Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Zidāns: "Par treneri jāieceļ Dešams"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Zidāns: "Par treneri jāieceļ Dešams"
Zinedins Zidāns
Foto: AFP

Viens no slavenākajiem un populārākajiem franču futbolistiem Zinedins Zidāns uzskata, ka par Francijas izlases treneri būtu jākļūst Didjē Dešamam.

Francijas izlase piedzīvoja pamatīgu izgāšanos „Euro 2008” finālturnīrā, kā rezultātā ļoti daudz tiek apspriests trenera jautājums. Šobrīd komandu vada Raimonds Domeneks, bet daudzi uzskata, ka viņš šo amatu noteikti nesaglabās, Zidāns uzskata, ka izlases vadīšanu vajadzētu uzticēt bijušajam izlases kapteinim Didjē Dešamam:

„Es neesmu informēts par to, kas notiek futbola federācijā un nezinu federācijas lēmumus. Toties es varu droši teikt, ka Domeneks tiks atlaists. Tādu izgāšanos Eiropas čempionātā grūti pat atcerēties, jau sen Francijas izlase nebija nospēlējusi tik slikti. Manuprāt par komandas treneri būtu jāieceļ Didjē Dešams, kurš jau ir pierādījis, ka ir lielisks treneris.”

Francijas futbola federācija ir paziņojusi, ka lēmums par Domeneka atlaišanu vai atstāšanu pie komandas stūres tik pieņemts 3. jūlijā, kad notiks kopēja sapulce.

Izmantotie resursi:
AFP

 +12 [+] [-]

, 2008-06-22 20:10, pirms 16 gadiem
pilniba piekriitu ! lielisks treneris !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: nejega

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 20:14, pirms 16 gadiem
Zidanam labāk būtu jākoncentrējas uz jauno sezonu, kā nekā taču pēc daudzajiem gadiem atgriezies atpakaļ savā dzimtajā klubā: Marseļas Olympic!

Veiksmīgu un rezultatīvu sezonu!
Slēpts komentārs: puslaiks

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 20:17, pirms 16 gadiem
nejega rakstīja: Par to,ka jamaina treneris-tas ir skaidrs,bet ja runajam par to izgasanos-tad ta bija salidzinosi nesen,tiesa ne Eiropas cempionata,bet Pasaules kausa 2002gada-kad francuzi ne tikai nespeja izklut no grupas,ebt neieguva nevienu punktu un neguva nevienus vartus.Toreiz Zidanam bija trauma un vins piedalijas tikai pedeja grupas spele

Spēlēja pret Urugvaju, Zidānam toreiz bija nosaitēts augštilbs un pusklibs pa laukumu skrēja, bet tyāpat dalīja lieliskas piespēles, kuras Trezegē un Anrī nespēja pārvērst vārtu guvumos...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-22 20:18, pirms 16 gadiem
Pilnibaa piekritu. Kaut kas tachu ir jamaina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-06-22 20:30, pirms 16 gadiem
24seconds rakstīja: Zidanam labāk būtu jākoncentrējas uz jauno sezonu, kā nekā taču pēc daudzajiem gadiem atgriezies atpakaļ savā dzimtajā klubā: Marseļas Olympic!

Veiksmīgu un rezultatīvu sezonu!


Kur tu šito izrāvi?

  -3 [+] [-]

, 2008-06-22 20:34, pirms 16 gadiem
pecha13 rakstīja: Kur tu šito izrāvi?

Biki franchu valodas Zināšanu un pirmavotu:

Zinedine Zidane était hier à Marseille avec les All Blacks qui se prépare à affronter l'Italie lors de leur premier match de Coupe du Monde de rugby. L'ancien ballon d'or en a profité pour évoque le match de l'équipe de France de football : "Je vais suivre ce match avec attention. Il sera important pour la suite si les gars parviennent à obtenir un résultat en Italie, comme je les verrais bien faire… Tout le monde est en forme, ça va être un beau match que je ne vais pas rater car je supporte l’équipe de France de rugby mais avant tout l’équipe de France de foot." Il estime que l'absence de Raymond Domenech ne portera pas préjudice : "C’est un fait indépendant du match. Il sera de toute façon dans les tribunes, et puis avec ses joueurs avant. À un moment donné, les joueurs savent ce qu’ils doivent faire. Je ne pense pas que ça gène leur préparation." Il n'a en revanche aucun mot à l'encontre de Marco Materazzi qui déclarait hier : "La France perdra. (...) J'ai très envie d'aller assister à la rencontre de rugby à Marseille mais, en même temps, je sais que le Vélodrome, Marseille, la France, c'est quand même chez Zidane. Certains pourraient prendre cela comme une provocation. Je déciderai au dernier moment mais, naturellement, le (samedi) soir je serai à ma place en tribune à San Siro."

  +2 [+] [-]

, 2008-06-22 20:38, pirms 16 gadiem
24seconds rakstīja: Zidanam labāk būtu jākoncentrējas uz jauno sezonu, kā nekā taču pēc daudzajiem gadiem atgriezies atpakaļ savā dzimtajā klubā: Marseļas Olympic!

Veiksmīgu un rezultatīvu sezonu!



tu ilgi te turpinaasi savas stulbiibas rakstiit? saak jau apnikt!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 20:40, pirms 16 gadiem
pecha13 rakstīja: Kur tu šito izrāvi?




savaa galvinjaa, slimajaa izteeliitee! vari buut dross - shis lietotaajs, to vien dara, kaa tikai izgudro aizvien jaunas un jaunas "gudriibas" - vienvaardsakot - vari drosi vinjam neticeet!
manupraat, vinjs pat speciaali te cakaree smadzenes visiem!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-22 20:44, pirms 16 gadiem
pieveersoties teemai - jaa Desams buutu ljoti laba izveele manupraat - jaapiekriit vien Zizuu! veel labaaka kandidatuura buutu vien Vengers, ja vien nebuutu aiznjemts ar pienaakumu pildiisanu klubaa!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-22 20:48, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: pieveersoties teemai - jaa Desams buutu ljoti laba izveele manupraat - jaapiekriit vien Zizuu! veel labaaka kandidatuura buutu vien Vengers, ja vien nebuutu aiznjemts ar pienaakumu pildiisanu klubaa!

Domaju, ka Arsens to neparak gribetu un, lai gan ari esmu Francijas fans, negribetu, lai vins parnem uzvaru, jo svarigak ir lai nakamgad vins mus aizved lidz daudzam uzvaram!

     [+] [-]

, 2008-06-22 20:51, pirms 16 gadiem
viper rakstīja: Domaju, ka Arsens to neparak gribetu un, lai gan ari esmu Francijas fans, svarigak ir lai nakamgad vins mus aizved lidz daudzam uzvaram!


Es domaaju, ka gribeetu un pat ljoti... ja nebuutu darbs Arsenal, kuru vinjs neveelas un neviens negrib, lai vins pamestu, tad jau ietu, ja piedaavaatu! domaaju, ka tas buutu vinjam liels gods, vadiit savas valsts izlasi!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-22 21:06, pirms 16 gadiem
Zizu ir jāklausa!!

  -2 [+] [-]

, 2008-06-22 21:28, pirms 16 gadiem
Anti-fans rakstīja: Nu atskaitot Tūrinas Juventus vadīšanu kā trenneris, un savulaik būdams izcils spēlētājs, droši vien par tevi vairāk sasniedzis ir!!


es nedomāju,ko Dešams kā spēlētājs sasniedzis,bet gan kā treneris! Tādām izlasēm kā Francija, vajadzīgs kārtīgs speciālists, nevis tāds,kurš nu pat kā beidzis spēlētāja karjeru! Manas domas

     [+] [-]

, 2008-06-22 21:32, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Es domaaju, ka gribeetu un pat ljoti... ja nebuutu darbs Arsenal, kuru vinjs neveelas un neviens negrib, lai vins pamestu, tad jau ietu, ja piedaavaatu! domaaju, ka tas buutu vinjam liels gods, vadiit savas valsts izlasi!

Iespejams, bet... Neesmu tads futbola pazinejs, nezinu tas ieksejas lietas tik labi - kapec vinam nepiedava? Ar FFF vadibu sastridejies, vai kads cits iemesls? Guneri?

     [+] [-]

, 2008-06-22 22:09, pirms 16 gadiem
puslaiks rakstīja: es nedomāju,ko Dešams kā spēlētājs sasniedzis,bet gan kā treneris! Tādām izlasēm kā Francija, vajadzīgs kārtīgs speciālists, nevis tāds,kurš nu pat kā beidzis spēlētāja karjeru! Manas domas


ka treneris ar vinjs so to ir sasniedzis,liekas aizvedis Monako liidz cempion liigas finalam un ar Juvi iekluva paarliecinoshi atpakal un tikai kluba vadiiba nepagarinaaja liigumu -tik jaunam trenerim,tomeer tas ir krietni vairaak nekaa piemeeram VanBastens vai Klinsmans kad kluva par nacionaalas izlases galvenajiem treneriem...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 22:19, pirms 16 gadiem
Viņš to tiešam ir pelnijis! Atceroties 98. un 2000.gadu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-06-23 00:29, pirms 16 gadiem
Tādu izgāšanos Eiropas čempionātā grūti pat atcerēties, jau sen Francijas izlase nebija nospēlējusi tik slikti.

WC 2002 neatceries? Pats vel tad speeleeji...

     [+] [-]

, 2008-06-23 09:15, pirms 16 gadiem
raymond rakstīja: Tādu izgāšanos Eiropas čempionātā grūti pat atcerēties, jau sen Francijas izlase nebija nospēlējusi tik slikti.

WC 2002 neatceries? Pats vel tad speeleeji...


vecais gruuti izlasiit uzmaniigi-Eiropas cempionaata!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja