Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Latvijā radītā "3 pret 3" futbola Eiropas līga notiks 10 Eiropas galvaspilsētās

Agris Suveizda

Latvijā radītā "3 pret 3" futbola Eiropas līga notiks 10 Eiropas galvaspilsētās
Publicitātes foto

16. aprīlī Latvijas organizācija sāc absolūti jauno ielu futbola projektu jeb "3 pret 3" futbola Eiropas līgu “Ghetto Football Euro League 2022”, informē portāls balticevents.info. Tās ir 11 Eiropas valstis ar labākiem ielu futbolistiem, kuri jau ir apstiprinājuši savu dalību. Piedalīsies sportisti no Eiropas, kā arī no citiem pasaules valstīm.

Projekts ir pilnīgi izveidots ar “Ghetto Games” Rīgas jauniešu ielu sporta un kultūras kustību “Ghetto Football” līdera Antona Semeņaka priekšgalā. Antons kopā ar 10 citiem Eiropas domubiedriem plāno uzstādīt labākas attiecības starp dažādiem ielu futbola kustībām, komandām, spēlētājiem un izveidot starptautisko līgu.

Šopavasar turnīri notiks tādās pilsētās kā Roma, Džakovo, Budapešta, Prāga, Brisele, Amsterdama, Kopenhāgena, Berlīne, Varšava un Viļņa. Eirolīgas fināls notiks 8. jūnijā, kur satiksies turnīru uzvarētāji, spēcīgākie ielu futbolisti Eiropā viriešu un sieviešu grupās. Kopējais balvu fonds ir 10000 eiro. Turnīru ietvaros arī piedalīsies Eiropas vadošie futbola ietekmētāji ar kopējo auditoriju vairāk nekā 15 miljonu sekotāju sociālos tīklos. Līga startēs jau 16. aprīli Romā, un piedalīties drīkstēs jebkurš interesents.

"Mums tas ir jauns sākums, jauns izaicinājums un sava veida eksperiments. To, ar ko mēs nodarbojamies “Ghetto Football” ietvaros Latvijā jau 11 gadus, šoreiz redzēs visa Eiropa. Un jauniešiem būs iespēja šajā visā piedalīties. Mēs esam gatavi dalīties ar savu ideju un pieredzi ar mūsu partneriem, lai nākotnē izveidot līdzīgas “Ghetto Games” jauniešu platformas visā pasaulē — pastāstīja Antons Semeņaks.

Eirolīgas tūrei varēs sekot līdzi tiešraidēs. Plašāka informācija par projektu ir pieejama ghettofootball.net.

     [+] [-]

, 2022-03-28 17:15, pirms 3 gadiem
Super projekts!!! Lai izdodas!
P. S. Autoram vajadzētu pārlasīt pirms publicēšanas, citādi smagi krīt acīs copy/paste haltūra.

     [+] [-]

, 2022-03-28 17:25, pirms 3 gadiem
Man personīgi viss, kas saistās ar vārdu "Ghetto" ir ar tādu negatīvu pieskaņu. Domāju Eiropā ir līdzīgi.
Citādi projekts izliekas labs.