Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Beils: ''Cenšos sniegt pareizo piemēru jaunajiem futbolistiem''

Krišs Upenieks

Beils: ''Cenšos sniegt pareizo piemēru jaunajiem futbolistiem''
Gerets Beils
Foto: AFP/Scanpix

Velsas futbola izlases un UEFA Čempionu līgas uzvarētājas Madrides ''Real'' priekšējās līnijas futbolists Gerets Beils atzīmējis, ka Eiropas čempionāta finālturnīrā vāju komandu nebūs, un Velsa var cīnīties arī par uzvaru turnīrā.

''Atceros vēl laiku, kad biju maz puika un spārdīju bumbu pagalmā ar savu tēvu un draugiem. Neko daudz no tā laika neatceros, bet bumba visu laiku bija manās rokās. Skatījos Velsas izlases spēles. Atceros, kā ar tēvu un draugiem devāmies skatīties, kā spēlēja Raiens Gigss, kurš bija mans varonis. Viņš bija velsietis, spēlēja ar kreiso kāju, tāpēc vienmēr bija mans elks,'' īsi pirms Eiropas čempionāta finālturnīra sākuma bērnību atcerējies Gerets Beils.

Pats Beils debiju Velsas izlasē piedzīvoja jau 16 gadu vecumā: ''Iespēja spēlēt izlasē tik agrā vecumā bija zināms pārsteigums, bet kaut kas tāds, ko es ļoti vēlējos. Tā bija neaizmirstama pieredze. Tagad cenšos darīt visu labāko, lai palīdzētu Velsas izlasei. Pilnībā saprotu, ka šobrīd esmu paraugs jaunajiem futbolistiem, bet cenšos pret to attiekties mierīgi. Cenšos neko nemainīt un cerams tādā veidā sniegšu pareizo piemēru.''

Beils vēlreiz atzīmēja, ka kvalificēšanās turnīram Francijā ir salīdzināma ar trofeju UEFA Čempionu līgā: ''Jā, noteikti. Tas bija milzīgs sasniegums mūsu valstij. Tas bija vēsturisks sasniegums, un uzskatu to par vienu no lielākajiem manā futbolista karjerā.''

''Visas komandas, kuras ir kvalificējušās ir ļoti labas. Nedodamies uz Franciju tikai, lai sasniegtu kaut kādus ciparus. Nav svarīgi pret ko spēlēsim, esam pārliecināti par saviem spēkiem. Mūsu mērķis ir uzvarēt katrā spēlē. Ja to spēsim, tad uzvarēsim turnīrā. Dosimies laukumā un atdosim visus spēkus. Tas ir viss,ko varam darīt,'' noslēgumā izteicās Beils.

Spēļu kalendārs

DatumsPilsētaSpēleLaiks (LV)
11.06.BordoVelsa – Slovākija19:00
12.06.MarseļaAnglija – Krievija22:00
15.06.LilleKrievija – Slovākija16:00
16.06.LānsaAnglija – Velsa16:00
20.06.SentetjēnaSlovākija – Anglija22:00
20.06.TulūzaKrievija – Velsa22:00

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  -3 [+] [-]

, 2016-06-08 20:21, pirms 8 gadiem
Nezināju tādu valsti - Velsa

     [+] [-]

, 2016-06-08 20:48, pirms 8 gadiem
edgars13 rakstīja: Nezināju tādu valsti - Velsa
Raksta nav nekur teikts ka Velsa ir valsts.

  -4 [+] [-]

, 2016-06-08 20:49, pirms 8 gadiem
Ja rādi labu piemēru, tad neaudzē tik garus matus .... (pfe)

     [+] [-]

, 2016-06-08 21:58, pirms 8 gadiem
Pēc 1535.–1542. gada Velsas aktu nosacījumiem (Laws in Wales Acts) tā tika pilnīgi iekļauta Anglijas Karalistes sastāvā un sadalīta grāfistēs. 1995. gadā Velsa atguva autonomiju Apvienotās Karalistes sastāvā.
Velsa ir UK...bet komandu sporta veidos pārstāv sevi...

     [+] [-]

, 2016-06-08 22:29, pirms 8 gadiem
gircc rakstīja: Pēc 1535.–1542. gada Velsas aktu nosacījumiem (Laws in Wales Acts) tā tika pilnīgi iekļauta Anglijas Karalistes sastāvā un sadalīta grāfistēs. 1995. gadā Velsa atguva autonomiju Apvienotās Karalistes sastāvā.
Velsa ir UK...bet komandu sporta veidos pārstāv sevi...
Izraela atrodas Eiropa ja skatas pec sporta un eirovizijas

     [+] [-]

, 2016-06-08 22:33, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Izraela atrodas Eiropa ja skatas pec sporta un eirovizijas
Spēj iedomāties futbola spēli starp žīdeļiem un muhamediem?

     [+] [-]

, 2016-06-08 22:35, pirms 8 gadiem
gircc rakstīja: Pēc 1535.–1542. gada Velsas aktu nosacījumiem (Laws in Wales Acts) tā tika pilnīgi iekļauta Anglijas Karalistes sastāvā un sadalīta grāfistēs. 1995. gadā Velsa atguva autonomiju Apvienotās Karalistes sastāvā.
Velsa ir UK...bet komandu sporta veidos pārstāv sevi...
Tapat ka skotija, ziemelirija, anglija, gibraltars, kosova (it ka daudzas valstis ir atzinusas bet uzskatu ka ta ir serbijas teritoriia), spaniem ir ari katalonijas un basku izlase, kuras ari dazas speles ir aizvadijusas. Nebrinisos ja driz Vatikans un Monako ari saks spelet futbolu, ja jau gibraltars to var.

