Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Bēnhakers: "Kvalifikācijā spēlējām labāk"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Bēnhakers: "Kvalifikācijā spēlējām labāk"
Polijas futbola izlases galvenais
treneris Leo Benhakers.
Foto: AFP

Līdz ar zaudējumu Horvātijai (0:1) pirmdienas vakarā "Euro 2008" turnīrs beidzās Polijas futbola izlasei. Šīs komandas treneris Leo Bēnhakers atzina, ka vairāki viņa līderi šajā turnīrā nebija formas virsotnē.

Polijas izlases treneris Leo Bēnhakers: "Darījām, ko varējām, taču ar to izrādījās par maz. Diemžēl vairāk vai mazāk tā tas bija visu turnīra laiku. Visi ir vīlušies, jo mums bija daudz ambīciju nospēlēt labāk, un tas arī bija reāli paveicams, kā bija redzams kvalifikācijas mačos, kad spēlējām labāk. Finālturnīrā nebijām pietiekami labi. Vairāki svarīgi mūsu spēlētāji nebija formas virsotnē, futbolisti, kuri daudz ko izšķīra kvalifikācijas turnīra spēlēs - Smolareks, Levandovskis, Kšinoveks. Es viņus par to nevainoju. Neviens spēlētājs nevar nospēlēt trīs gadus vai pat vairāk vienādi augstā līmenī, īpaši, ja tev pretī stājas tik spēcīgi pretinieki. Horvātijai ir daži fantastiski spēlētāji un, manuprāt, viņi ir bīstami šajā turnīrā un var izcīnīt čempionu titulu."

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-06-17 01:43, pirms 16 gadiem
^ Daudz labak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 01:45, pirms 16 gadiem
Nu, bet shis vairs nebij kvalifikacijas turniirs

  -4 [+] [-]

, 2008-06-17 01:47, pirms 16 gadiem
Horvātijai ir daži fantastiski spēlētāji un, manuprāt, viņi ir bīstami šajā turnīrā un var izcīnīt čempionu titulu."
-----------------
neticu es tam ka Horvati panems Cempion titulu!!!!!!!Liels sasniegums bus ja vini tiks pusfinalaa!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-17 11:40, pirms 16 gadiem
Nekā lieliska kvalifikācijā nebija. Zāģis Somijai, Armēnijai, tiesa arī konkurenti (Portugāle, Serbija) lada luni, tāpēc beigās arī tika pie pirmās vietas. Bet finālturnīrā jau bija jārāda meistarība, kuras, izrādījās, poļiem nav.