Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Bekhems varētu palikt ārpus ''Milan'' eirosastāva

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bekhems varētu palikt ārpus ''Milan'' eirosastāva
Deivids Bekhems
Foto: AFP

Angļu pussargs Deivids Bekhems varētu netikt iekļauts ''Milan'' pieteikumam UEFA kausa turnīra izslēgšanas spēlēm, to atklājis kluba viceprezidents Adriano Galliani.

Bekhems pievienojās Milānas klubam uz trīs mēnešiem, būdams izīrēts no Losandželosas ''Galaxy'' kluba. ''Milan'' pagaidām vēl nav izlēmis, vai iekļaut Bekhemu UEFA kausa spēļu pieteikumā.

Galliani: ''Bekhems ir labā fiziskā kondīcijā. Viņš būs mūsu sastāvā uz dažām pārbaudes spēlēm un deviņām Itālijas čempionāta spēlēm. Mēs līdz janvāra beigām izlemsim, vai iekļaut viņu UEFA kausa spēļu pieteikumā, jo viņš varēs piedalīties tikai 1/16 fināla spēlēs pret Brēmenes ''Werder''. Bekhemam marta beigās paredzēta atriešanās ASV, kur viņš ''Galaxy'' sastāvā gatavosies jaunai MLS sezonai.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +2 [+] [-]

, 2008-12-22 14:16, pirms 16 gadiem
kaut kada māžošanaas..

  +1 [+] [-]

, 2008-12-22 15:11, pirms 16 gadiem
Besii aara ka bekhems vispaar noleema uz to ASV doties! Sachakareeja sev visu! Un tagad veel viens no maniem vismiiljaakajiem speeleetaajiem ever speelees vienaa no maniem visniistaakajiem klubiem ever! (?) riebjaas shaada situaacija!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-22 16:59, pirms 16 gadiem
Bekhemam marta beigās paredzēta atriešanās.. <---atgriešnās

     [+] [-]

, 2008-12-22 17:03, pirms 16 gadiem
Priekš kam viņam vispār vajadzēja doties uz to ASV? Tikai samaitāja sev karjeru.

  -1 [+] [-]

, 2008-12-22 19:52, pirms 16 gadiem
nu protams jāpārliecinās vai Bekhems būs gatavs startēt tādā turnīrā, kā UEFA Kauss, jo Milānā ir daudz pussargi, kas ir labi. un pēc uzvārda tur nevērtē. bet tas vairs nebūs tas, ja Beks atnāks uz Milānu un netiks uz Eiropas kausiem. tiesi to cilvēki arī gaida.

vismaz prieks, ka Bekhems varētu spēlēt Milānā arī nākosgad.

     [+] [-]

, 2008-12-23 14:44, pirms 16 gadiem
Es uzskatu ja Beckhemam varbut nevajadzeja braukt uz ASV vins ir labaku ligu pelnijis, bet tomer pieredze ko vins iegust ir pati leilaka no visiem anglu speletajime jo es neatminos kadu speletaju kas spele anglijas izlase un ir spelejis gan Spanijas, gan agniljas gan amerikas un tagad arī itālijas līgā tas ir diezgan apsveicami