Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A un B grupa: "Inter" pret "Tottenham", "Lyon" - par trešo uzvaru

A un B grupa: "Inter" pret "Tottenham", "Lyon" - par trešo uzvaru
Iepriekšējā ČL spēlē Samuels Eto'O (no kreisās) guva "hattrick"
Foto: AFP/Scanpix Sweden

Šovakar UEFA Čempionu līgas pamatturnīra turpināsies 3.kārtas spēles. A grupā Milānā tiksies līdervienības Milānas "Inter" un angļu "Tottenham Hotspur", toties Nīderlandē, Enšēdē, vietējais "Twente" uzņems Brēmenes "Werder". B grupas favorīte "Lyon" tiksies ar Portugāles čempioni "Benfica", bet Gelzerkirhenes "Schalke" sagaidīs izraēļu Telavivas "Hapoel".

A grupa

"Tottenham" viesojas "San Siro"

Čempione "Inter" savā laukumā šovakar uzņems Anglijas vienību "Tottenham Hotspur". Aizvadītajās divās spēlēs abām komandām ir pa vienai uzvarai un vienam neizšķirtam – itāļi punktus zaudēja izbraukumā pret sīvo "Twente", toties "Tottenham" Brēmenē izlaida uzvaru pret "Werder". Tagad abām iespēja cīnīties par otro uzvaru.

Pašreizējā kausa turētāja A Sērijā šobrīd ieņem trešo vietu, divus punktus aiz līderes "Lazio". Anglijas Premjerlīgā "Tottenham" atrodas 5.pozīcijā, bet tikpat punktu ir arī "Manchester United" un "Arsenal". Abām šī mača komandām aizvadītajā nedēļā svinētas uzvaras vietējās līgās.

Pēdējās piecās mājas spēlēs Čempionu līgā "Inter" izcīnījis piecas uzvaras, bet tieši pret angļu klubiem kopējā bilance ir septiņas uzvaras, trīs neizšķirti un divi zaudējumi. Iepriekš šāda ranga sacensībās abas komandas nav tikušās, tāpēc vienīgo reizi "San Siro" stadionā "Tottenham" futbolisti viesojušies 1971./1972.gada UEFA kausa izcīņas pusfināla pirmajā mačā pret "Milan", kad mačā tika fiksēts neizšķirts 1:1.

"Inter" šodien nevarēs palīdzēt Djego Milito, kuram cirkšņa savainojums, bet uz jautājuma zīmes ir Ivana Kordobas veselības stāvoklis pēc tam, kad spēlētājs izlaida sestdienas līgas maču. Tikmēr atveseļojušies ir Estevans Kambjaso un Gorans Pandevs, kā arī Tjagu Mota. "Tottenham" rindās diskvalifikāciju izcietīs Rafaels van der Vārts, bet nopietnus savainojumus turpina ārstēt Juness Kabuls, Maikls Dousons, Džermeins Defo un Džeimijs O’Hara.

"Twente" uzņem "Werder"

Kamēr "Twente" komandu ir pamats uzskatīt par vienu no Eirokausu sezonas pārsteigumiem, pilnīgi pretēja situācija ir ar "Werder", kas ir uz robežas, lai norakstītu šo sezonas daļu. Iepriekšējā grupas turnīra kārtā abas piedzīvoja smagus zaudējumus pret līderēm - attiecīgi Londonā ar 4:1 pārāka pār holandiešiem bija ''Tottenham', bet Milānā "Werder" futbolistiem nebija nekādu variantu - 0:4.

Nīderlandes līgā "Twente" spēlē veiksmīgi, aizvadītajā nedēļā ar 1:0 uzvarēts "Feyenoord", bet vēl iepriekšējā kārtā pieveikta turpat tabulas augšgalā esošā "Groningen". Pašlaik klubs ieņem trešo vietu kopvērtējumā, punktu zaudējot "Ajax", bet divus punktus - "PSV". Ar "Werder" grūti kaut ko prognozēt, Bundeslīgas tabulā tas atrodas vien 11.pozīcijā, taču iepriekšējā kārtā izcīnīta laimīga uzvara pret "Freiburg”.

"Twente" pusē joprojām būs jāiztiek bez Bārta Buisa un Emira Bajrami, tikmēr "Werder" rindās nespēlēs Sebastians Bēnišs, Naldu un Tims Borovskis.

A grupa

VKlubsSUNZV.A.P
1Inter21106:24
2Tottenham Hotspur21106:34
3FC Twente20113:61
4Werder Bremen20112:6 1

B grupa

"Lyon" pret "Benfica"

Grupas līdere "Lyon" šovakar spēkiem mērosies ar "Benfica" futbolistiem no Portugāles, bet Gelzenkirhenes "Schalke" uzņems viesus no Izraēlas – Telavivas Hapoel. Divas uzvaras līdz šim izcīnījusi "Lyon", pa vienam panākumam un trim punktiem ir "Schalke" un "Benfica" komandām, bet sausā pagaidām ir "Hapoel".

Kamēr Ligue 1 čempionātā "Lyon" atrodama vien tabulas otrajā daļā, Čempionu līgā komandai ir cerības jau uz trešo uzvaru. Šī vakara pretiniece "Benfica" Portugāles līgā saglabājusi septiņu punktu atstatumu no līderes ''Porto'', ieņemot otro pozīciju.

Komandas iepriekš šādā turnīra fāzē iepriekš nav tikušās, taču "Lyon" ir pieredze ar citiem portugāļu klubiem, tiesa, ne tā veiksmīgākā - deviņos Eirokausu mačos svinētas vien divas uzvaras, piedevām nevienā no četrām mājas spēlēm "Lyon" nav uzvarējusi, fiksēti divi neizšķirti un divi zaudējumi. Deviņos izbraukuma mačos pret franču klubiem "Benfica" kontā četras uzvaras, četri zaudējumi un viens neizšķirts.

"Lyon" vienīgā izmaiņa plānota Žeremija Tulalāna prombūtne, taču uz jautājuma zīmes ir Mišels Bastušs, Žans Makūns, Edersons, Aleksandrs Lakazets un Sesars Delgado. "Benfica" komandā joprojām nāksies iztikt bez Oskara Kardoso, Rubena Amorima un Roderika Mirandas.

Vai "Hapoel" šokēs vāciešus?

Šīs sezonas Bundeslīgas neveiksminiece "Schalke" šovakar uzņems viesus no Izraēlas – Telavivas "Hapoel". Aizvadītajā nedēļā vācu klubs cīnījās neizšķirti ar pēdējās vietas īpašnieci "Stuttgart”, tāpēc nekur augstāk par 16.vietu "Schalke" nav pakāpusies. Izraēlas līgā "Hapoel” nupat ar 1:0 uzvarēja Telavivas "Maccabi", tiekot līdz piektajai pozīcijai.

Abas komandas līdz šim Eirokausos nav tikušās, turklāt šī būs pirmā reize, kad "Schalke" spēlēs pret kādu izraēļu klubu. Toties "Hapoel" pagājušajā sezonā Eiropas līgas grupu turnīrā izbraukumā zaudēja ar 2:4 "Hamburger SV", taču savā laukumā bija pārāka ar 1:0

"Schalke" komandai nevarēs palīdzēt Levans Kenija, Tims Huglands un Kristians Panders, bet "Hapoel" rindās sastāvā nebūs Dedi Bena-Dajanas un Mārana Lalasa.

B grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Lyon22004:16
2.Schalke21012:13
3.Benfica21012:23
4.Hapoel20021:50

Izmantotie resursi:
UEFA.com - Union of European Football Associations
Goal.com
Sport1.de | Sport | News | Ergebnisse | Live...

Kā noslēgsies spēle Milānā?

  • 28

  • 21

  • 3


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-20 12:08, pirms 14 gadiem
Iepriekšējā grupas turnīra kārtā abas piedzīvoja smagus zaudējumus pret līderēm - attiecīgi Londonā ar 4:1 pārāka bija ''Inter'', bet Milānā "Werder" futbolistiem nebija nekādu variantu - 0:4.

Ka to saprast!? Inter speleja Londona!? Un ar ko tad speleja Werder Milana!?

     [+] [-]

, 2010-10-20 12:46, pirms 14 gadiem
Indigo_Child rakstīja: Iepriekšējā grupas turnīra kārtā abas piedzīvoja smagus zaudējumus pret līderēm - attiecīgi Londonā ar 4:1 pārāka bija ''Inter'', bet Milānā "Werder" futbolistiem nebija nekādu variantu - 0:4.

Ka to saprast!? Inter speleja Londona!? Un ar ko tad speleja Werder Milana!?
paldies, tā notiek, kad domā vienu, bet uzraksta ko citu

     [+] [-]

, 2010-10-20 12:53, pirms 14 gadiem
wilmaars rakstīja: Zzeel, ka Milito traumeets. Tomeer uzbrukuma liideris Inter. Inter speele savaa laukumaa jaauzvar.
Milito ir neformā visu sezonas sākumu un neapšaubāms uzbrukuma līderis šosezon ir Eto'O.

     [+] [-]

, 2010-10-20 14:54, pirms 14 gadiem
HOSSSSA rakstīja: uz ko liekam?
Tottenham Hotspur

     [+] [-]

, 2010-10-20 14:56, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Milito ir neformā visu sezonas sākumu un neapšaubāms uzbrukuma līderis šosezon ir Eto'O.
Pagaidam Eto velk visu Inter,bet pret tottenham vins nevilks.

     [+] [-]

, 2010-10-20 21:47, pirms 14 gadiem
Dzaneti 1:0

     [+] [-]

, 2010-10-20 21:56, pirms 14 gadiem
2:0 Eto

     [+] [-]

, 2010-10-20 21:57, pirms 14 gadiem
bonuks3333333333 rakstīja: Pagaidam Eto velk visu Inter,bet pret tottenham vins nevilks.
Liekam uz Spurs? Patiešām?

     [+] [-]

, 2010-10-20 21:59, pirms 14 gadiem
3:0 Stankovic

     [+] [-]

, 2010-10-20 22:20, pirms 14 gadiem
Eto 4:0