
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas valdība grasās noteikt izņēmumu un aptuveni divarpus tūkstošus UEFA īpašo viesu – UEFA un FIFA amatpersonu, politiķu, sponsoru un raidtiesību nodrošinātāju – ielaist valstī bez nepieciešamības doties karantīnā vai pašizolācijā. Ja šāds izņēmums netiks pieņemts, UEFA draud atņemt Londonai "Euro 2020" finālturnīra izšķirošās spēles un tās pārcelt uz Budapeštu, uzzinājis laikraksts The Times.

No "Euro 2020" finālturnīra dalībniecēm vienīgi Velsas un Skotijas līdzjutēji drīkst doties uz Londonu bez pašizolācijas vai karantīnas, toties nevienas citas dalībnieces "zaļajā" sarakstā nav. Sarkanajā sarakstā, kas ieceļojot nozīmē obligātu desmit dienu uzturēšanos karantīnas viesnīcā, ir iekļauta Turcija, bet pārējās valstis ir dzintara sarakstā, kas nosaka desmit dienu pašizolāciju savā uzturēšanās vietā, taču iespēju piecas dienas pēc ierašanās pašizolāciju pamest, ja ir bijis negatīvs Covid-19 pārbaužu, kas jāveic par savu naudu, rezultāts.

Izslēgšanas spēlēs Vemblijā atļautā ietilpība tiks palielināta no 22,5 līdz aptuveni 45 tūkstošiem skatitāju jeb aptuveni pusei stadiona vietu, tomēr UEFA uzstāj arī uz ieceļošanas ierobežojumu mīkstinājumu "Euro 2020" dalībniekiem – ja ne, izšķirošās spēles tiks pārceltas uz Budapeštu. Ungārijas galvaspilsēta ir vienīgā, kurā stadions finālturnīrā ir atvērts pilnībā, turklāt Ungārijā drīzumā tiks atcelti ieceļošanas ierobežojumi no Šengenas zonas valstīm.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Grupu turnīrā Vemblijs uzņem visas trīs Anglijas izlases spēles, bet tāpat tajā ir paredzētas piecas izslēgšanas spēles – divi astotdaļfināli, abi pusfināli un fināls. Anglija finālturnīru sāka ar uzvaru pār Horvātiju (1:0), bet šovakar uzņems Skotiju.

Izmantotie resursi:
https://www.thetimes.co.uk/article/...

     [+] [-]

, 2021-06-18 13:32, pirms 3 gadiem
Gribēju prasīt kas pārtulkojis vārdu Amber tiešajā nozīmē, bet tad ieraudzīju kas ir raksta autors.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-18 13:50, pirms 3 gadiem
Lai ņem nost, būs pilns stadions uz finālu

     [+] [-]

, 2021-06-20 20:25, pirms 3 gadiem
Matlss rakstīja: Lai ņem nost, būs pilns stadions uz finālu
Vo, tieshi taa! Nupat Ungaarija ar Franciju normaali raava valjaa, viss stadions pilns!

Lai tak taa Anglija iet...