Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Donadoni liktenis izšķirsies tuvākajās dienās

Donadoni liktenis izšķirsies tuvākajās dienās
Roberto Donadoni
Foto: AFP

Itālijas futbola izlases galvenā trenera Roberto Donadoni liktenis izšķirsies kādā no tuvākajām dienām, kad Itālijas futbola federācija (FIGC) būs tikusies ar treneri.

Donadoni vadībā pašreizējie pasaules kausa īpašnieki nespēja pārvarēt Eiropas čempionāta ceturtdaļfināla barjeru, 11 metru sitienu sērijā piekāpjoties Spānijas komandai. Treneris neilgi pirms "Euro 2008" turnīra sākuma uz diviem gadiem pagarināja līgumu par darbu izlasē, taču oficiālajā dokumentā iestrādāts punkts, ka federācija ir tiesīga pārskatīt sadarbības turpināšanu desmit dienu laikā pēc itāļu izstāšanās no Eiropas čempionāta.

Itāļu laikraksts "La Gazzetta dello Sport" apgalvo, ka Donadoni tiks atlaists trešdien, vietējā ziņu aģentūra "ANSA" informē, ka federācija un treneris tuvākajās dienās sēdīsies pie sarunu galda.

BBC otrdien izplatīja informāciju, ka Donadoni jau atlaists, ko FIGC vadība oficiāli noliegusi.

Gadījumā, ja pašreizējais treneris, kurš apliecinājis gatavību turpināt strādāt ar izlasi, tiks atbrīvots no amata, viņa vietu visticamāk ieņems Marčelo Lippi, kura vadībā itāļi 2006. gadā triumfēja pasaules kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
reuters.com
bbc.com
figc.it

Slēpts komentārs: Andree
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-24 19:09, pirms 16 gadiem
Ja jau sitas paliks tad jau izlasee tomeer nespelees Totti un Neste.
ja????

  +1 [+] [-]

, 2008-06-24 19:09, pirms 16 gadiem
Jā...lai strādātu ar tāda veida izlasi kā Itālija jābūt augstas klases trenerim...pagaidām viņš'tāds nav...ne piredzes ziņā, ne rezeltātu

  +3 [+] [-]

, 2008-06-24 19:11, pirms 16 gadiem
par Totti un Nestu rakstā redzēju jau vienu teikumu kur bija rakstīts,ka Lippi atgriežās!!!

     [+] [-]

, 2008-06-24 19:25, pirms 16 gadiem
spilers rakstīja: Ja jau sitas paliks tad jau izlasee tomeer nespelees Totti un Neste.
ja????

Jāatzīst, ka Totti pateica, ka viņš nespēlēs izlasē, vairs..... Ir arī citi resursi izņemot esports.lv!

     [+] [-]

, 2008-06-24 19:29, pirms 16 gadiem
Andree rakstīja: Atpakaļ Lippi! Un nekad vairs izlasē neņemt Toni.

Pats varbūt vari trenēt Itālijas izlasi!!!!???? Nevis Toni nevajag ņemt izlasē, bet tādus ākstus kā Tu nevajag laist pie klaviatūras, lai neraksta te visādus murgus...... Kas Tu esi, lai spriestu, ko vajag un nevajag Itālijas izlasē.....!?

  +2 [+] [-]

, 2008-06-24 19:33, pirms 16 gadiem
Nedomaju, ka vins paliks.

     [+] [-]

, 2008-06-24 19:43, pirms 16 gadiem
Vienā rakstā, kur bija teikt, ka izlasē atgriezīsies Nesta un Totti + tur vēl bija minēts, ka treneris jau ir Lippi un šis jau ir atlaists.
Neko nesaprotu no šitās lietas tagad.

  -3 [+] [-]

, 2008-06-24 19:48, pirms 16 gadiem
Indigo_Child rakstīja: Pats varbūt vari trenēt Itālijas izlasi!!!!???? Nevis Toni nevajag ņemt izlasē, bet tādus ākstus kā Tu nevajag laist pie klaviatūras, lai neraksta te visādus murgus...... Kas Tu esi, lai spriestu, ko vajag un nevajag Itālijas izlasē.....!?


Es esmu Andree. Un pēc pēdējo Itālijas spēļu noskatīšanās man ir pietiekošs priekšstats, ko vajag un ko nevejag Itālijas izlasē. Tev ir problēmas ar to? Cirvis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-24 20:42, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: par Lipi ar visām četrām esmu tikai un vienīgi par, bet par Toni nu galīgi nepiekrītu. Toni bija ļoti svarīgs posms Itālijas ceļā uz PČ titulu. Jā, šogad ĻOTI nepaveicās, bet kam negadās? Arī K.Ronaldu Portugāles izlasē izgāzās kā veca sēta, kas tikai apliecina, ka nevar vienmēr veikties.
Toni ir lielisks uzbrucējs, pašlaik labākais, kāds itāliešiem ir, tāpēc nevajag noniecināt viņa talantu.


Tu nepamanīji vienu ļoti būtisku lietu. Itālija uzvarēja PČ bez Toni (izšķirošajās spēlēs viņam bija trauma laikam). Un kas par vainu? Tūlīt izstāstīšu....Tu saskaitīji, cik centrējumu itāļi iztaisīja spēlē pret Spāniju? Tikai dēļ Toni, kas skaitās ļoti labs spēlē ar galvu un dēļ viņa garā auguma, itāļi ir atsacījušies no savas firmas zīmes - spēles ar īsajām piespēlēm pa zemi, bet tā vietā tikai taisa centrējumus. Es neskatos A sēriju vai Itālijas izlasi, lai vērotu, kā futbolisti, kas dzīvē nav iemācījušies apspēlēt pretiniekus, izvēlas vieglāko variantu - centrējumus. Priekš tam pāris reizes var paskatīties Anglijas izlases spēles. Un angļi arī ir piemērs pat ar visām Bekhema precīzajām piespēlēm - ar centrējumiem NEVAR NEKO UZVARĒT. Var iesist ar veiksmi pāris vārtus, bet tā nevar būt galvenā stratēģīja.

Itāļi pret spāņiem izskatījās vienkārši NOŽĒLOJAMI ar saviem bezcerīgajiem centrējumiem...Anglijas izlase Nr.2.....Un tas viss tikai dēļ tā, ka uzbrukuma smailē bija Toni.

Ceru, ka Lippi atgriezīs atpakaļ veco labo uzbrukuma futbolu, to ko spēlē A sērijā. Šitā bija totāla izgāšanās.

     [+] [-]

, 2008-06-24 20:44, pirms 16 gadiem
Es domāju viņam jāpaliek, tas nav normāli ka pēc vienas neveiksmes jāatlaiž!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-24 21:46, pirms 16 gadiem
matins rakstīja: vecit ko tu atkal te murgo par Lipi piekriitu bet par Toni tu galigi esi iesturejis auzaas toni ir janem nakamreiz vairs neraksti taadus murgus

Tad varbūt atspēko manu pēdējo komentāru! Gudri pirst nav malku cirst
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-24 22:42, pirms 16 gadiem
nu te nav divu domu, šis treneris pilnveido tā jau vienmuļo un ne tik interesanto Itālijas aizsardzības futbolu.
Tāpēc, mapurāt, viņu vajadzētu sūtīt prom.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-25 08:38, pirms 16 gadiem
Daudziem futbola lidzjuteejiem bija liels paarsteigums ka pedejaa spelee Italijas treneris negaaja uz visu banku un neieklaava pamatsastavaa Del Piero.Futbolisti pasaulee ir tuukstosiem bet lidz futbola zvaigznei kaads ir Del Piero ir taals cels noejams,Italijas treneris liedza iespeju daudziem liidzjuteejiem veerot kaa spelee sis lieliskais futbolists,iespejams ka Alexam sis ir pedeejais cempionaats bet tomeer buut futbolaa no 80 gadu beigaam un musdienaas buut par Italijas A serijas labaako vartu guveeju-to kurs katrs nespeej.Del Piero lieliski kontrolee bumbu,var tehniski apspeleet kaut vai 2 pretinieku aizsargus un guut vartus...Tikai vinam ir jaadod iespeeja speleet,nevis marinet uz rezervistu solina un kad speele ir sajaata liidz pedeejam sutiit uz laukuma.

     [+] [-]

, 2008-06-25 09:47, pirms 16 gadiem
Andree rakstīja: Es esmu Andree. Un pēc pēdējo Itālijas spēļu noskatīšanās man ir pietiekošs priekšstats, ko vajag un ko nevejag Itālijas izlasē. Tev ir problēmas ar to? Cirvis.

Nu tad piesakies uz Itālijas izlases trenera vietu.... Tev, gadījumā, nav priekšstats, kā vadīt valsti!!!??? Bet, vai manu vai, Tu nevadi valsti, tāpēc savus priekšstatus paturi pie sevis, jo Tu nedari to darbu...... Gan Itālijas izlases treneris labāk redz, arī bez Tavas palīdzības, ko ņemt vai neņemt izlasē!!!