     [+] [-]

, 2016-06-08 22:35, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Spēj iedomāties futbola spēli starp žīdeļiem un muhamediem?
Speju iedomaties Minhenes olimpiadi

     [+] [-]

, 2016-06-08 22:48, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Tapat ka skotija, ziemelirija, anglija, gibraltars, kosova (it ka daudzas valstis ir atzinusas bet uzskatu ka ta ir serbijas teritoriia), spaniem ir ari katalonijas un basku izlase, kuras ari dazas speles ir aizvadijusas. Nebrinisos ja driz Vatikans un Monako ari saks spelet futbolu, ja jau gibraltars to var.
Velsas futbola izlase spēlē jau gadu desmitiem...

     [+] [-]

, 2016-06-08 22:50, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Izraela atrodas Eiropa ja skatas pec sporta un eirovizijas
Tu labāk gribētu, lai līst asinis? Pilnīgi saprotami, turklāt jūdi pēc būtības ir tuvāki eiropiešiem, cieši saistīti ar Eiropas kultūru un vēsturi.

     [+] [-]

, 2016-06-08 23:12, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Tu labāk gribētu, lai līst asinis? Pilnīgi saprotami, turklāt jūdi pēc būtības ir tuvāki eiropiešiem, cieši saistīti ar Eiropas kultūru un vēsturi.
Luijs IX izraidija ebrejus no Francijas, Edvards I no Anglijas, 13. gs Minhene sariko ebreju slaktinu un 14. gs Sveice notiek tas pats. 15. gs beigas ebrejus izrada no Spanijas un Portugales, Polija lika ebrejiem valkat atskirigas drebes, Ukraina sarikoja vel vienu ebreju slaktinu, 19. gs beigas Krievija sariko slaktinu pret zideliem un tad Adolfs sariko lielako slaktinu cilveces vesture lidz sim. Tagad Izraela aktivi karo, tapat ka ASV, kas jaucas citu valstu darisanas.

     [+] [-]

, 2016-06-08 23:27, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Luijs IX izraidija ebrejus no Francijas, Edvards I no Anglijas, 13. gs Minhene sariko ebreju slaktinu un 14. gs Sveice notiek tas pats. 15. gs beigas ebrejus izrada no Spanijas un Portugales, Polija lika ebrejiem valkat atskirigas drebes, Ukraina sarikoja vel vienu ebreju slaktinu, 19. gs beigas Krievija sariko slaktinu pret zideliem un tad Adolfs sariko lielako slaktinu cilveces vesture lidz sim. Tagad Izraela aktivi karo, tapat ka ASV, kas jaucas citu valstu darisanas.
Aha, un pēc tam Francija aicināja ebrejus atpakaļ... Pēc ebreju izraidīšanas no Spānijas un Portugāles, abas pārvērtās par nīkulīgu Eiropas provinci. ASV un Rietumeiropas varenību palīdzēja stutēt, kā reiz ebreji. Jo viņiem lielāka ietekme, jo viņu kopienas ievērojamākas, jo valsts pati attīstītāka un spēcīgāka. Krievijas pogromus tu te vispār nepiesauc. Pret latviešiem jau arī vērsās, ka maz nelikās. Un Ādolfa slaktiņš neko labu Vācijai, gala rezultātā, nedeva, jebšu tu domā, ka Otrais pasaules karš un āriešu murgi bija kkas ievērības cienīgs.

Interesanti, ar ko Izraēla tagad aktīvi karo?

     [+] [-]

, 2016-06-08 23:33, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Interesanti, ar ko Izraēla tagad aktīvi karo?
Tu nopietni uzdod šādu jautājumu?

  +1 [+] [-]

, 2016-06-09 00:35, pirms 8 gadiem
poxis15 rakstīja: Ja rādi labu piemēru, tad neaudzē tik garus matus .... (pfe)
Varētu padomāt, ka labs piemērs ir paura noskūšana...

     [+] [-]

, 2016-06-09 01:48, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Aha, un pēc tam Francija aicināja ebrejus atpakaļ... Pēc ebreju izraidīšanas no Spānijas un Portugāles, abas pārvērtās par nīkulīgu Eiropas provinci. ASV un Rietumeiropas varenību palīdzēja stutēt, kā reiz ebreji. Jo viņiem lielāka ietekme, jo viņu kopienas ievērojamākas, jo valsts pati attīstītāka un spēcīgāka. Krievijas pogromus tu te vispār nepiesauc. Pret latviešiem jau arī vērsās, ka maz nelikās. Un Ādolfa slaktiņš neko labu Vācijai, gala rezultātā, nedeva, jebšu tu domā, ka Otrais pasaules karš un āriešu murgi bija kkas ievērības cienīgs.

Interesanti, ar ko Izraēla tagad aktīvi karo?
Nu Vacija pakasa abus karus, bet tapat ir varenaka Eiropas valsts (Krieviju neskaitu pie Eiropas). Tikai tagad Vacija vairak nav tik daudz vacu viriesu, bet nu jau ir pilns ar turkiem un tagad ari muhamedanus vajag, lai tie daritu netiros darbus, kurus neviens negrib darit. Domaju, ka ta nav sakritba, ka tik daudzi valdnieki ir patriekusi ebrejus. Ebreji ir uznemigi cilveki un lkm tas ari ir tas iemesls kapec vinus patriec, bet tagad ASV neiet diez ko spozi. Parada lkm citam valstim ir ap 19 triljoniem, kas ir parliecinosi labakais rezultats Ja nemaldos, tad vismazakais parads starp ES valstim ir Igaunijai nemot paradu uz IKP. Varbut Luksemburgai ir mazaks parads no ES, bet Igauniju nevada ebreji un igauniem nav baigi daudz vertigo izraktenu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja