Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Hidinks: "Mēs varam pielikt"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Hidinks: "Mēs varam pielikt"
Gūss Hidinks
Foto: AFP

Pēc svarīgās uzvaras pār Grieķiju (1:0) Eiropas futbola čempionātā Krievijas izlases galvenais treneris Gūss Hidinks deva mājienu, ka komandai labāk jāizmanto savas vārtu gūšanas iespējas, un ka krievu futbolisti var spēlēt vēl labāk.

Krievijas izlases treneris Gūss Hidinks: "Esmu lepns par saviem spēlētājiem. Mums bija daži labi treniņi, lai redzētu, kā spēlētāji tikuši pāri zaudējumam pirmajā spēlē. Esmu priecīgs par to, kā viņi pārvarējuši zaudējuma rūgtumu, jo šīs dienas mača rezultāts ir sekas parādītajam sniegumam. Bija dažas kļūdas, kas varēja mums radīt problēmas, taču varbūt esmu pārāk kritisks. Tas ir normāls šīs spēles likums, ka ja tu nerealizē savas iespējas, tas var radīt sarežģījumus. Ar saviem ātrajiem uzbrukumiem mums bija jānodrošina uzvara un, izlašu spēlēs izveidojot piecas vai sešas vārtu gūšanas iespējas, tās ir jāizmanto. Mēs esam šīs grupas autsaideri, jo mūsu pieredze nav tik liela kā konkurentiem, taču arī autsaideriem ir iespējas paveikt ko lielu. Šobrīd mums ir problēmas ar Žirkovu un Biljaletdinovu un nezinu, vai pāris dienu laikā viņi ar tām tiks galā, taču labi, ka ierindā būs Aršavins [pirmajās divās spēlēs viņš izcieta diskvalifikāciju - aut.piez.]. Mēs varam būt labāki, mums joprojām ir jāmācās, ka ir jācīnās un vienam no otra jāpieprasa vairāk. Šie spēlētāji iegūst lielu pieredzi. Krievijas futbols attīstās, un tas ir svarīgi, ka izlase spēlē labi."

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs: bem320
Slēpts komentārs: Janciks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-15 04:45, pirms 16 gadiem
Vēl nedaudz veiksmes, meistarības un var pacīnīties par ceturdaļfinālu!

  +6 [+] [-]

, 2008-06-15 06:34, pirms 16 gadiem
Ar tādu spēli Krievija Zviedriju neuzvarēs,ja nu vienīgi Aršavins nocieties pēc
spēlēšanas rādīs brīnumus.
Slēpts komentārs: St_Germain

  -2 [+] [-]

, 2008-06-15 10:06, pirms 16 gadiem
james007 rakstīja: Varbuut vienreiz pietiks Tev te vaukskjeet!Neko citu kaa stulbiibas tu uzrakstiit neproti.Un te veel kaads rsakstiija par krievu zemo intelekta liimeni.Tu patreiz esi nolaidies Tik zemu,ka zemaak vairs nav kur,beernudaarzaa

Piekrītu. Vienu lieku reizi labāk uzraksti kaut ko loģisku nekā kaut ko tizlu nepārtraukti.

  -4 [+] [-]

, 2008-06-15 10:33, pirms 16 gadiem
Nevajag aizmirst tikai to, ka Grieķija gan pagājušajā turnīrā gan šajā tomēr skaitās vājā komanda. Un pagājusā reize bija tīra veiksme, ka izcīnīja kausu un šogad viņu par pastarīti nesauca tikai dēļ pagājušās reizes nopelniem.

Tā ka pagaidām paliek spēkā Krievijas izlases varējums pret kādu no Spēcīgajā komandām un tas ir 1-4.

Domāju ka 1-0 pret Grieķiju nekādu lielo potenciālu neuzrāda.

