Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Frīdrihs paredz Vācijai favorītes statusu mačā ar Turciju

Frīdrihs paredz Vācijai favorītes statusu mačā ar Turciju
Arne Frīdrihs
Foto: AFP

Vācijas futbola izlases aizsargs Arne Frīdrihs uzskata, ka viņa pārstāvētā komanda būs skaidri izteikta favorīte Eiropas čempionāta pusfinālā spēlē, kurā Joahima Lēva padotie mēros spēkus ar Turcijas valstsvienību.

Grupu turnīra stadijā piedzīvotā neveiksme pret Horvātiju (1:2) sēja bažas par vācu "mašīnas" iespējām sasniegt augstus rezultātus "Euro 2008", taču pēc uzvaras ceturtdaļfināla mačā ar Portugāli vāciešus nevar nepieskaitīt galveno favorītu pulkam šajā Eiropas čempionātā, uzskata Frīdrihs.

"Spēle ar Portugāli bija īpaša visai komandai. Katrs spēlētājs atdeva maksimālos spēkus, lai sasniegtu nepieciešamo rezultātu. Esam ļoti apmierināti, ka spējām uzvarēt, jo daudzi mūsu izredzes pret Portugāli nevērtēja īpaši augstu. Turnīra pusfinālā ieejam kā favorīti. Domāju, ka visiem tas ir skaidrs," sacīja Frīdrihs.

29 gadus vecais aizsargs arī atzina, ka vairums komandas biedru vēlējušies pusfinālā tikties ar Horvātiju, taču viņš pats kā Vācijai izdevīgākus pretiniekus redz turkus.

"Domāju, ka spēlē pret Turciju mums paveras lieliskas izredzes. Protams, ka turki cīnīsies līdz pēdējai minūtei, kā to pierādījuši šajā turnīrā jau iepriekš. Taču mūsu komanda tam ir gatava. Cīnīsimies par uzvaru un iekļūšanu finālā," piebilda Frīdrihs.

Vācijas un Turcijas nacionālās valstsvienības Eiropas čempionāta pusfināla maču aizvadīs 25. jūnijā Bāzelē. Dienu vēlāk Vīnē risināsies otra pusfināla cīņa.

Izmantotie resursi:
euro2008.com

Slēpts komentārs: Juri$$$
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Bojan Krkič
Slēpts komentārs: Prātpisis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-21 17:50, pirms 16 gadiem
Zin ko...
Pēc pēdējām turku spēlēm labāk nebūtu neko paredzējis, jo vienkārši ar viņiem neko nevar parēdzēt

     [+] [-]

, 2008-06-21 17:51, pirms 16 gadiem
Deutschland ueber alles!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-21 18:02, pirms 16 gadiem
Kau Tev ir plus 3 pret Turkiem spēle vel nav ne tuvu beigusies

  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 18:57, pirms 16 gadiem
Domāju, ka favorītu status traucēs. Tiekas 2 mani favorīti. Vismaz viens būs finālā un ceru, ka arī uzvarēs, lai kurš tas būtu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-21 20:04, pirms 16 gadiem
Nedomāju, ka fričiem ies viegli.Interesantākās spēles šoreiz tieši turku izpildījumā.Komanda vienkārši neprognozējama.

  -2 [+] [-]

, 2008-06-22 01:24, pirms 16 gadiem
Ka tikai Frīdrihs no skaidri izteikta favorīta nepaliek par skaisri izteiktu pajoli, kad turki iesitīs viņiem 92. minūtē. Vērojot šo čempi, algoritms varētu būt sekojošs - itāļi paņem spāņus, turki paņem vāciešus, krievi paņem itāļus, turki finālā paņem krievus, jo pat Hidinks nespēj cīnīties ar Allahu.