Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Glentoran" pirms spēles ar liepājniekiem cieš sagrāvi

Andris Liepa
Andris Liepa

Parīt "Liepājas metalurgs" UEFA kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā aizvadīs atbildes maču pret "Glentoran". Vakar ziemeļīri aizvadīja pēdējo pārbaudes spēli pirms mača ar liepājniekiem un cieta pamatīgu sakāvi pret Anglijas "Burnley" - 0:5.

Atgādinām, ka "Burnley" spēlē Anglijas čempionātā (turpat, kur "QPR" un "Blackpool") un nesen šajā komandā pārbaudi izgāja "Skonto" uzbrucējs Gatis Kalniņš. Vakardienas spēlē "Burnley" ļoti pārliecinoši apspēlēja "Glentoran" ar 5:0. Tiesa, vēl 60. minūtē bija tikai 1:0, taču pēdējā pusstundā "Burnley" iesita vēl četrus vārtus.

Ja Ziemeļīrijas čempionāts sāksies vēl tikai augustā, tad Īrijas čempionāts rit pilnā sparā. Labi tajā klājas "Olimps/ASK" pretiniecei "St.Patricks", kura ar 20 kārtās iegūtajiem 42 punktiem ir otrajā vietā, tikai par vienu punktu atpaliekot no līderes "Bohemian". Tiesa, "Bohemian", kuru nesen Intertoto kausa izcīņā apspēlēja FK "Rīga", ir aizvadījusi par divām spēlēm mazāk.

Nupat (svētdien) "St. Patricks" viesos nospēlēja neizšķirti 0:0 ar 3. vietas īpašnieci "Cork". Atgādinām, ka "Olimps/ASK" Rīgā zaudēja "St.Patricks" ar 0:1 un ceturtdien aizvadīs atbildes spēli Dublinā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +4 [+] [-]

, 2008-07-29 10:07, pirms 16 gadiem
LM ir jauzvar un jatiek taalaak, gaidam uzvaru !!!

     [+] [-]

, 2008-07-29 11:07, pirms 16 gadiem
nu kas, mums tik jacer ka ari LM uzwares ar tadu rezultatu!

     [+] [-]

, 2008-07-29 23:18, pirms 16 gadiem
Go Liepāja!