Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Millers: "Levandovski, lūdzu, esi maigs pret mums"

Agris Suveizda

Millers: "Levandovski, lūdzu, esi maigs pret mums"
Roberts Levandovskis un Tomass Millers
Foto: AP/Scanpix

Eiropas futbola izlašu galvenie treneri un spēlētāji izteikuši pirmos komentārus pēc "Euro 2016" finālturnīra grupu izlozes. Piedāvājam vairāku vadošo valstsvienību reakciju, uzzinot savas pretinieces.

Pasaules kausa ieguvējas Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs: "Domāju, ka jāpievērš uzmanība katrai pretiniecei. Jau no kvalifikācijas cikla labi zinām Poliju, Ukraina,, šķiet, ielaida vismazāk vārtu, un Ziemeļīrija ir ļoti neērta komanda, pret kuru spēlēt. Vai Polija ir stiprākā pretiniece? Es tā neteiktu, jo arī abas pārējās komandas ir ļoti bīstamas. Esam favorīti, un mūsu mērķis ir uzvarēt grupā."

Tikmēr Vācijas un Minhenes "Bayern" uzbrucējs Tomass Millers cer, ka Roberts Levandovskis pret viņiem negūs tik daudz vārtu kā klubā: "Esmu ļoti priecīgs par mūsu grupu. Levi, lūdzu, esi maigs pret mums!" Daudzi par Nāves grupu jau ir nosaukuši D kvartetu – Spānija, Horvātija, Čehija un Turcija -, un pašreizējās Eiropas čempiones Spānijas galvenais treneris Visente del Boske sev ierasti piesardzīgā manierē izteicās par pretiniecēm: "Esam ielozēti pret divām komandām, kas grupā izslēdza Nīderlandi. Tad mums jātiekas arī ar Horvātiju, kas ir ļoti spēcīga un kas, manuprāt, ir viena no stiprākajām komandām turnīrā."

"Uz turnīru dosimies ar mērķi triumfēt trešo reizi pēc kārtas – vēl neviens to nav sasniedzis," del Boske turpināja. Savukārt Turcijas izlases līderis Arda Turans izlozi komentēja ar humoru: "Izloze bija smaga, pretī saņēmām stipras komandas. Taču futbols ir spēle, kurā 22 vīri spēlē bumbu un pēdējais vārds pieder Turcijai."

Spēcīgā apakšgrupā iekļuva arī Itālija, kas izlozē bija vien otrajā grozā. "Domāju, ka Beļģija ir teicama komanda un viena no finālturnīra favorītēm," sacīja itāliešu treneris Antonio Konte. "Tai ir jauna komanda ar daudziem augstākās klases spēlētājiem. Tad redzu ļoti vienlīdzīgas komandas, kā Zviedrija, mēs un Īrija. Zinām Zlatana spēku, bet Īrija ir izlase, kas spēlē ar lielām emocijām un kurai ir ļoti labs komandas gars."

Anglijas galvenais treneris Rojs Hodžsons bija priecīgs, ka pretī saņēma Velsu: "Zinām visus tās spēlētājus – gandrīz visi spēlē Anglijā. Taču visvairāk zinām, ka Velsa ir ļoti organizēta komanda, ka tai ir spēcīgs komandas gars un ka tai ir spēcīgs mugurkauls Ārona Remzija, Ešlija Viljamsa un Gereta Beila personās. Vēl neesmu spēlējis pret Krieviju vai Slovākiju, bet cienām tās un mums būs jāveic liels analītisks darbs." Krievijas galvenais treneris Leonīds Sluckis sacīja, ka pirmajā grozā jebkura pretiniece būtu bijusi ļoti spēcīga, taču gribējies saņemt tieši Angliju.

"Euro2016" finālturnīra grupas

A grupaB grupaC grupaD grupaE grupaF grupa
FrancijaAnglijaVācijaSpānijaBeļģijaPortugāle
ŠveiceKrievijaUkrainaHorvātijaItālijaAustrija
RumānijaSlovākijaPolijaČehijaZviedrijaUngārija
AlbānijaVelsaZiemeļīrijaTurcijaĪrijaIslande

Izmantotie resursi:
'I feel good about it' - Hodgson happy after...
Euro 2016 finals draw - LIVE - Goal.com
The official website for European football –...

  -2 [+] [-]

, 2015-12-12 22:08, pirms 9 gadiem
Domaju no A grupas izies Francija Sveice, B grupas Anglija,Velsa C grupas Vacija,Pollija, D grupas Horvatija,Spanija, E grupas Belgija,Italija, F geupas Portugale, Austrija

     [+] [-]

, 2015-12-12 22:10, pirms 9 gadiem
Arī E Grupu bez sarkšanas var saukt par nāves grupu
A un F vajākās grupas

  -3 [+] [-]

, 2015-12-12 22:12, pirms 9 gadiem
A- Francija, Šveice
B- Anglija, Krievija
C- Vācija, Ukraina
D Spānija, Horvātija
E Itālija, Beļģija
F Portugāle, Austrija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-12-12 22:23, pirms 9 gadiem
Gribat to vai nē, bet Islande spēlēs 1/4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-12 22:34, pirms 9 gadiem
arrived rakstīja: Gribat to vai nē, bet Islande spēlēs 1/4
nu un?

  +1 [+] [-]

, 2015-12-12 22:49, pirms 9 gadiem
Man patīk treneru runas pirms turnīriem par pretiniekiem.Viss tā lojāli un profesionāli

     [+] [-]

, 2015-12-13 10:15, pirms 9 gadiem
Mārtiņš Gricmanis rakstīja: ir reāli kādā no Play-off pāriem tikties Krievijai un Ukrainai?
vai varbūt Krievija vs Turcija?

     [+] [-]

, 2015-12-21 11:04, pirms 9 gadiem
Roza Pantera rakstīja: vai varbūt Krievija vs Turcija?
vai Krievijai un Ēģiptei.