Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola pesimistisks par de Breines atgriešanos gaidāmajā ČL mačā

Andris Liepa
Andris Liepa

Gvardiola pesimistisks par de Breines atgriešanos gaidāmajā ČL mačā
Peps Gvardiola. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras “City” stūrmanis Peps Gvardiola pirms trešdien, 23. oktobrī, gaidāmā UEFA Čempionu līgas mača pret Prāgas “Sparta” preses konferencē par Kevina de Breines atgriešanos ierindā izteicās skeptiski.

De Breine laukumā nav devies kopš “City” 18. septembra Čempionu līgas mača pret Milānas “Inter”, kas noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Beļģijas izlases pussargs laukumā neatgriezās pēc puslaika pārtraukuma.

Gvardiola preses konferencē atzina, ka de Breine vēl strādā, lai atgrieztos simtprocentīgā sportiskajā formā.

“Tas, ka viņš vēl nejūtas līdz galam labi, nav problemātiski, jo Kevinam vairs nav 22 gadi. Viņam ir jābūt pilnvērtīgā fiziskajā formā, lai viņš spētu rādīt savu futbolu. Ja Kevins nejūtas absolūti komfortabli, tad viņš arī nevarēs parādīt savu iespaidīgo potenciālu laukumā. Kevins man teica, ka nejūtas labi. Ja Kevins nejūtas labi, tad viņam vēl jādod laiks,” sacīja Gvardiola.

“City” stūrmanis uz jautājumu par de Brrines dalību gaidāmajā mačā neatbildēja, bet apstiprināja, ka pussargs nav tuvu savai labākajai fiziskajai formai.

Mančestras kluba savainoto līderu sarakstā bez de Breines un Rodri atrodams arī malējais aizsargs Kails Volkers. Arī par 34 gadus vecā aizsarga dalību mačā pret “Praga” Gvardiola nav noskaņots optimistiski. Tāpat komandai palīdzēt nevar arī 21 gadu vecais aizsargs Oskars Bobs, kurš laukumā atgriezīšoties ne ātrāk par janvāri.

Gvardiola arī norādīja, ka šobrīd ar savainojumiem cīnās daudzi klubi.

“Protams, mēs gribētu būt pilnā sastāvā, jo mums ir četri nopietni iztrūkumi – Kevins, Kails, Rodri un Oskars. Divi no viņiem, cerams, atgriezīsies pavisam drīz. Oskars varētu būt gatavs janvārī vai februārī. Mums ļoti pietrūkst Rodri, bet ar šādām problēmām šobrīd saskaras daudzi klubi,” sacīja speciālists.

“Ciy” mērķis esot iekļūšana starp astoņām labākajām komandām, kuras astotdaļfināla fāzi sasniedz bez dalības pārspēļu kārtā. Līdz šim “City” rezultāti bijuši mainīgi – bezvārtu neizšķirts pret “Inter” un uzvara ar 4:0 pār Bratislavas “Slovan”.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...