Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Di Marijas meistarstiķis pašās beigās izglābj PSG no zaudējuma "Napoli"

Rolands Eliņš

Di Marijas meistarstiķis pašās beigās izglābj PSG no zaudējuma "Napoli"
Anhels di Marija. Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas C grupā Parīzes „Saint Germain” kompensācijas laikā tomēr izvairījās no zaudējuma „Napoli”, izraujot neizšķirtu 2:2. „Liverpool” tikmēr ar 4:0 sakāva Belgradas „Crvena Zvezda”.

PSG sastāvā šodien bija atgriezies Neimārs, kurš izlaida iepriekšējo Francijas līgas maču, kamēr „Napoli” sākumsastāvā bija veselas piecas izmaiņas, salīdzinot ar iepriekšējo spēli Itālijā. „Napoli” komandas priekšgalā Parīzē ieradās treneris Karlo Ančeloti, kurš iepriekš trīs gadus bija strādājis PSG. Lai arī PSG bija izteikta mača favorīte, vēsture nebija tās pusē – PSG vēl nekad nav spējusi ČL mačā pieveikt Itālijas klubu, un tas nenotika arī šoreiz.

PSG maču uzsāka aktīvāk un pieteica visai atvērtu futbola stilu, pret ko „Napoli” neiebilda un atbildēja ar saviem uzbrukumiem. Pirmais skaļais trauksmes zvans pie Parīzes vārtiem noskanēja 23. minūtē, kad Drīss Mertenss trāpīja pa vārtu pārliktni, bet 29. minūtē Lorenso Insinje, iepriekšējās „Napoli” ČL spēles varonis, atklāja rezultātu. Filigrānu piespēli veica Hosē Kallehons, izkārtojot partnerim ceļu vienam pret vārtsargu, un Insinje ar pirmo pieskārienu pārmeta bumbu pāri vārtsargam.

Pēc ielaistajiem vārtiem PSG spēle pajuka vēl vairāk un pirmā puslaika izskaņa neko labu nesolīja. Taču pēc pārtraukuma PSG izdevās sakārtot savu spēli un, lai gan ļoti blāvu spēli aizvadīja Kilians Mbapē, „Napoli” iesēdās pamatīgā aizsardzībā. PSG spiediens vainagojās ar veiksmīgu vārtu guvumu 61. minūtē, kad piespēle gar vārtiem atsitās pret „Napoli” aizsargu, un bumba rikošetā ielidoja tuvajā vārtu devītniekā.

Kā pēc burvju mājiena pārvērtās „Napoli” spēle, un Itālijas komanda uzreiz prata pāriet uzbrukumā un pieturēt bumbu pretinieku laukuma pusē. Agresīvākā spēle nesa rezultātus, jo šoreiz veiksme uzsmaidīja viesiem un iepriekšējo vārtu neveiksminiekam Rui – viņa sistā bumba „iesprūda” aizsargam kājās soda laukumā, un Mertenss to vārtu priekšā savāca pirmais, panākot 2:1. Uzvaru gan „Napoli” neizdevās noturēt, jo kompensācijas laika trešajā minūtē no ieslīpas leņķa, no apmēram 22 metru attāluma, Anhels di Marija izmantoja sekundi rīcības brīvības, lai paripinātu bumbu sev pa sitienam un perfekti trāpītu tālajā vārtu stūrī, panākot 2:2.

Otrajā C grupas spēlē intrigas bija krietni mazāk – „Liverpool” savā laukumā dominēja pret viesiem no Belgradas un jau 20. minūtē izvirzījās vadībā pēc Roberto Firminu vārtu guvuma. „Crvena Zvezda” pašās puslaika beigās ielaida otros vārtus, kad pēc Džerdana Šačiri teicama atspēles viens pret vārtsargu palika Mohameds Salāhs. Salāhs otrā puslaika sākumā pēc tam iesita pendeli, bet mačam punktu ar vēl vieniem vārtiem 80. minūtē pielika Sadio Manē, ļaujot Liverpūlei pārņemt vadību grupā.

24. oktobra spēles, ČL C grupa

KomandasRez.Vārtu guvēji
PSG-Napoli2:2 (0:1)Rui 61` (s.v.) Di Marija 90+3` – Insinje 29` Mertenss 77`
Liverpoole-Crvena Zvezda4:0 (2:0)Firminu 20` Salāhs 45` 51` (11m) Manē 80`

C grupa

VKomandaUNZVārtiP
1.Liverpool2017:36
2.Napoli1203:25
3.PSG11110:64
4.Crvena Zvezda0121:101

Izmantotie resursi:
The official website for European football -...

  +3 [+] [-]

, 2018-10-25 00:01, pirms 6 gadiem
Interesanta situācija tabulā. Otrais aplis būs aizraujošs.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-25 00:04, pirms 6 gadiem
No vienas puses, tagad drošākai ir, ka PSG un NApoli atkal izpēlē niču - jo ļoti slidenas tās trīs vietas var būt. Gribētos, protams, ka Liverpūle un Neapole soļo tālāk - turklāt PSG varētu būt labas iespējas paņemt Eiropas līgu, bet arī pēc nākamās kārtas nav ko pārsteigties. Liverpūlei 5/6 kārtā viss izšķirsies.

     [+] [-]

, 2018-10-25 00:07, pirms 6 gadiem
Visi Itālijas klubi atrodas top 2 savās grupās pēc 3 kārtām. Ne Anglija, ne Spānija, ne Vācija nevar palepoties ar ko tādu.

  +4 [+] [-]

, 2018-10-25 00:46, pirms 6 gadiem
PSG spēlējot savā siltumnīcā, starptautiskajā arēnā ap.irš pakaļkājas, traki..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-10-25 07:53, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Visi Itālijas klubi atrodas top 2 savās grupās pēc 3 kārtām. Ne Anglija, ne Spānija, ne Vācija nevar palepoties ar ko tādu.
Nopietni....
Anglijai 4 klubi. Pēc puses grupu turnīra 2 ir 1.v., viens 2.v. un viens 3.v.
Spānija 4 klubi, vietas kā Anglijai
Vācija 4 klubi. Viens 1v, divi 2.v. viens 3v.
Itālija 3 klubu. viens 1.v. divi 2.v.
Visām lielvalstīm 3 klubi top 2.
Un jēga no tā pagaidām???? Puse grupu spēļu tikai aizvadītas.....

     [+] [-]

, 2018-10-25 08:33, pirms 6 gadiem
..Tas mirklis, kad PSG vārtsargs nostājas vēzī pie otrā ielaistā.

     [+] [-]

, 2018-10-25 10:28, pirms 6 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: PSG spēlējot savā siltumnīcā, starptautiskajā arēnā ap.irš pakaļkājas, traki..
Vakardien, skatoties PSG spēli, tieši nodomāju, ka viņu vietējais čempis ir kā spēlēšana siltumnīcas apstākļos - bez nopietnas konkurences un apdraudējumiem. Spēlētāji jau viņiem, protams, ir novākti visaugstākā līmeņa, taču bez spēļu prakses augstas konkurences apstākļos acīmredzot atrofējas pat vislabākie.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-25 10:52, pirms 6 gadiem
Banzai rakstīja: Nopietni....
Anglijai 4 klubi. Pēc puses grupu turnīra 2 ir 1.v., viens 2.v. un viens 3.v.
Spānija 4 klubi, vietas kā Anglijai
Vācija 4 klubi. Viens 1v, divi 2.v. viens 3v.
Itālija 3 klubu. viens 1.v. divi 2.v.
Visām lielvalstīm 3 klubi top 2.
Un jēga no tā pagaidām???? Puse grupu spēļu tikai aizvadītas.....
Itālijai arī 4 klubi: Juve 1.v., Inter, Roma un Napoli 2.v., ko arī centās atzīmēt H.E.N.R.Y. Napoli gan būs grūti noturēties, jo elpo pakausī PSG. Pārējiem, domāju, vajadzētu tikt tālāk. Varētu būt situācija, ka no visām top-4 valstīm izslēgšanas spēlēs tiek 3 klubi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja