Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Lizarazū Bekhemu vaino neprofesionālismā pirms spēles pret "Barcelona"

Agris Suveizda

Lizarazū Bekhemu vaino neprofesionālismā pirms spēles pret "Barcelona"
Deivids Bekhems Ķīnā
Foto: AFP/Scanpix

Deivids Bekhems izlašu pārtraukuma laikā futbola popularizācijas nolūkos devās vizītē uz Ķīnu. Viņu par to bargi kritizēja 1998.gada pasaules čempions Bišente Lizarazū, kurš uzskata, ka Bekhems pirms sezonas svarīgākās spēles rīkojies ļoti neprofesionāli.

"Es atvainojos, bet braukt uz Ķīnu popularizēt futbolu tikai desmit dienas pirms svarīgākās spēles sezonā vienkārši nav pareizais veids, kā sagatavoties [spēlei]," televīzijā teica Bišente Lizarazū. "Neviens cits klubs neļautu vienam no tā spēlētājiem doties šāda veica ceļojumā. Tas nav profesionāli. Jautājums ir, vai Bekhems ir mārketinga instruments vai futbolists. Ja viņš ir mārketinga produkts, tas ir lieliski, jo cilvēki visā pasaulē runā par PSG. Bet neuzskatiet, ka viņš ir futbolists."

Citādi domā PSG galvenais treneris Karlo Ančeloti: "Man nav nekādu problēmu ar to, ka Deivids Bekhems devās uz Ķīnu. Viņš tur devās, kam visi piekrita, un ar to nav nekādu problēmu ne man, ne klubam, ne spēlētājiem. Viņš atgriezās komandā, piedalījās treniņā un labi strādāja."

PSG jau otrdien pēc 18 gadu pārtraukuma aizvadīs UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmo spēli pret "Barcelona". Grupu turnīrā PSG uzvarēja grupā, kurā vēl spēlēja "Porto", Kijevas "Dynamo" un Zagrebas "Dinamo", bet astotdaļfinālā parīzieši tika galā ar Spānijas "Valencia". Francijas čempionātā PSG ar 61 punktu 30 spēlēs ieņem pirmo vietu, par astoņiem punktiem apsteidzot Lionas "Olympique", kurai ir spēle rezervē. Bekhems janvārī noslēdza pusgada līgumu ar PSG un pagaidām aizvadījis sešas spēles, pamatsastāvā sākot tikai vienu.

Izmantotie resursi:
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-03-30 15:01, pirms 11 gadiem
Deivids jau arī ir tikai mārketinga instruments PSG bet tāds instruments kurš vēl var arī iesist vārtus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-30 16:28, pirms 11 gadiem
raitis0077 rakstīja: tas tak vairs nav futbolists , lielas naudas ietekme ir darijusi savu
Kurš no pasaules labākajiem futbolistiem saņem mazu naudu? Un nebrauca jau viņš tur dzert vai pa naktsklubiem vazāties. Ja viņš būtu atbraucis uz LV popularizēt futbolu, tad neviens te nebrauktu viņam augumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-30 19:35, pirms 11 gadiem
desmaiziite rakstīja: Nevajag šāda tipa rakstus, kur izbijušas viduvējības komentē kaut ko.
Ej attīsties trolli. Lizarazū tajā laikā bija viens no labākajiem Francijas izlases aizsargiem, kurai palīdzēja izcīnīt divus kausus, bet nu tu tajā laikā laikam vēl zem galda skraidīji un sāki skatīties futbolu tikai nesen. Tāpat arī ar Bayern viņš nemazums reizes triumfēja Bundeslīgā. Tāpēc tādam kā tu, kuram pat līdz viduvējībai ir kā līdz kosmosam, nosaukt viņu par viduvējību ir par traku.

     [+] [-]

, 2013-04-02 16:45, pirms 11 gadiem
Nu nu savā postenī bija viens no labākajiem vismaz Minhenes laikos

desmaiziite rakstīja: Nevajag šāda tipa rakstus, kur izbijušas viduvējības komentē kaut ko.