Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Konte pārmet VAR futbola bojāšanu un šaubās par lēmumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Konte pārmet VAR futbola bojāšanu un šaubās par lēmumu
Antonio Konte, saņemot sarkano kartīti. Foto: AP/Scanpix

Trešdienas vakarā bez biļetes uz UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu palika "Tottenham Hotspur" – VAR lēma atcelt pēdējās sekundēs Harija Keina gūtos uzvaras vārtus. Protestējušais galvenais treneris Antonio Konte savā priekšā ieraudzīja sarkano kartīti un preses konferenci pameta pēc viena jautājuma.

"Gribētu redzēt, kā šāds lēmums tiktu pieņemts top komandas svarīgā spēlē. Gribētu redzēt, vai VAR patiešām ir tik drosmīgs, lai pieņemtu tādu lēmumu. Bumba atrodas priekšā Keinam. Esmu ļoti dusmīgs. Neredzu godīgumu, tāpēc esmu ļoti dusmīgs," noskaities bija Antonio Konte, kura vadītā komanda nospēlēja 1:1 pret Lisabonas "Sporting".

Nedēļas nogalē Anglijas Premjerlīgas spēlē pret "Newcastle" pretiniekiem pēc ilgas video izpētes tika ieskaitīti vārti, un Kontes vadītā komanda zaudēja ar 1:2. Svētdien viņš nevēlējās runāt par VAR darbu, bet trešdien bija gatavs ļaut emocijām vaļu.

Apakšgrupas pēdējā kārtā "Tottenham" viesosies pie "Marseille". Lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, no Francijas jāpārved vismaz punkts. Konte saņemtās sarkanās kartītes dēļ nedrīkstēs atrasties uz soliņa.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-10-28 10:47, pirms 2 gadiem
Idiots. Šitais stulbenis ar neeksistējošu aizmuguri tagad cenšas izglābt blēdīgo tiesnesi. Tur no aizmugures ne smakas nav. Ko viņš tur muld?