Bet tas jau ir ierasts viņiem, izcelt uzvaras pret vājām komandām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-15 11:09, pirms 16 gadiem
St_Germain rakstīja: Viedoklis par vakardienas spēli. Kreipāns, protams, savā virtuvē var fanot par ko viņš grib t.i. Krieviju, bet valsts televīzijā vairāk vajadzētu pievērsties komentēšanai.

Tas ir psc es tā klausos jūs neparvienu spēli neesat apmierināti ar komentētājiem,,, tak nogriez skaņu un neklausies, Kreipāns un Kļaviņš pašlaik Latvjā vislabāk komentē futbolu... tapēc beidzat meklēt komentētāju kļūdas un vairāk pievēršat uzmanību futbolam!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-15 11:19, pirms 16 gadiem
Jāsaka,ka man krievu spēle patika.Vēl gan nevar cīnīties ar lielajām izlasēm,bet viņi jaunākā komanda,tā ka potenciāls sagādāt pārsteigumus vismaz nākotnē šiem ir.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-15 11:35, pirms 16 gadiem
Domaju ka Russia uzvares 2:1 Sweden Bet nu redzesim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-15 14:26, pirms 16 gadiem
Ir lab Guus. Tik taas entaas izdeviibas gan japrot realizeet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-15 15:05, pirms 16 gadiem
Bonus rakstīja: Krieviem NAV variantu, it īpaši pret Zviedriju.


Izklāsti argumentus, Bonus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-15 16:16, pirms 16 gadiem
Bonus rakstīja: Vāja spēle, vāja komanda. Nezinu vai ir vērts ko vairāk pieminēt.

acīmredzami bagātīgi komentāri ..... visu izšķirs disciplīna - Ja krievi būs disciplinēti, tad paņems arī zviedrus

     [+] [-]

, 2008-06-15 16:21, pirms 16 gadiem
katram komentētājam savi +/-

Lielākie Kļaviņa mīnusi ir tie, ka viņš grib saskatīt to, kas nemaz uz laukuma nava! Viņa komentāri var aizmidzināt pat cilvēku, kas izdzēris pāris litrus kafijas.

Anatolijs var kļūdīties vai fanot par jebko un vienalga nezaudē objektivitāti!

Bija nesen te konkurss uz komentētāja vietu. Nu kaut kā neredzu es nevienu jaunu seju !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-15 17:02, pirms 16 gadiem
XytaPuta rakstīja: Daudz ko pastāstiji!!! Nomierinies tev vienmēr nav, ko teikt!!! Krieviem izredzes iziet no grupas ir lielas, tā pat kā Zviedrijai!


Krievijas izredzes iziet no grupas nav lielas, teorētiski 50/50 bet praktiski domāju 40/60. Jo Zviedrijas izlase ir vairāk pieredzējuis šādos turnīros, kas šādās izšķirošās spēlēs ir diezgan būtiski.

P.S. sanāk tā, ka tiem kas saka ka Krievija netiks un izredžu nav jūs liekas mīnusus un tjipa viņi nepamato to. Bet paši uzreiz apgalvo, ka Krieviem izredzes iziet no grupas ir lielas. Tad pamato kāpēc viņiem tās izredzes ir lielas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-15 20:07, pirms 16 gadiem
Bonus rakstīja: Vāja spēle, vāja komanda. Nezinu vai ir vērts ko vairāk pieminēt.


Dēls, man ir ko likt pretī. Piekrītu, ka izredzes ir 55/45 par labu swe. Tomēr swe der nicha. Un tas var nospēlēt psiholoģiski par sliktu vinjiem. Krieviem sastāvā beidzot būs Aršavins. Un tas ir true Eiropas liimenja speletajs. Swe Zlatans šķiet nevar pavilkt visas 90 minūtes. Un bez viņa tā ir jau pavisam cita komanda. Turklāt Hidinkss Ir amazing veiksminieks un vienmēr spēj saliedēt komandu, lai tā izkļūtu no grupas!