Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dzavetjēri: ""Sporting" komandai praktiski nav vājo vietu"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Dzavetjēri: ""Sporting" komandai praktiski nav vājo vietu"
Nunsio Dzavetjēri
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pirms rītvakar "Skonto" stadionā gaidāmā mača UEFA Eiropas līgā starp FK "Ventspili" un Lisabonas "Sporting" šovakar preses konferencē domās par maču dalījās abu komandu galvenie treneri, kā arī divi ventspilnieku futbolisti.

Lisabonas "Sporting" galvenais treneris Paulu Bentu: "Mani nepārsteidz fakts, ka ventspilnieki ieņem 2. vietu grupā. Tā ir disciplinēta komanda, kas vienmēr prot atrast pretinieku vājās vietas un izmantot tās. "Ventspils" spēlē ātru futbolu, īpaši bīstami ir malējie pussargu un to centrējumi. Organizētā spēle un aizsardzība - tie ir mūsu pretinieku trumpji. Šī komanda apzinās savu mērķi un tiecas uz to."

"Mēs koncentrēsimies un mēģināsim ievērot tās nianses, kuras esam atklājuši pretinieku spēlē. Pretinieku mīnusus gan nesaukšu. Skaidrs, ka spēlēsim ar labāko sastāvu - izmantojam katru maču, lai uzlabotu saspēli. Laika apstākļi? Centīsimies tiem pielāgoties - Ukrainā jau mums bija pieredze. Mūsu mērķis ir izkļūt no grupas, un es domāju, ka arī ventspilnieki vēlas finišēt labāko divu komandu skaitā."

"Ventspils" galvenais treneris Nunsio Dzavetjēri: "Ierodieties rīt stadionā - tad redzēsiet, kā spēlēsim! "Sporting" ir augstākās klases komanda, kas ir organizēta un ar ļoti labiem spēlētājiem. Zinu šo komandu - redzēju tās maču pret "Fiorentina", un varu teikt, ka portugāļiem praktiski nav vājo vietu!"

Dzavetjēri arī noslēpumaini izteicās par iespējamo sastāvu: "Pamatsastāva futbolisti būs ļoti labā gatavībā. Tiem, kas atgriezušies no izlases, viss ir kārtībā. Nav svarīgi, kāda situācija ir turnīra tabulā - koncentrējamies tikai rītdienas mačam. Sava laukuma priekšrocības lielu lomu šajā līmenī nespēlē. Paradoksāli, taču pieņemu, ka mūsu futbolisti būtu vēl motivētāki, ja mačs notiktu skaistajā Lisabonas stadionā. Tomēr visu redzēsiet rīt!"

"Ventspils" vārtsargs Aleksandrs Koliņko: "Nopietni gatavojamies grūtai spēlei. Katrs vēlas parādīt iespējami labāko sniegumu. Neviens negaidīja, ka būsim 2. vietā grupā, taču punktus skaitīs tikai decembrī. Ja arī tad būsim otrie, būs pavisam labi. Pretiniekus sevišķi nepētām, bet gatavojam paši savu spēli - lai viņi pētītu mūs! Neviens no "Sporting" nebaidās - mums jāuzvar un viss. Nav grūti pārslēgties no viena turnīra uz otru, jo visur mums pretī ir spēcīgi pretinieki."

"Ventspils" uzbrucējs Edgars Gauračs: "Komandā valda laba atmosfēra. Esam labā formā, neviens nav savainots. Viss ir kārtība! Kad sākām turnīru, nezinājām, kā būs. Pēc mača pret "Hertha" sapratām, ka varam. Ir pagrūti, ka ik pa trim dienām ir spēle, to var just, tāpēc katrā mačā atdot 100% ir grūti. Zinām, ka "Sporting" ir favorīte, taču mēs zinām, kas mums jādara uz laukuma. Es darīšu visu, lai gūtu vārtus."

  +6 [+] [-]

, 2009-10-21 22:12, pirms 15 gadiem
Ja nav vājo vietu, tad sporting vajadzētu būt ČL kausa ieguvējiem, tātad vājās vietas ir! Galvenais lai Saša labi stāv un edža lai sit iekšā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-10-21 22:18, pirms 15 gadiem
Jebkurai komandai ir vājās vietas. Veiksmi rīt.

     [+] [-]

, 2009-10-21 22:19, pirms 15 gadiem
Ja mēs būtu Barselona,tad Sportingam atrastos vājas vietas,pret mums viņiem vājo vietu nav,tā domāja Dzavjetjeri,tulks varbūt neprecīzi iztulkoja.Tad jācer uz 0:0

  -3 [+] [-]

, 2009-10-21 22:20, pirms 15 gadiem
Mean Machine 24 rakstīja: Jebkurai komandai ir vājās vietas. Veiksmi rīt.
Tieši tā un cerams ka Vpils tās ritdien spēs atšifrēt !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-21 22:28, pirms 15 gadiem
(Dynamic) cerēt jau tu vari! Ja būs štuka tad jau būs o.k! Neajzmirsti ka rīt arī hoķis,lielākā daļa naudu atstās tur!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-10-21 22:53, pirms 15 gadiem
Tas nozīmē, ka jāsit pa tām stiprākajām vietām! Kamēr salūzīs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-21 23:13, pirms 15 gadiem
Ja šoreiz Gauračs vēl iebikstīs bumbu vārtos 1 pret 1 ar vārtsargu (2 reizes), tad būs pavisam labi.

     [+] [-]

, 2009-10-21 23:19, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Ja nav vājo vietu, tad sporting vajadzētu būt ČL kausa ieguvējiem, tātad vājās vietas ir! Galvenais lai Saša labi stāv un edža lai sit iekšā!
Nē ir komandas kurām ir vājās vietās, bet ir komandas kam nav vājo vietu un tad no tām vinnē tās, kurām tie plusi ir pēc iespējas vairāk.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-21 23:23, pirms 15 gadiem
par lielu Ventspili!
mes pa jums!

  -2 [+] [-]

, 2009-10-21 23:37, pirms 15 gadiem
andromons2 rakstīja: (Dynamic) cerēt jau tu vari! Ja būs štuka tad jau būs o.k! Neajzmirsti ka rīt arī hoķis,lielākā daļa naudu atstās tur!
Veejjainaa vakaraa pret Herneveen bija ap divaam stukaam, kur nu veel pret Portugales vienu no paziistamaakiem klubiem. Ka tik nepaarsniedz Dinamo skatiitaaju skaitu