Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

RFS vēl viena operācija - vairs nepalīdzēs Emersons

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RFS vēl viena operācija - vairs nepalīdzēs Emersons
Emersons. Foto: Sanita Sparāne/RFS

LETA. Latvijas futbola klubam RFS, kas šonedēļ debitēs Eiropas līgā, atlikušajā sezonas daļā vairs nevarēs palīdzēt arī Emersons, sarunā ar portālu "tvnet.lv" atklāja RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis.

Ceturtdien Latvijas komanda RFS aizvadīs pirmo maču UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā, izbraukumā tiekoties ar Bukarestes FCSB.

"Uz sezonas svarīgākajiem mačiem esam palikuši bez Ismaela Diomandē, kuram traumas dēļ sezona ir beigusies. Diemžēl būs jāiztiek arī bez Emersona, kuram pirmdien uztaisīja operāciju - šogad viņš vairs nespēlēs," atklāja Verpakovskis.

RFS ģenerāldirektors atklāja, ka no savainojumiem vēl atgūstas serbs Darko Lemajičs un Čehijas futbolists Petrs Marešs, taču viņi jau pēc aptuveni divām nedēļām varētu atgriezties laukumā. Tāpat šobrīd traumā iedzīvojies ir arī Mārtiņš Ķigurs.

Izmantotie resursi:
https://sports.tvnet.lv/8102830/vie...

  +2 [+] [-]

, 16:36, pirms stundas
Veselību spēlētājam, bet jau sen kā vajadzēja pārdot, aizsēdējās un regresēja komfortā.

     [+] [-]

, 16:46, pirms 41 minūtes
Žēl, būtu noderējis spēlēs, kur jāsēž aizsardzībā un jācer uz pretuzbrukumiem. Tāpat arī potenciāliem pircējiem atrādīt.