Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Van Gāls slavē savu komandu

Van Gāls slavē savu komandu
Luiss van Gāls
Foto: AP/Scanpix

Vācijas komandas Minhenes ''Bayern'' galvenais treneris Luiss van Gāls pēc iekļūšanas UEFA Čempionu līgas finālā ir uzteicis visu komandu un atzinis, ka nav svarīgi pret ko jāspēlē finālā.

Vakar UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē Minhenes ''Bayern'', pateicoties Ivicas Oliča gūtajiem trim vārtiem, ar 3:0 pārspēja ''Lyon'' un iekļuva turnīra finālā.

Pēc spēles ļoti priecīgs par rezultātu bija ''Bayern'' galvenais treneris Luiss van Gāls: ''Mēs spēlējām organizēti un ja tā turpināsim, tad būs grūti mūs uzvarēt kādam. Spēlētāji zina, ko nozīmē desmit mēnešus strādāt kopā ar mani. Tas nav viegli, bet viņi šobrīd ir laimīgi un arī es tāds esmu. Vienmēr esmu ticējis, ka mana komanda var spēlēt šādi. Kopš spēles ar ''Juventus'' Čempionu līgā esam spēlējuši atzīstami. Pagaidām mēs neko neesam uzvarējuši - vēl esam Vācijas kausa finālā un atrodamies labās pozīcijās Vācijas Bundeslīgā. Ceru, ka Žozē Mourinju kopā ar ''Inter'' iekļūs finālā. ''Barcelona'' spēlē skaisti un mums pret viņiem būtu grūtāk spēlēt. ''Inter'' ir parocīgāks pretinieks''.

Tikmēr ''Lyons'' galvenais treneris Klods Puels apgalvoja, ka ''Bayern'' bijis spēcīgāks: ''Apsveicu ''Bayern'', kuri bija labāki par mums daudzos aspektos. Viņi koncentrējās abās spēlēs no pirmās līdz pēdējai minūtei. Mēs neizmantojām vairākas lieliskas vārtu gūšanas iespējas. ''Bayern'' parādīja tiešām lielisku sniegumu. Nebijām spēlējuši pret komandu, kura būtu bijusi tik pārliecināta par saviem spēkiem no spēles pirmajām minūtēm.''

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2010-04-28 12:50, pirms 14 gadiem
Jā Bayern vakar tiešām izskatījās pārliecinoši un labāki...Gaidu triller finālu Bayern- Barcelona !

  +1 [+] [-]

, 2010-04-28 14:58, pirms 14 gadiem
paldies jums Bayern
ehh....gaidam sodienas speli