Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

C un D grupa: "Valencia" uzņems "Manchester United", "Rubin" izaicina "Barcelona"

C un D grupa: "Valencia" uzņems "Manchester United", "Rubin" izaicina "Barcelona"
Kā būs vērsts "Barcelona" trenera Hosepa Gvardiolas īkšķis šovakar?
Foto: SCANPIX SWEDEN

Šovakar UEFA Čempionu līgas pamatturnīra otrajā kārtā D grupas duelī Kazaņas "Rubin" metīs izaicinājumu "Barcelona" futbolistiem, toties C grupā "Valencia" centīsies pagarināt nezaudēto mājas spēļu sēriju pret "Manchester United". Spēles sākums Kazaņā būs 19:30 pēc Latvijas laika, bet pārējie trīs mači sāksies plkst.21:45.

C grupas atklāšanas kārtā "Manchester United" nospēlēja neizšķirti 0:0 ar "Rangers”, bet "Valencia” ar 4:0 sagrāva Turcijas čempioni Bursaspor.

"Valencia" pret novārdzināto "Manchester United”

C grupas favorītu duelī "Valencia” spēkiem mērosies ar "Manchester United”. Kamēr "Manchester United” uzvarējusi tikai vienā izbraukuma spēlē pret spāņu komandām (18 mači, astoņi neizšķirti un deviņi zaudējumi) un pēdējos trīs mačos nav vispār guvusi vārtus, tikmēr "Valencia” centīsies pagarināt nezaudēto mājas spēļu sēriju (šobrīd 11 spēles, taču tikai piecas uzvaras) Eirokausos.

Premjerlīgā "Manchester United”, cīnoties ar mainījām sekmēm, pašlaik atrodas otrajā vietā aiz "Chelsea, zaudējot trīs punktus. Tikmēr "Valencia" atrodas La Liga līderpozīcijā, par vienu punktu apsteidzot "Villareal".
Šovakar "Manchester United” palīdzēt nevarēs vesela rinda ar pamatsastāva spēlētājiem - Veins Rūnijs, Antonio Valensija, Raiens Gigss, Pols Skolzs un Gerijs Nevils. Pagaidām neskaidra ir Maikla Kerika dalība mačā, kurš gan nespēlē kopš augusta beigām.

"Valencia” komandā ārpus sastāva paliks Hoakvins, Evers Banega un Vičente Rodrigess, uz jautājuma zīmes ir Alehandro Domingess un Huans Mata.

"Rangers" pret "Bursaspor"

C grupas nosacīti vājāko komandu duelī "Rangers" uzņems Turcijas čempionvienību "Bursaspor". Šaubas par dalību mačā ir "Rangers" futbolistiem Džeimsam Bītiljam un Džonam Flekam, Stīvens Deiviss atgriezies treniņos un apgalvo, ka jūtas vesels. "Bursaspor" treneris apgalvo, ka viņa komandā savainojumu nav un tie futbolisti, kuri iepriekš nedaudz savainojušies, šodien būs gatavi spēlēt.

Turcijas Superlīgā vadību saglabā "Bursaspor", tuvākā sekotāja "Besiktas” pagaidām zaudē divus punktus. Arī "Rangers" atrodas līderpozīcijā Skotijas līgā, pēdējos divos mačos komanda izcīnījusi divas rezultatīvas uzvaras.

"Barcelona" lūkos atriebt Kazaņas "Rubin"

Šis mačs tiek gaidīts ar īpašu uzmanību, un kā nu ne, pagājušajā sezonā F grupas trešās kārtas mačā tā brīža debitanti Kazaņas "Rubin" futbolisti pretinieku laukumā, "Nou Camp” stadionā sensacionāli ar 2:1 uzvarēja toreizējo kausa turētāju "Barcelona”! Arī otrajā abu komandu tikšanās reizē "Rubin" lika pasvīst pretiniekiem, atkal atņemot tai punktus - toreiz mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0. Galvenā intriga pirms šī vakara spēles - vai vēsture atkārtosies?

Šosezon pirmajā D grupas kārtā "Barcelona” ar 5:1 iznīcināja "Panathinaikos", bet "Rubin” ar 0:1 piekāpās "København”. La Liga čempionātā "Barcelona" izcīnījuši uzvaras pēdējās trīs spēlēs, taču kopvērtējumā atrodas nosacīti neierastā pozīcijā, tikai trešajā vietā aiz "Valencia” un "Villareal".

Krievijas Superlīgā "Rubin” šobrīd atrodas otrajā vietā tabulā ar 46 punktiem, četrus punktus zaudējot līderei "Zeņit”. Pēdējos divos mačos "Rubin” svinējuši uzvaru ar minimālu rezultātu 1:0.

Savainojumus izārstējuši Vitālijs Kaļešins, Karloss Eduardo un Salvatore Bočeti. Tikmēr kājas traumas dēļ mačs būs jāizlaiž Bebaram Načo un visticamāk, atlikušajā sezonā spēlēt vairs nevarēs Romāns Šaronovs.

"Barcelona" rindās aktuālākais jautājums ir Lionela Mesi veselības stāvoklis. Lai gan galvenais treneris Hoseps Gvardiola argentīnieti iekļāva sastāvā šim mačam un Mesi jau piedalījies otrdienas treniņā, "Barcelona" nevēlas sasteigt savas zvaigznes atgriešanos un iespējamu atkārtotu savainošanos. Tomēr pastāv iespēja, ka Mesi šovakar dosies laukumā. Tikmēr Eriks Abidāls atsācis treniņus pēc trīs maču izlaišanas, kad atradās kopā ar savu saslimušo tēvu, bet Adriano turpina ārstēt augšstilba muskuli.

"Panathinaikos" - "København"

Šovakar Atēnās vietējais "Panathinaikos” uzņems viesus no Dānijas, "København" futbolistus. Mājiniekiem spēlē nevarēs palīdzēt Sidnijs Govū, kurš svētdien sastiepa augšstilbu, un Sedriks Kantē, kuram lauzts pirksts. Problēmas ar fizisko kondīciju ir Nikosam Spiropoulosam un Giorkasam Seidartidim, nespēlēs arī Antoniss Petropoloss. "København” komandai palīdzēt nevarēs Selvi Otersons, Martins Bergvolds un Mortens Nordstrands.

Grieķijas Superlīgā "Panathinaikos” pagaidām ieņem otro vietu, vienu punktu zaudējot Pirejas "Olympiakos”. Pēdējās divās spēlēs svinēta uzvara pār Panionios un nospēlēts neizšķirti ar Kavala. Tikmēr "København" ir pārliecinoša līdere Dānijas līgā, par septiņiem punktiem apsteigdama tuvāko sekotāju "Midtjylland".

Izmantotie resursi:
UEFA.com - Union of European Football Associations
BBC - Homepage
Sky Sports | Sport News

Kā noslēgsies "Rubin" un "Barcelona" spēle?

  • 24

  • 72

  • 11


Slēpts komentārs: artinho

     [+] [-]

, 2010-09-29 15:01, pirms 14 gadiem
nu centrālais kautiņš domāju šodien būs starp Valencia un MU bet esmu par to lai visas spēles ir skatāmas un ar daudz vārtu guvumiem visu komandu izpildījuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Uzgriežņu Arvīds

  -1 [+] [-]

, 2010-09-29 15:25, pirms 14 gadiem
Barsa gan jau izmociis minimaalu uzvaru, bet Mančesterai gan būs ļoti smagi!

  -4 [+] [-]

, 2010-09-29 15:35, pirms 14 gadiem
masalskis123 rakstīja: Barca un MU gan jau ka viegli uzvarēs
Ja spēle notiks Kazaņā tad tur būs diezgan auksts, kas spāņiem par labu nenāk.

     [+] [-]

, 2010-09-29 15:45, pirms 14 gadiem
dekstors rakstīja: Ja spēle notiks Kazaņā tad tur būs diezgan auksts, kas spāņiem par labu nenāk.
vai tad pastāv variantu ka viņa nenotiks Kazaņā????

     [+] [-]

, 2010-09-29 15:50, pirms 14 gadiem
dekstors rakstīja: Ja spēle notiks Kazaņā tad tur būs diezgan auksts, kas spāņiem par labu nenāk.
Izlasot šo komentāru, speciāli pameklēju laika ziņas Kazaņai. Šodien +17, vakarā ap +12. Tas nu gan nav auksti. Lielā daļā Eiropas ir vēsāks.
Rīt gan tur kļūs manāmi vēsāks. Ap +9-10.

  -2 [+] [-]

, 2010-09-29 16:43, pirms 14 gadiem
Par "VALENCIA" un MU!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-29 16:47, pirms 14 gadiem
Nu Valencijai nebūs Hoakina un Vičentes...ja vēl Mata nebūs, tad būs pavisam grūti.

     [+] [-]

, 2010-09-29 17:38, pirms 14 gadiem
[quote henrik_zetterberg]
nu centrālais kautiņš domāju šodien būs starp Valencia un MU bet esmu par to lai visas spēles ir skatāmas un ar daudz vārtu guvumiem visu komandu izpildījuma
Centralais kautins jau bija Griekija,kur varaiki gate 13 hooli uzbruka KØBENHAVN faniem un sadura,tagad tikai ar eskortu mus vedis uz speli...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-29 18:55, pirms 14 gadiem
Uzgriežņu Arvīds rakstīja: Protams, man arī gribētos,lai tā notiktos, bet nu izskatās, ka ar futbolu esi uz "Jūs"
Pec tava nika spriezot ka tu uz visu esi ar "jus"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja