Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Fergusons: "Skoulzs darbojās instinktīvi"

Fergusons: "Skoulzs darbojās instinktīvi"
Alekss Fergusons
Foto: AFP

Pēc zaudētā UEFA Superkausa mača pret Krievijas "Zenit" (1:2) "Manchester United" treneris Alekss Fergusons attaisnoja sava spēlētāja Pola Skoulza rīcību, mača beigu daļā nopelnot sarkano kartīti par spēli ar roku.

Fergusons: "Domāju, nevar noliegt, ka "Zenit" bija pelnījusi uzvaru. Iespējams viņi šo to slēpa no mums, lai gan nebija daudz, ko slēpt. Mēs spēlējām labāk pie 0:2, izveidojām vairāk iespēju un, kad iesitām vārtus, mums bija daudz laika, lai atgūtos un būtu atpakaļ spēlē. [Skoulza] Noraidīšana bija neveiksmīgs gadījums, tā bija instinktīva darbība, un tobrīd viņš jau bija brīdināts, kas noveda pie noraidījuma. Tobrīd mēs izskatījāmies spēcīgi. Tā bija laba, atklāta spēle, komandas ieguldīja daudz darba šovakar. Es vēlētos apsveikt Sanktpēterburgas vienību ar uzvaru."

"Domāju, ka sīvās spēlēs, lai kurš iesit pirmos vārtus, tas nokļūst labā pozīcijā, un mūsu nonākšana zaudētājos pirms pārtraukuma nospēlēja sliktu lomu mums; tie bija veiksmīgi vārti. Domāju, mēs kontrolējām bumbas pārvaldīšanu pirmajā puslaikā un izveidojām labākās iespējas, taču trīs reizes viņi izglābās, un tas bija nozīmīgi. Cerīgi skatījos pirmā puslaika virzienā, domājot, ka spēsim paveikt to, kas izdevās vēlāk tikai otrajā puslaikā. Runājot par Čempionu līgu, tas piedod asumu, jo atkal atgriežos Glāzgovā. Paskatoties uz mūsu grupu, tā ir tāda, kuru varam pārvarēt. Domāju, visam jābūt OK attiecībā uz kvalficēšanos astotdaļfinālam. Redzot to, kā mēs esam progresējuši, no mums var gaidīt turpmāku attīstību.

Izmantotie resursi:
uefa.com


, 2008-08-30 04:51, pirms 16 gadiem
Jā, un instinktīvi viņš sāka priecāties par šādiem "vārtiem".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-30 08:05, pirms 16 gadiem
Es par to roku ta sāku smieties, ķipa neviens neko neredzēja, tas nekas, ka apkārt desmit tūkstoši un vairāk skatītāju, un tad vēl priecājas. Bet jā, jāpiekrīt Fergusonam. Zenits spēlēja daudz smukāk.
, 2008-08-30 08:13, pirms 16 gadiem
Lai nu ko, bet tràpíja labi!
, 2008-08-30 08:32, pirms 16 gadiem
ja golu ieskaitiitu.. visp. butu vaaks...
, 2008-08-30 08:33, pirms 16 gadiem
kristapsd rakstīja: Lai nu ko, bet tràpíja labi!

tā smuki stūrītī
, 2008-08-30 09:03, pirms 16 gadiem
Skols gribēja līdzināties futbola vēstures lielākajam krāpniekam maradonam, bet nekā neieskatitāja zelta rokas vārtus.
, 2008-08-30 09:22, pirms 16 gadiem
, 2008-08-30 11:27, pirms 16 gadiem
Zarinsh rakstīja: Es par to roku ta sāku smieties, ķipa neviens neko neredzēja, tas nekas, ka apkārt desmit tūkstoši un vairāk skatītāju, un tad vēl priecājas. Bet jā, jāpiekrīt Fergusonam. Zenits spēlēja daudz smukāk.

nevis 10, bet 30 tuukstoshi un paaris miljoni pie TV...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-31 11:19, pirms 16 gadiem
Protams, instinktīvi. Nevarēja aizsniegt bumbu ar galvu un iesist pa normālam, pielietoja roku. Taču nesanāca tā kā viņš būtu gribējis. Tiesnesis pamanīja. Neko jau nevar pārmest, gribēja gūt vārtus. Cerēja, ka tiesnesis neko nepamanīs, sanāca otrādāk. Bet sitiens labs, Malafejevs bez variantiem!
LNK Sporta parks. Foto: FK RFS
26

RFS Čempionu līgas kvalifikācijas mājas spēli pret ''Larne'' aizvadīs ''LNK Sporta parkā''

Latvijas čempione futbolā RFS pavēstījusi, ka UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas mājas spēli aizvadīs savās mājās – ''LNK Sporta parkā''.
Vroclavas "Śląsk" kluba līdzjutēji. Foto: WKS Śląsk Wrocław
21

"Riga" būs smags pārbaudījums Vroclavā, "Liepājas" pāra uzvarētājai ielozē "Gent"

Šodien UEFA mītnē Šveices pilsētā Nionā tika izlozēti arī Eiropas līgas un Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pāri. "Riga" mērosies spēkiem ar Polijas vicečempioni Vroclavas "Śląsk", savukārt gadījumā, ja "Liepāja" un "Auda" pieveiks Fēru Salu vienības, tām pretī stāsies attiecīgi Beļģijas "Gent" un Ziemeļīrijas "Cliftonville".
Mirklis pirms "Bodø"/"Glimt" un "Roma" kaujas Eiropas Konferences līgas ceturtdaļfinālā 2022. gadā. Foto: UEFA
4

Uzvaras pār ziemeļīriem gadījumā RFS ceļos pie Mourinju tracinājušā kluba

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas izlozē RFS un Ziemeļīrijas "Larne" pāra uzvarētājai ielozēta Norvēģijas spēcīgākā vienība "Bodø"/"Glimt".