Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Cīnītājs Ikaunieks, kūleni metošais Kuadio un Ondoa sniedz RFS +1 pirms Kipras

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Cīnītājs Ikaunieks, kūleni metošais Kuadio un Ondoa sniedz RFS +1 pirms Kipras
Mirklis pirms Sedrika Kuadio vārtu guvuma. Foto: FK RFS

Latvijas čempione RFS UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas izslēgšanas kārtu iesāka ar 2:1 uzvaru pār Kipras titulētāko klubu Nikosijas APOEL. Rīdzinieki pirmo puslaiku noslēdza pat ar divu vārtu pārsvaru.

Pirmās desmit minūtes rīdziniekiem izvērtās ļoti smagas – APOEL futbolistiem laukumā bija liels pārsvars. Sestajā minūtē viesi bija ļoti tuvu vadības iegūšanai, stūra sitiena izspēlē pie sitiena tiekot bulgāram Georgi Kostadinovam, kura raidīto bumbu no vārtu līnijas ar galvu izsita Herdi Prenga. Pēcāk RFS pamazām izlīdzināja cīņas ritējumu, paši pielietojot presingu, atņemot bumbu un reizumis radot bīstamību pie slovēņa Vida Beleca sargātajiem vārtiem.

18. minūtē pēc Petra Mareša centrējuma Jānis Ikaunieks bumbu ar galvu raidīja tieši virsū šīs vasaras Eiropas meistarsacīkšu finālturnīra dalībniekam. Pēc septiņām minūtēm izcilu piespēli cauri aizsargiem veica Adams Marhijevs, uzbrukuma smailē izvirzot Robertu Savaļnieku, kurš bumbu atspēlēja pa sitienam Sedrikam Kuadio, kotdivuārietim no parocīgas pozīcijas bumbu sitot aizsarga kājās. 31. minūtē krita APOEL vārti, vidusdaļā pie sānu līnijas Ikauniekam atņemot pretiniekam bumbu, aizskrienot līdz soda laukuma robežai un piespēlējot Kuadio, kurš pārspēja Belecu, ļaujot vaļu gavilēm lielākajā daļā no "LNK Sporta parka" skatītāju rindām.

Negulēja arī viesi, pie sitiena no neliela attāluma tiekot marokānim Jusefam El-Arabi. Spānijas "Granada" un Pirejas "Olympiacos" klubos vairākus gadus spīdējušais El-Arabi savu iespēju izmantoja pēc pārtraukuma, toties pirmā cēliena beigās līksmoja RFS. Mājinieki stūra sitienu izspēlēja pa zemi, spēcīgu Kuadio sitienu atvairot Belecam, taču RFS tiekot pie atlēkušās bumbas un izdarot vēl vienu sitienu, ko ar roku bloķēja šovasar Eiropas meistarsacīkstēs spēlējušais gruzīnu aizsarga Laša Dvali. 11 metru soda sitienu nevainojami veica Ikaunieks, bumbu raidot pretējā stūrī tam, kur lēca Belecs – 2:0.

Jau minētais iepriekšējās sezonas Konferences līgas uzvarētājs El-Arabi otrā puslaika ievadā viesiem vienus vārtus atguva – pēc cita APOEL futbolista sitiena bumbu ar galvu tieši pa sitienam El-Arabi neveiksmīgi pārvirzīja RFS aizsargs Žiga Lipuščeks.

RFS pārvarēja vājuma brīdi un ilgu laiku neko daudz vairāk bīstamu savu vārtu tuvumā nepieļāva. Mājinieku uzbrukumos pamanāms bija komandas jaunpienācējs Viktors Osuagvu – 20 gadīgais nigērietis 60. minūtē bumbu trieca pāri vārtiem, bet pēc 14 minūtēm no neliela attāluma sita tieši virsū vārtsargam, tai arī paliekot kā RFS pēdējai lielajai iespējai.

Pamatlaika izskaņā kamerūniešu vārtsargs Fabriss Ondoa rīdziniekus paglāba no vadības izsēšanas, atvairot grieķa Anastasiosa Donisa izrāvienu vienatnē pret vārtiem.

Pamatlaika beigu daļā uzelpot varēja arī aizsargs Prenga, kurš aizklupināja pretinieku futbolistu Markinjosu, tomēr otro dzelteno kartīti nesaņēma, plāksteri savā priekšā ieraugot uzbrukuma smailē nokritušajam brazīlietim.

RFS rindās laukumā pirmoreiz kopš Čempionu līgas spēles Norvēģijā izgāja Emersons.

RFS – Nikosijas APOEL 2:1 (2:0)
Vārti: Kuadio 31', J. Ikaunieks 45'+1 (11m) – El-Arabi 52'.
Brīdinājumi: Prenga 3', Odišarija 88' – Markinjoss 71', Šebaks 90'+1.
RFS: Ondoa – Balodis, Prenga, Lipuščeks – Paničs, Marhijevs (Emersons 83'), Marešs (Odišarija 83'), Savaļnieks (Zelenkovs 73') – Jānis Ikaunieks – Diomandē (Osuagvu 58'), Kuadio (Ķigurs 74').
APOEL: Belecs – Dvali, Kostadinovs, Sušičs, Kvintija – Tehera (Katirdzis 90'+2), Šebaks, Markinjoss (Dražičs 80') – Meiers (Korbu 68'), Doniss, El-Arabi.
Galvenais tiesnesis: Alijars Agajevs (Azerbaidžāna).

Eiropas līgas kvalifikācijas izslēgšanas kārta

Pāris1. spēle2. spēle
RFS (Latvija) – APOEL Nicosia (Kipra)2:129.08.
Dinamo Minsk (Baltkrievija) – Anderlecht (Beļģija)0:129.08.
Jagiellonia Białystok (Polija) – Ajax Amsterdam (Nīderlande)1:429.08.
Ludogorets Razgrad (Bulgārija) – Petrocub Hîncești (Moldova)4:029.08.
Lugano (Šveice) – Beşiktaş (Turcija)3:329.08.
LASK Linz (Austrija) – FCSB (Rumānija)1:129.08.
Maccabi Tel Aviv (Izraēla) – Bačka Topola/Topolya (Serbija)3:029.08.
PAOK Thessaloniki (Grieķija) – Shamrock Rovers (Īrija)4:029.08.
Ferencváros (Ungārija) – Borac Banja Luka (Bosnija un Hercegovina)0:029.08.
Molde (Norvēģija) – Elfsborg (Zviedrija)0:129.08.
Braga (Portugāle) – Rapid Wien (Austrija)2:129.08.
Viktoria Plzeň (Čehija) – Heart of Midlothian (Skotija)1:029.08.

Spēļu saraksts:
https://www.uefa.com/uefaeuropaleag...

1 2 3 94 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2024-08-22 21:58, pirms 4 nedēļām
Labi,bet laikam būs par maz. RFS cīnīsies.

  +4 [+] [-]

, 2024-08-22 21:59, pirms 4 nedēļām
MA1963 rakstīja: Labi,bet laikam būs par maz. RFS cīnīsies.
Visas iespējas ir.Fakts,ka uzvara,kaut minimāla,tomēr jau rāda,ka viss ir iespējams.
Slēpts komentārs: Viensviensvīrs

  +3 [+] [-]

, 2024-08-22 22:01, pirms 4 nedēļām
Priekškars ir kritis un abām komandām daudz, kas kļuva vienai par otru skaidrāks.
Komandas +/- spēlē līdzīgu futbolu pozitīvais RFS ir tas, ka izskatās, mūsējo priekšējā un vidējā līnija ir mazliet ātrākas un mobilākas.
Lai vai kā - dabūjām reitinga punktus atkal un mūsu lielākie sāncenši šodien zaudēja punktus. Kiprā būs elle, jo tur spēlēs vājprātīgā karstumā - nu ko pirmais mazais solis ir izdarīts, lai spēlētū Eiropas līgas turnīrā, vēl tikai jānoturas izbraukumā un jānosūta APOEL uz Konferenču līgu

  +5 [+] [-]

, 2024-08-22 22:01, pirms 4 nedēļām
Protams,daudzi domās,ka varēja noturēt 2-0,bet tomēr jāsaprot,ka spēles kopējā ziņā tomēr Apoel bija nedaudz labāka un pendeli arī Apoel ļoti neveiksmīgi sev ieveda, kā arī pašās beigās bija ļoti reāli būtu 2-2. Objektīvi atbilstošs rezultāts būtu pat, ja ne 2-3 no RFS puses,tad 2-2 vai 3-3 noteikti. Pēc statistikas arī var redzēt,ka Apoel diezgan vairāk sitieni.
Takā jā. Nekas divu spēļu summā nav nodrošināts(tikai uzvara šeit un punkti valsts koeficientam), bet RFS noteikti ir visas iespējas uzvarēt 2 spēļu summā, tikai jācīnās.

  -3 [+] [-]

, 2024-08-22 22:01, pirms 4 nedēļām
Kārtējais pierādījums par nenovērtēto Latvijas klubu futbola līmeni.

  +3 [+] [-]

, 2024-08-22 22:02, pirms 4 nedēļām
Fanoju par Audu, bet tas, ka ir šāda līmeņa komandas Latvijā tagad, kā RFS un Riga FC ir jānovērtē

  +1 [+] [-]

, 2024-08-22 22:03, pirms 4 nedēļām
RFS lieliski , bet nepamet sajūta , ka varēja braukt uz Kipru ar pārliecinošāku pārsvaru. Bet , ja kāds man pirms spēles teiktu, ka RFS uzvarēs , es diez vai piekristu šādām apgalvojumam.

  +3 [+] [-]

, 2024-08-22 22:03, pirms 4 nedēļām
Svētdien Rīgas derbijs

https://www.bilesuserviss.lv/lat/bi...
Slēpts komentārs: Ambrē

     [+] [-]

, 2024-08-22 22:05, pirms 4 nedēļām
Tie lauķi komentētāji ir vienkārši vāks....Es brīnos kā Birjuks vispār ticis tv3, otrs kēkss lai raksta nevis runā. Abi baigi gudrie, tik pilnīgi savādāk visu redz. Te tiesnesis logs, te VAR akli, te mistiskās shēmas.....par pāķu akcentu nerunāšu.....Bet par RFS prieks malači!

  +1 [+] [-]

, 2024-08-22 22:06, pirms 4 nedēļām
Zelta sietiņš rakstīja: RFS lieliski , bet nepamet sajūta , ka varēja braukt uz Kipru ar pārliecinošāku pārsvaru. Bet , ja kāds man pirms spēles teiktu, ka RFS uzvarēs , es diez vai piekristu šādām apgalvojumam.
Tur ir tā lieta,ka liekas,ka varēja 2-0,bet jāsaprot,ka 2-0 būtu 100% ideālākais rezultāts,bet šis ir par 90% ideāls rezultāts. Apoel vairāk momenti, vairāk presings(arī iemesls kāpēc kļūdijās pie vārdu zaudējuma),bīstamāki momenti utt. Kaut ielaida nedaudz neveiksmīgi,bet tomēr atvairīja,neielaida tik daudzus momentus,arī beigās mierīgi varēja būt 2-2. Takā jā. Pēc statistikas jau arī tomēr labāki nedaudz Apoel.

  +5 [+] [-]

, 2024-08-22 22:10, pirms 4 nedēļām
Šeit bija spoguļattēls RFS un Rīgas dueļiem. Vieni uz papīra ir stiprāki, bet otriem ir sava spēles metode, kura nu jau ir gadiem kopta un lolota. Rezultāts uz tablo. Un es teikšu ka rezultāts godīgs. Prenga izsita bumbu no tukšiem vārtiem, bet arī Osuagvu varēja trāpīt vai piespēlēt. Citu labu iespēju pa lielam arī nebija. Kiprā būs ļoti grūti un liela iespēja ka zaudēs, bet kā nu tur nebūtu šajā duelī varam likt RFS + zīmi. Cik tur APOEL parādi? 40 miljoni? Tas ir 8 gadu RFS budžets pēc augstākās latiņas. Un punktus no kopējās krājkases neviens LV neatņems.

  +2 [+] [-]

, 2024-08-22 22:12, pirms 4 nedēļām
Osuagvu būtu devis piespēles,Ikauniekam un Savaļniekam rezultāts varētu būt savādāks.

  +2 [+] [-]

, 2024-08-22 22:13, pirms 4 nedēļām
Ambrē rakstīja: Kas tu tāds? Tevi nekad agrāk neesmu redzējis futbola komentāru sadaļā - pendele bija tīra pendele, jo Diamondē sitiens gāja vārtu četrstūrī - jā iespējams, ka vārtsargs būytu bumbu paņēmis, bet to mēs nekad neuzzināsim, jo APOEL spēlētājs mainīja bumbas lidojuma virzienu un līdz ar to arī dabūja pelnītu 11.metru sitienu uz saviem vārtiem!
Rezultāts ir 2:1 un visi šie stāsti, ja tantei būtu riteņi atstāj pie sevis dīvāna ekspert un liekuli!
Beigsi melot par visu! Es te arī esmu rakstījis iepriekš! Pie šīs spēles pirmsraksta un live arī rakstīju.
Es ar komentāru neteicu, ka tur nebija pendele.Es arī domāju,ka tur bija pendele un tur arī iedeva. Es tikai saku to,ka iemesls kāpēc tur bija pendele,jo neveiksmīgi nospēlēja Apoel spēlētājs,takā arī Lipusčeks pie mūsu vārtu zaudējuma,kaut tur arī bija presings.
Kā arī beidz melot, ka es esmu tas, kurš saka kā būtu, ja būtu.Es nesaprotu,kāpēc tu man saki par to,ka nevajag spekulēt.😂Es te esmu tas,kurš visiem saku,lai nesapņo kā būtu,ja būtu 2-0. Es tieši reāli saku, ka momenti reāli bija vairāk Apoel,gandrīz izlīdzināja beigās un ka par 2-1 uzvaru mums ir jābūt ļoti priecīgiem vērojot statistiku un Apoel spēku.
Slēpts komentārs: Ambrē

  -1 [+] [-]

, 2024-08-22 22:15, pirms 4 nedēļām
Kāds redzēja spēli starp Panevežys vs klubs no Velsas? Kas tur notika, ka leiši savā laukumā zaudēja 0:3?

  +6 [+] [-]

, 2024-08-22 22:15, pirms 4 nedēļām
Vai autors, rakstot, ka El Arabi bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Olympiakos ir pašreizējie Konferences līgas čempioni, nejauc šo spēlētāju ar citu Marokas uzbrucēju El Kabi? El Arabi bija rezerves uzbrucējs, kurš nāca tikai uz maiņu un lielākoties pašās spēles beigās.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-22 22:15, pirms 4 nedēļām
Ļoti cienīgs RFS sniegums. Un kopumā labi leģionāri tomēr dod rezultātu, jo, piemēram, gan leiši, gan igauņi līgas fāzē netika. RFS ir ļoti labs mix starp pieejami labākajiem vietējiem un leģionāriem, kas jau ir iejutušies šajā līmenī

  +1 [+] [-]

, 2024-08-22 22:17, pirms 4 nedēļām
Vienkārši TNS bija labāki. Sensācija bija jau tā, ka Lietuvas līgas apakšgala komanda pirmajā kārtā izsita HJK

  +3 [+] [-]

, 2024-08-22 22:20, pirms 4 nedēļām
Tiešām prieks, ka RFS spēj uzvarēt šādu pieredzējušu un spēcīgu komandu. Novērtēsim to! Heiteri vairs nevar rakstīt, ka pretinieki amatieri utt. Man liekas, ka RFS ir mācījušies no 2 gadus seniem notikumiem, kad arī bija Eirokausu pamatturnīrs, bet sastāvs bija pārāk īss tik daudzām spēlēm.

  -3 [+] [-]

, 2024-08-22 22:29, pirms 4 nedēļām
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tiešām prieks, ka RFS spēj uzvarēt šādu pieredzējušu un spēcīgu komandu. Novērtēsim to! Heiteri vairs nevar rakstīt, ka pretinieki amatieri utt. Man liekas, ka RFS ir mācījušies no 2 gadus seniem notikumiem, kad arī bija Eirokausu pamatturnīrs, bet sastāvs bija pārāk īss tik daudzām spēlēm.
Nu nav tik īss tas sastāvs. Ja tev no beņķa iziet Osuagvu, Emersons, Ķigurs, Zelenkovs un kaut kur ierakumos sēž Silagadze un Lemajičs tad viss nav tiks slikti priekš LV futbola.

  +3 [+] [-]

, 2024-08-22 22:30, pirms 4 nedēļām
fkscd rakstīja: Vienkārši TNS bija labāki. Sensācija bija jau tā, ka Lietuvas līgas apakšgala komanda pirmajā kārtā izsita HJK
Tieši tā. Brīnums, ka HJK zaudēja Panevežu komandai. Sitieni vārtu rāmi šajā spēlē pret Velsas komandu 0-7,kas daudz jau pasaka kāpēc 0-3 zaudēja.

Interesanti tiešām kā daudzi dīvāna eksperti uzskata sensācijas, kas ir mums par labu kā par kaut ko normālu,pašsaprotamu, bet reālistiskas rezultātus,arī,ja tie nozīmē zaudējumus,kā par kaut ko šausmīgu.

  +2 [+] [-]

, 2024-08-22 22:30, pirms 4 nedēļām
Garais1606 rakstīja: Nu nav tik īss tas sastāvs. Ja tev no beņķa iziet Osuagvu, Emersons, Ķigurs, Zelenkovs un kaut kur ierakumos sēž Silagadze un Lemajičs tad viss nav tiks slikti priekš LV futbola.
Es tieši biju domājis, ka šogad tā nav. Par īss bija domāts sastāvs pirms 2 gadiem.

  -4 [+] [-]

, 2024-08-22 22:32, pirms 4 nedēļām
kā nav leevon, tā ir uzvara!!!

  +5 [+] [-]

, 2024-08-22 22:39, pirms 4 nedēļām
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es tieši biju domājis, ka šogad tā nav. Par īss bija domāts sastāvs pirms 2 gadiem.
Jā biku no priekiem sapinos meistarībā Tagad jau ir skaidrs kādēļ RFS vasarā ņēma tieši šos cilvēkus. Kārtējo reizi ir paņemti tie, kuri var darīt tieši tagad, kuri nevar - Dpils jūs gaida. Pagaidām šaubas tikai par Ondoa, itkā lielus podus nevāra, bet spēlē specifiski, bet ja kas Paška Šteibors var nodziedāt gulbja dziesmu, galvenais lai Morozs viņu no krogiem ar sūdainu mietu trenkā

  -2 [+] [-]

, 2024-08-22 22:43, pirms 4 nedēļām
Apinīc rakstīja: Svētdien Rīgas derbijs

https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/sports/tonybet-virsligas-fc-riga-majas-speles-riga-fc-rfs-438947/
Uz šito spēli laikam obligāti šogad būs jāaiziet, cīņa par titulu reāli

     [+] [-]

, 2024-08-22 22:44, pirms 4 nedēļām
Uhh, letiņi apspēlēja kipriosus!!!

  +4 [+] [-]

, 2024-08-22 22:50, pirms 4 nedēļām
Ambrē rakstīja: Priekškars ir kritis un abām komandām daudz, kas kļuva vienai par otru skaidrāks.
Komandas +/- spēlē līdzīgu futbolu pozitīvais RFS ir tas, ka izskatās, mūsējo priekšējā un vidējā līnija ir mazliet ātrākas un mobilākas.
Lai vai kā - dabūjām reitinga punktus atkal un mūsu lielākie sāncenši šodien zaudēja punktus. Kiprā būs elle, jo tur spēlēs vājprātīgā karstumā - nu ko pirmais mazais solis ir izdarīts, lai spēlētū Eiropas līgas turnīrā, vēl tikai jānoturas izbraukumā un jānosūta APOEL uz Konferenču līgu
Kas tad tev tur baigi zaudeja? Tieši priekšā esošie Armēnijas klubi Noah un pjunik abi uzvarēja, aiz mums esošie Islandieši Vikungur uzvarēja.tapat kā droši vien aiz mums esošie Somi kam palikuši HJK arī uzvarēs. Vienīgie, kas zaudēja ir Kosovas un īru klubs un iespējams arī otrs Īru klubs zaudēs bet arī viņiem tāpat ir garantēts eiro kausu rudens. Un par Kosovas Drita jau tāpat bija skaidrs, ka pret Poļiem viņi punktus neņems.

  +2 [+] [-]

, 2024-08-22 22:55, pirms 4 nedēļām
Tā vietā ,lai spēles beigās Ķigurs centrētu soda laukumā cerībā panākt divu vārtu starpību viņš spēlē atpakaļ.Labs piemērs tam kāpēc man patīk un patika Valmieras spēles stils,jo viņi skrien un spēlē uz priekšu.Tieši pateicoties labai fiziskajai sagatavotībai Valmiera kļuva par čempioniem apsteidzot Rīgas biezos tipinātājus.

  +4 [+] [-]

, 2024-08-22 23:06, pirms 4 nedēļām
coffijs rakstīja: Tā vietā ,lai spēles beigās Ķigurs centrētu soda laukumā cerībā panākt divu vārtu starpību viņš spēlē atpakaļ.Labs piemērs tam kāpēc man patīk un patika Valmieras spēles stils,jo viņi skrien un spēlē uz priekšu.Tieši pateicoties labai fiziskajai sagatavotībai Valmiera kļuva par čempioniem apsteidzot Rīgas biezos tipinātājus.
Kurā konkrēti Valmieras EK spēlē bija šis stils? Pret Olimpiju, pret Škendiju, Sūduvu vai albāņiem? Laikam pret San Marino vareno klubu. Nu biku tak ar galvu jādomā. Visiem klubiem kas bija spēcīgāki par San Marino Valmiera zaudēja un nevis nepaveicās, bet bija vājāka un tieši taktikas un meistarības ziņā. Pret Mettu un Tukumu RFS arī spēlē savādāk.

  +4 [+] [-]

, 2024-08-22 23:13, pirms 4 nedēļām
kecbaja rakstīja: Kas tad tev tur baigi zaudeja? Tieši priekšā esošie Armēnijas klubi Noah un pjunik abi uzvarēja, aiz mums esošie Islandieši Vikungur uzvarēja.tapat kā droši vien aiz mums esošie Somi kam palikuši HJK arī uzvarēs. Vienīgie, kas zaudēja ir Kosovas un īru klubs un iespējams arī otrs Īru klubs zaudēs bet arī viņiem tāpat ir garantēts eiro kausu rudens. Un par Kosovas Drita jau tāpat bija skaidrs, ka pret Poļiem viņi punktus neņems.
To, ka FC Drita zaudēs 100% Legia nevar zināt - mums jau te bija gudrinieki, kas paziņoja, ka RFS pret APOEL mājās zaudēs ar 0:4.
Jā es zinu, ka Islande tiks tālāk un armēņiem arī ļoti labi gāja, bet Kosova nedabūja punktus, kas šobrīd ir tiešie konkurenti reitinga ziņā - tālāk jau viss būs atkarīgs no izlozes kurš ko dabūs pretī Konferenču, vai Eiropas līgas fāzē!
Šiet ar to RFS ir koks ar diviem galiem - spēlējot Konferenču līgā visticamāk būs tādi pretinieki kurus RFS varēs mierīgi paņemt un vākt Virslīgai reitinga punktus, bet spēlējot Eiropas līgas fāzē būs lielāka TV auditorija + vairāk naudas + laba reklāma Virslīgai, bet būs grūti vākt reitinga punktus!

  +1 [+] [-]

, 2024-08-22 23:13, pirms 4 nedēļām
fkscd rakstīja: Vienkārši TNS bija labāki. Sensācija bija jau tā, ka Lietuvas līgas apakšgala komanda pirmajā kārtā izsita HJK
HJK jau arī baigie grandi

Ielaist 2 vārtus vairākumā pret Islandes klubu

  +3 [+] [-]

, 2024-08-22 23:18, pirms 4 nedēļām
Kāds tur baigi redzēja Polijas futbola augsto līmeni!
1:4, 1:6 mājās pret Nīderlandes, Belģijas klubiem!

  +4 [+] [-]

, 2024-08-22 23:19, pirms 4 nedēļām
kecbaja rakstīja: Kas tad tev tur baigi zaudeja? Tieši priekšā esošie Armēnijas klubi Noah un pjunik abi uzvarēja, aiz mums esošie Islandieši Vikungur uzvarēja.tapat kā droši vien aiz mums esošie Somi kam palikuši HJK arī uzvarēs. Vienīgie, kas zaudēja ir Kosovas un īru klubs un iespējams arī otrs Īru klubs zaudēs bet arī viņiem tāpat ir garantēts eiro kausu rudens. Un par Kosovas Drita jau tāpat bija skaidrs, ka pret Poļiem viņi punktus neņems.
Un vēl runājot par reitinga punktiem - mums nākamgad dzēšas 20/21 gada reitinga punkti, kas mums ir maigi izsakoties vāji, bet Īrijai, Kosovai, Fēru salām, un Bosnijai un Hercogovinai ir labāki nekā mums. Šobrīd 20/21 gada retingu punkti mums ir sliktākie pēdējās piecās sezonās - un tas nākamgad dzēsīsies.
1 2 3 94 komentāri