Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Stērlings priecīgs par vārtu guvumu, Sautgeits apmierināts ar uzvaru

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Stērlings priecīgs par vārtu guvumu, Sautgeits apmierināts ar uzvaru
Rahīms Stērlings. Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas futbola čempionātā "Euro 2020" pirmo uzvaru izcīnījusi Anglijas izlase, kas ar 1:0 pārspēja Horvātiju, pirmo reizi uzvarot Eiropas čempionāta pirmajā spēlē. Vārtus Anglijas labā guva Rahīms Stērlings. Pēc spēles abu komandu pārstāvji sniedza komentārus par notikumiem laukumā.

Par spēles galveno zvaigzni tika atzīts vienīgo vārtu autors Rahīms Stērlings. "Ir laba sajūta gūt vārtus," teica Anglijas izlases vārtu guvējs. "Vienmēr teicu, ja ar izlasi kāda lielā turnīra ietvaros spēlēsim Vemblija stadionā, man ir jāgūst vārti – patīkami to beidzot realizēt. Lieliski, ka sākām turnīru ar uzvaru, tagad varam sākt domāt par nākamajām spēlēm."

Rezultatīvas piespēles autors Kelvins Filipss: "Es izbaudīju spēli. Ir lieliska sajūta atdot rezultatīvu piespēli un izcīnīt trīs punktus." Sajūsmināts bija arī Tairons Mings, kurš piedzīvoja debiju Anglijas izlases rindās lielajos turnīros: "Tas ir sapņa piepildījums. Izbaudīju katru minūti, ko pavadīju uz laukuma. Horvātija ir augstākās klases komanda, bet mēs spēlējām kvalitatīvi un ar lielu apņēmību."

Anglijas izlases galvenais treneris Garets Sautgeits: "Šī nav viegla grupa. Skotija un Čehija arī ir labas komandas. Esam apmierināti ar uzvaru pret Horvātiju – ir svarīgi sākt uz pozitīvas nots, jo tas palīdz noņemt nelielu spriedzi pirms nākamās spēles."

Horvātijas galvenais treneris Zlatko Daličs: "Uzbrukumā nerādījām labāko sniegumu, bet mēs aizvadījām spēli pret Anglijas izlasi – tā ir lieliska komanda. Mēs spējām viņiem izrādīt pretestību teju visu spēli. Tas mani uzmundrina un noteikti, ka nākamajās spēlēs tiksim pie labāka rezultāta."

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/...
https://www.skysports.com/football/...