Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: ''Varbūt Ančeloti domā, ka viss jau beidzies un, iespējams, arī es tā tagad domāju''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Klops: ''Varbūt Ančeloti domā, ka viss jau beidzies un, iespējams, arī es tā tagad domāju''
Jirgens Klops. Foto: EPA/Scanpix

''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops pēc zaudējuma UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē pret Madrides ''Real'' ar 2:5 akcentēja, ka viņa vadītā komanda pieļāvusi pārāk daudz kļūdu ielaistajos vārtos. Pretinieku treneris Karlo Ančeloti vēl, pretēji Klopa domām, neapgalvoja, ka pāra uzvarētājs jau ir zināms, taču bija gandarīts par izcīnīto uzvaru.

Vakar UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē pagājušās sezonas finālistu duelī uzvaru svinēja čempione Madrides ''Real'', kas Liverpūlē uzvarēja ar 5:2. Līdz 14. minūtei ''Liverpool'' izvirzījās vadībā ar 2:0, bet tālākajā spēles gaitā iniciatīva piederēja viesiem.

''Varbūt Ančeloti domā, ka viss jau ir beidzies un, iespējams, arī es tā tagad domāju, taču pēc trim nedēļām mēs dosimies uz Madridi un spēlēsim futbolu. Mums tas būs ļoti liels izaicinājums. Mums jāmācās no šīs spēles,'' pēc zaudējuma teica ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops. ''Vienā no ielaistajiem vārtiem pieci vai seši spēlētāji neko nedarīja, lai aizsargātos. Tā nevar notikt. Mēs spēlējam pasīvi,'' turpināja speciālists.

''Mēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu, kad ielaidām vārtus. Kad tiek pieļautas tik daudz neprecizitātes, tad tādas komandas kā ''Real'' tevi par tām soda,'' trenerim piebalsoja ''Liverpool'' kapteinis Džordans Hendersons.

Madrides ''Real'' galvenais treneris Karlo Ančeloti pēc spēles teica, ka tā iesākta slikti, taču turpinājums bijis labāks nekā pašam licies. ''Noteikti, ka neplānojām spēli sākt ar diviem ielaistajiem vārtiem. Tajā brīdī iedomājos par pagājušo sezonu, kad spēkojāmies pret ''City''. Cerēju, ka varēsim paveikt ko līdzīgu, bet beigās sanāca pat vēl labāk. ''Liverpool'' ir lieliska komanda, kas lika mums ciest pirmajā puslaikā, tāpēc diemžēl vēl nevaru teikt, ka šajā pārī viss jau būtu beidzies.''

''Mēs vēlamies Čempionu līgas trofeju arī šogad,'' pēc spēles teica viens no ''Real'' līderiem Karims Benzemā. ''Mēs spēlējām ar raksturu un izveidojām vārtu gūšanas iespējas. Rezultātā bija skatāma spēle gan tajā iesaistītajiem, gan tiem, kuri skatījās mājās pie televizora.''

Bez Benzemā diviem vārtiem vēl tikpat ''Real'' labā iesita Vinisiuss Žuniors un gan Ančeloti, gan Klops slavēja futbolistu. ''Manuprāt, viņš šobrīd ir viens nozīmīgākajiem spēlētājiem pasaulē - tāds, kurš var vienatnē izšķirt spēles iznākumu,'' par savu padoto teica Ančeloti. ''Vinisiuss ir viens no labākajiem futbolistiem pasaulē,'' viņam piebalsoja Klops.

Abu komandu atbildes spēle gaidāma 15. martā, bet šoreiz Madridē. Ceturtdaļfinālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-02-22 11:46, pirms gada
...spēli uzvarēt var Liverpool, bet nākošā kārta jau fantastika...100%, ka Ančeloti atceras to Stambulas 3:3 un Ševas neiesisto "paņenku" 11m sērijā...dons Karloss ir izcilākais XXI gadsimta klubu treneris, novēlu viņam tikt pie brazīļu izlases trenēšanas!

     [+] [-]

, 2023-02-23 09:59, pirms gada
..jā, diezgan nereāli pagaidām šķiet tikt pie pozitīva 3:0 un beigās vēl saņemt ceļazīmi uz nākamo kārtu. bet ar 2:1 vai 3:1, piemēram, uzvarēt var.

     [+] [-]

, 2023-02-23 10:36, pirms gada
Nu vēl salīdzinoši nesen Pool izrēķinājās ar Barsu paveicot tuvu neiespējamai misijai. Liekas izbraukumā 4-0 uztaisīja?

     [+] [-]

, 2023-02-23 11:18, pirms gada
Janoss1989 rakstīja: Nu vēl salīdzinoši nesen Pool izrēķinājās ar Barsu paveicot tuvu neiespējamai misijai. Liekas izbraukumā 4-0 uztaisīja?
...tas bija Enfīldā...un spēli uztaisīja Vijnaldums ar Trentu un Origi...patreiz komandā ir tikai Trents un tāds panīcis...
Ja Barca toreiz nenovērtēja Liverpool iespējas, tad tagad Real trenē Ančeloti, kurš bija Milan treneris ČL finālā Stambulā, kur Milan pēc 1.puslaika bija 3:0 priekšā, bet kausu ieguva Liverpool!
Domā kāds treneris, kurš to piedzīvojis var aizmirst?....dons Karloss noteikti atceras un nekādu tur vaļību komandai nedos..

     [+] [-]

, 2023-02-23 12:33, pirms gada
..visskumjākais, ka Real turpināja sist no jebkurienes iekšā, bet Liverpūlei visi tālākie uzbrukumi palika nerealizēti. būtu kaut vienus iebakstījuši, tomēr labāks skats nākotnē