Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Van Bastens: "Brīnos, ka tik ilgi noturējām 0:0"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Van Bastens: "Brīnos, ka tik ilgi noturējām 0:0"
Marko van Bastens
Foto: AP

Pēc zaudētā ceturtdaļfināla pret Krieviju (papildlaikā 1:3) Nīderlandes futbola izlases treneris Marko van Bastens uzsvēra to, ka fiziskā ziņā viņa futbolisti šodien nebija līmenī.

Nīderlandes izlases treneris Marko van Bastens: "Nesākām spēli labi un vispār nespēlējām tā, kā iepriekšējās trīs spēlēs. Nezinu, kāpēc tā, varbūt nervi. Mēģinājām kaut ko mainīt otrajā puslaikā, Kuita vietā uz maiņu uzlaižot van Pērsiju, kuram likām spēlēt pretinieka tiešā vārtu tuvumā. Nomainītais Kuits spēlēja dziļāk laukuma iekšienē. Krievija spēlēja labi; tās uzbrucēji Aršavins un Pavļučenko bija bīstami katru reizi, kad saņēma bumbu, un tas bija iemesls, kāpēc nespējām atslābt un spēlēt nosvērtāk. Mēģinājām visu, un panāktais 1:1 deva mums cerību. Bulahruzu nomainīju, jo fiziskā ziņā viņš nebija gatavs pietiekami labi. Taču visiem bija ar to problēmas - spēlētāji atdeva visus savus spēkus, taču izšķirošajos brīžos krievi bija spēcīgāki. Beigās mēs vairs nevarējām izturēt, un Krievija iesita divus vārtus, panākot savu pelnīto 3:1. Novēlu Krievijas izlasei veiksmi izšķirošajā turnīra fāzē. Teicu krievu spēlētājiem, ka viņi spēlē labi. Viņi ir labāko četriniekā, tā ka cerības uz kaut ko vairāk ir labas. Viņi spēlē lieliski, un viņiem ir meistarīgi uzbrucēji un aizsargi.

Par mūsu sniegumu runājot, jāsaka, ka grupu turnīrā bijām teicami, taču šodien mēs vienkārši nespēlējām. Jābrīnās, ka tik ilgi spējām noturēt 0:0. Šodien mums nebija veiksmīga diena. Krievi spēlēja ceturtdien, kamēr mums bija vesela nedēļa atpūtas - tātad teorētiski mums fiziski bija jābūt labākiem, taču laukumā to neredzējām."

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +9 [+] [-]

, 2008-06-22 02:42, pirms 16 gadiem
Edmund jagulj, nevis jatulko raksti
Slēpts komentārs: nejega
Slēpts komentārs: nejega

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 03:05, pirms 16 gadiem
nejega, tava rakstiiba ir vnk... d** bisku padomaa kad raksti,savadak daudz kluudas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2008-06-22 03:41, pirms 16 gadiem
Malacis, vizmaz atzīst zaudējumu. Tiešām šis man simpatizēja kā treneris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-22 08:26, pirms 16 gadiem
tracymc rakstīja: nejega, iiisteniiba, tu pilnigi neko jaunu nepateici, aizgaji galiigakajaa oftopikaa un pusi tava teksta nevareeju izlasiit, bet domu sapratu - labaak naktii ir normali paguleet

kas pa teemu, tad tiesham ceru, ka van bastenam veel paversiisies izcila nakotne kaa trenerim,,,


Negribi, nelasi. Kas gribēs saprast, sapratīs.
Gan tev tavā darbā arī kāds pagruzīs "nejēga, ej darīt ko proti".
Tas protams, ja esi izaudzis vispār līdz tam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-22 10:07, pirms 16 gadiem
Bastens : ''Teicu krievu spēlētājiem, ka viņi spēlē labi.''

labak butu savai komandai pateicis ka vini spele labi

     [+] [-]

, 2008-06-22 10:22, pirms 16 gadiem
Apelsīnim patīk uzbrukt, ātri pāri centram ,lieliem spēkiem,totālais futbols,bet GUSS IZVEIDOJA no krievu materiāla labu ,ātru,tehniski spēlējošu komandu ,kura veidojo bīstamus, biežus uzbrukumu .Te ārī apelsīni pazaudēja pārliecību un spēli.Būs jāizdara apelsīniem secinājumi.

     [+] [-]

, 2008-06-22 11:41, pirms 16 gadiem
Hallo, hallo, holandieshi visu speeli izskatiijaas drankjiigi, bet Hejtingas uzmainiishana Bularuzha vietaa pilniibaa salauza oranzho aizsardziibas mugurkaulu (pirms tam aizsardziiba peldeeja un nebija saistiita ar paareejaam komandas daljaam, bet peec tam aizsardziiba vairs nepeldeeja, bet sagruva kaa kaarshu naminsh).

Urss Maijers: holandieshiem nebija nekaadu izredzhu, jo grupu turniirs pagaaja pagalam neveiksmiigi taadaa zinjaa, ka komandai nebija iespeejams izjust kritiskas situaacijas, liidz jau bija par veelu. Papildus tam, treshajaa speelee nevajadzeeja suutiit laukumaa rezervistus, jo tas izsit no ritma pamatsastaavu. Sekas jau piedziivoja gan portugaalji, gan horvaati, gan holandieshi un naakamie, kam radiisies grandiozas probleemas ar savas speeles atrashanu, buus spaanji. Citaats: "Spaanji buus naakamie."

     [+] [-]

, 2008-06-22 11:42, pirms 16 gadiem
nejega rakstīja: Ari taisniba,jo Van Der Sars kad vel uz tablo dega apalas barankas 3reizes glaba niderlandiesus no vartu zaudejuma,tik tiesam niderlandiesi,neizskatiajs tik albi tiesi zubrukuma,nu ka saka-tu speltik labi cik te lauj pretinieks,jo vajaks tas ir,jo logiski,vairak darbojies uzbrukuma.Van Basrens vel jauns treneris gan jau paspes vel daudz ko sasniegt ka treneris,jo loti zel,ak futbolsita karjeru vinam nacas partraukt agri 29gadu vecuma un tas tikai tadel,ka pret vinu spelja rupji un pat speciali aizsargiem bija zudevums iebraukt kaajs un tml izslegt no sples Van Bastenu un traumu nomocits 29gados nacas pabeigt karjeru.Luk ta jaua ri ir,visn enbija tads izteikts simulants,kad speleja futbolu,bet varbut ta bija kluda,jo redz musdienas simule-tie labaki eun nav tik lielas problemas ar traumam.

Varbūt, ja dzersi mazāk, rakstīsi skaidrāk!!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-22 11:46, pirms 16 gadiem
Van der Saars tieshaam bija labaakais; vaajaakie bija Hejtinga un, manupraat, ljoti shvaku speeli aizvadiija Veslijs Snaiders. Vinsh kaa pirmais no holandieshiem atteicaas no jebkaadiem meegjinaajumiem vadiit un veidot speeli, un paljaavaas tikai uz saviem taalsitieniem. Protams, ka viens, divi, triis vai pat chetri vareeja ieiet vaartos, bet neiegaaja neviens, taapeec (imho) Snaideram var droshi paarmest egoismu augstaakajaa pakaapee, kas komandai maksaaja ljoti daargi.

     [+] [-]

, 2008-06-22 12:44, pirms 16 gadiem
Nīderlandes izlases treneris Marko van Bastens: "Nesākām spēli labi un vispār nespēlējām tā, kā iepriekšējās trīs spēlēs. Nezinu, kāpēc tā, varbūt nervi."

Marko, pavisam vienkārši - arī 3.spēlē vajadzēja laist spēlēt savu pamatsastāvu, tikai treniņspēles režīmā. Ar citiem taktiskajiem uzdevumiem - nepazaudēt spēles garšu, turpināt saspēli, iespēlēt dažas taktiskās viltības ceturdaļfinālam. Spēlējot šādu "treniņspēli" spēlētāji netiktu nomocīti un arī nepazaudētu uzņemto ritmu.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 13:16, pirms 16 gadiem
Krievi uzkritoshi labi un biezhi speeja atnjemt bumbu holandieshiem arii vnju laukuma pusee,no kurienes arii veidojaas daudzi biistami momenti+veel krievi lieliski sapeeleejaas un tehniski labi speeleja 1 pret 1.Ja nezinaatu,kurai komandai ir kaadas krasas krekli,tad domaatu,ka gaishajos teerpos spleelee holande.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 23:56, pirms 16 gadiem
kirgystanz rakstīja: krievi lieliski sapeeleejaas un tehniski labi speeleja 1 pret 1.Ja nezinaatu,kurai komandai ir kaadas krasas krekli,tad domaatu,ka gaishajos teerpos spleelee holande.

Piekrītu par visiem 100%. Lieki teikt, ka biju par oranžajiem, taču tieši Krievijas izlase spēlēja labāk un pelnīti uzvarēja, cieši sedzot holandiešu bīstamākos spēlētājus - Sneideru, van der Vārtu un van Nistelroju. Engelāram un de Jongam vēl ļāva apstrādāt bumbu, bet kolīdz tā nonāca pie kāda no Nīderlandes līderiem, tā tuvumā jau viens Krievijas spēlētājs, bet vēl 1 vai 2 gatavi palīdzēt. Izlase pilnībā izpildīja Gūsa spēles plānu, šādi neļaujot Nīderlandei veidot tādus uzbrukumus, kādus redzējām grupas spēlēs. +Aršavinam fantastiska spēle.
+ patiešām interesanti - komandas, kuras 3. grupas spēli aizvadīja ar otro sastāvu, brauc mājās... sakritību pārāk daudz, lai tā būtu vienkārši nejaušība.