Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pučinsks: "Pēc noraidījuma bija skaidrs, ka dominēsim"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pučinsks: "Pēc noraidījuma bija skaidrs, ka dominēsim"
Jurģis Pučinsks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

FK "Ventspils" galvenais treneris Jurģis Pučinsks pēc sevis vadītās komandas uzvaras Luksemburgā pār "Jeunesse" (4:1) izteica prieku un atzīmēja, ka nešaubījās par ventspilnieku dominanci vairākumā.

Jurģis Pučinsks: "Protams, esam priecīgi par uzvaru. Zinājām, ka pēc zaudējuma pirmajā spēlē "Jeunesse" centīsies uzbrukt. Mēs bijām tam gatavi un 1. puslaikā vidū pārķērām iniciatīvu un guvām vārtus. Sāpīgi bija ielaist nevajadzīgus vārtus, kuri neatainoja patiesos notikumus laukumā. Tomēr pēc pretinieka noraidījuma bija skaidrs, ka mēs dominēsim. 2. puslaiks to arī pierādīja. Uzreiz bija skaidrs, ka "Ventspils" ir spēcīgāka."

"Jeunesse" treneris pēcspēles preses konferencē runāja franču valodā, un neviens viņa teikto netulkoja, Sportacentrs.com pavēstīja FK "Ventspils" preses sekretārs Mihails Koroļovs. Preses konferencē bija seši vietējie žurnālisti, bet pavisam spēlē viņu skaits pārsniedzis desmitu. Tāpat Koroļovs atzina, ka no "Ventspils" treneru puses joprojām ir aizliegums spēlētājiem runāt ar medijiem. Skaidrojums - "Ventspilij" svētdien Virslīgā plānota ļoti svarīga spēle ar "Skonto".

Atgādinām, ka "Ventspils" šodien Luksemburgā ar 4:1 sagrāva vietējo "Jeunesse", divu spēļu summā triumfējot ar 5:1. Nākamajā jeb kvalifikācijas turnīra 3. kārtā "Ventspils" tiksies ar Izraēlas vicečempioni "Maccabi Haifa", kas divu spēļu summā ar 8:0 iznīcināja Azerbaidžānas "Khazar". Ventspilniekiem Eiropas līgā jāspēlē pavisam drīz - 1. augustā mājās un 8. augustā viesos Izraēlā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-25 23:43, pirms 11 gadiem
Ja nu kādam futbolistam sieva vai mamma ir žurnāliste, ko tad?

  +1 [+] [-]

, 2013-07-26 07:53, pirms 11 gadiem
Cerams ,ka galvā nesakāps un tiešām svētdien parādīs savu labāko spēli,jo citādi Skonto nepieveikt.No turnīra viedokļa šai spēlei milzīga nozīme.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja