Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Svinību laikā bojā aiziet turku līdzjutēja

Svinību laikā, kas bija saistītas ar Turcijas futbolistu iekļūšanu Eiropas čempionāta pusfinālā, piektdien no šāvienā radītajām rētām bojā gājis vismaz viens cilvēks, bet vēl vairāki guvuši dažādas pakāpes ievainojumus.

Neskatoties uz to, ka Turcijas varas iestādes aicināja fanus neņemt rokās ieročus, šie lūgumi netika uzklausīti, un vairākos rajonos turki sarīkoja grautiņus, kas maksāja kādas turku sievietes dzīvību Turcijas dienvidaustrumu rajonā.

Vairākās pilsētās, tajā skaitā Stambulā, Izmirā un Mersinā vismaz 20 cilvēki guva dažādas pakāpes ievainojumus. Starp cietušajiem bija divas meitenes, kā arī kāda 55 gadus veca sieviete.

Turcijas policijas pārstāvji jau brīdinājuši, ka pret likuma pārkāpējiem būs ļoti barga. Vietējais krimināllikums paredz, ka par ieroča lietošanu paredzēts cietumsods līdz trim gadiem.

Izmantotie resursi:
rian.ru