Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

F grupa: Romai iespēja kvalificēties

Itālijas klubam "AS Roma" šovakar Kijevā būs lieliska iespēja kvalificēties no UEFA Čempionu līgas F grupas uz astotdaļfinālu. Savukārt Mančestras klubam savā laukumā būs iespēja nodrošināt pirmo vietu grupā.

Pirmajā vietā F grupā atrodas Anglijas vienība "Manchester United" , kas jau kvalificējusies astotdaļfinālam. Taču uz otro vietu divas kārtas pirms beigām pretendē divas vienības - "AS Roma" un Portugāles "Sporting Lisbon". Labākā situācijā atrodas itāļu klubs. Abas šīs vienības šodien spēlēs izbraukumā.

"FC Dynamo Kyiv" pret "AS Roma". Spēle Kijevā būs Romas kluba pirmspēdējā iespēja nodrošināt vietu Čempionu līgas nākamajā kārtā. Tomēr reāli raugoties - pēdējā spēle būs pret grupas līderiem "Manchester United", tāpēc būtu ļoti riskanti neizmantot iespēju. Kijevā nespēlēs Romas kluba kapteinis Frančesko Totti. Tā viņam būs jau septītā izlaistā spēle pēc kārtas, ieskaitot arī četras Itālijas čempionāta spēles. Arī aizsargs Filips Meksess nav spēlējis kopš tās pašas dienas, kad Totti guva savainojumu. Simone Perota nevarēs palīdzēt pēc Itālijas izlases spēles laikā gūtā savainojuma. "Roma" spēlei gatavojas šādā sastāvā: Antuness, Baruso, Brigi, Kaseti, Kurči, Sisinjo, Derossi, Espozito, Ferāri, Žulī, Huans, Mančīni, Doni, Panuči, Pits, Picaro, Tadejs, Toneto, Vučiničs, Zoti.

Liela nozīmē būs 24 gadus vecā Mirko Vučiniča sniegumam, kuram uzbrukuma līnijā ir jāaizstāj Totti. Pēdējās svarīgajās spēlēs viņam tas ir izdevies labi, jo ir gūti vairāki vārti. Pats futbolists atgaiņājas no liekas uzmanības, par galvenajiem nosaucot komandas mērķus.

Iepriekšējā abu komandu tikšanās reizē ar 2:0 uzvarēja Romas futbolisti. Toreiz spēle notika Romas Olimpiskajā stadionā, turnīra pirmajā kārtā.

"Manchester United" pret "Sporting". Mančestras klubs jau ir kvalificējies nākamajai turnīra kārtai. Savukārt Lisabonas klubam uz Mančestru dodoties noskaņojums nav tik mierīgs. Ar četriem punktiem četrās spēlēs droša nav arī pašreizējā trešā vieta, kas dod vietu UEFA kausa izcīņā. Tikai uzvara "Sporting" klubam var saglabāt iespējas cīnīties par iekļūšanu nākamajā kārtā.

Mājinieku sastāvā pēc savainojuma izārstēšanas atgriezies Kristiano Ronaldu. Sers Alekss Fergusons ar prieku to apstiprināja: "Kristiano ir vesels, tāpat kā Nemanja Vidičs. Ja mēs šodien uzvaram, tad esam uzvarējuši arī grupā. Tas nozīmē, ka būsim izsēto komandu sarakstā, kas ir ļoti svarīgi. Turklāt pēc spēles pret "Roma" būs anglijas čempionāta spēle pret "Liverpool". Ja šodien uzvaram, tad varēsim atpūtināt spēlētājus uz otro maču. Tāpēc centīsimies uzvarēt."

Ekspertu prognoze.
betway.com
1 ''Dynamo'' uzvara 4.20
X Neizšķirts 3.30
2 ''AS Roma'' uzvara 1.83

1 "Man Utd" uzvara 1.57
X Neizšķirts 3.50
2 "Sporting" uzvara 6.00

F grupas tabula pirms piektās kārtas spēlēm
1. "Manchester United" 4 4-0-0 10:2 12*
2. "Roma" 4 2-1-1 6:4 7
3. "Sporting" 4 1-1-2 5:6 4
4. "Dynamo" 4 0-0-4 3:12 0
* - vieta, komanda, spēles, uzvaras, neizšķirti, zaudējumi, gūtie/zaudētie vārti, punkti.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com
Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-11-27 15:18, pirms 16 gadiem
tiaki Romai pedeja spele bus majas ar Manchesteras United nevis viesos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-27 16:03, pirms 16 gadiem
Kaads nevar to akseli nobanot? apniik jau tas priduraks siikais...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-27 16:10, pirms 16 gadiem
Ņemot vērā, ka United centīsies uzvarēt, lai priekšlaicīgi nodrošinātu 1.vietu un spēlē pret Romu varētu atpūtināt savus labākos spēlētājus, tad ir pat ĻOTI ticami, ka Roma šodien nodrošinās kvalificēšanos. Kaut gan vispirms jau, protams, pašiem šovakar jānokārto lietas Kijevā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-27 16:20, pirms 16 gadiem
tads pasaki kaads seit sakars ar olimpu?
ja tas bija domaats kaa ahujennais joks , tad .....manupraat taads pasuudiigs sanaac , jo saada tipa prikoli , peedeejaa laikaa sciet kkaa jau par daudz...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-27 16:39, pirms 16 gadiem
Kijevaa bus gruti!!
Tomer tu tagad ziema
un tehniskajiem italiem tur bus gruti paradit savu meistaribu!!!!

  -2 [+] [-]

, 2007-11-27 16:57, pirms 16 gadiem
aiziet roma!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja