Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Lagerbeks saglabā optimismu

Lagerbeks saglabā optimismu
Larss Lagerbeks
Foto: AP

Šodien Eiropas futbola čempionātā noslēdzas finālturnīra otrā kārta, un pēc Spānijas uzvaras vārtiem mača pēdējos mirkļos pret Zviedriju savos iespaidos par spēli dalījās abu valstvienību galvenie treneri - Luiss Aragoness un Larss Lagerbeks.

Larss Lagerbeks

Protams, ka ir sāpīgi zaudēt spēli pateicoties vārtu guvumam pašās beigās. Pirmo puslaiku mēs aizvadījām tiešām labi, izveidojot vairāk iespēju nekā sāncenši. Arī Spānija ir pelnījusi uzslavas, jo viņi daudz vairāk kontrolēja bumbu un pamanījās izveidot arī savus momentus. Kā jau esmu apgalvojis pirms tam, saspēlēšanās ziņā mēs esam labākā komanda pasaulē, un par spīti zaudējumam vēlos apsveikt savu komandu ar labu sniegumu. Pirms pēdējās kārtas viss joprojām ir mūsu rokās, un pirms nozīmīgā mača mēs kārtīgi atpūtīsimies un uzlādēsim savas baterijas vēl vienai fantastiskai spēlei.

Es domāju, ka mums ir labas iespējas kvalificēties, šai komandai ir spēcīgs raksturs. Tuvākās dienas laikā gan būs sāpīgi atcerēties aizvadīto spēli un to, kā tā noslēdzās, bet mēs spēsim atgūties un galu galā - viss joprojām ir mūsu pašu rokās! Zlatanam [Ibrahimovičam] bija sāpes ceļgalā, un mums bija nopietnas pārrunas ar komandas mediķiem. Viņš visticamāk būtu spējis nospēlēt vēl pāris minūtes, bet es izvēlējos neriskēt ar nopietnāka savainojuma gūšanu. Spēlētāji, kuri nāca uz maiņu darbojās labi, bet pirmajā puslaikā Zlatans parādīja tiešām lielisku sniegumu, un, protams, ka otrajā puslaikā mums viņš pietrūka. Domāju, ka šobrīd viņš ir tieši tādā pašā stāvoklī kā pēc mača ar Grieķiju, un gan jau, ka viņš spēs piedalīties nākamajā spēlē. Nezinu vai esam pārāk atkarīgi no Ibrahimoviča, bet viņš viennozīmīgi ir pasaules klases spēlētājs. Ja komandā ir šāda kalibra futbolists, protams, ir svarīgi vai viņš spēlē vai nē, un, ja spēlē, tad komanda no tā tikai iegūst.

Luiss Aragoness

Es domāju, ka mēs šodien bijām labākā komanda, īpaši otrajā puslaikā. Varēja redzēt, ka zviedri ir tiešām paguruši, un mums bija vairāk iespēju gūt vārtus. Komanda ar bumbu izskatījās labāk nekā bez tās. Zviedri izpilda daudz tālo piespēļu, bet problēma ir tā, ka viņi tās izpilda ļoti veiksmīgi. Arī mēs izmantojām daudz tālo piespēļu, jo komandā ir ļoti ātrs cilvēks - [Fernando] Toress. Kad viņi pārtvēra bumbu, mums bija problēmas, jo nav viegli spēlēt pret pretspēlētāju, kurš ir 20 centimetrus garāks. Zviedrija piespieda mūs spēlēt uz pilnu spēku, bet galu galā mēs izskatījāmies labāki. Mums ir paveicies, ka komandā ir tāds spēlētājs kā [Dāvids] Vilja, kurš guva teju neiespējamus vārtus. Kad viņš tā dara, tev atliek vien pakratīt galvu un jautāt sev: "Kā viņam tas izdevās?!"

Vienmēr ir jācer uz veiksmi, pat ja rodas zināmas grūtības, un tu zini cik labi spēlē pretinieks. Tas, kā es svinēju vārtu guvumu, ir neierasti, bet es redzēju kā reaģēja spēlētāju soliņš, tas, kā viņi priecājas par vārtu guvumu, ir nozīmīgi. Es parasti neesmu cilvēks, kurš īpaši atzīmē vārtu guvumus, bet šis vārtu guvums nāca ļoti ilgi. Skaistā lieta šajā vārtu guvumā bija tā, ka spēlētāji laukumā skrēja to atzīmēt kopā ar biedriem uz rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
euro2008.uefa.com

  -3 [+] [-]

, 2008-06-14 23:28, pirms 16 gadiem
Bla bla bla bla.... esam labākie, nedaudz nepaveicās, bijām stiprāki. Kārtējais zviedru marazsms. Novēlu pakāst pēdējo spēli un pēcspēles intervijā aprunāties ar vēl vienu pasaku meistaru- Andrejevu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja