Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Metalist" treneris: "Jāmeklē vārtsargs"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Metalist" treneris: "Jāmeklē vārtsargs"
Mirons Markevičs
Foto: AFP

"Jāmeklē vārtsargs," sašutis par komandas pamatvārtsarga Oleksandra Gorjainova sniegumu spēlē pret Kijevas "Dynamo" (3:2) bija "Metalist" galvenais treneris Mirons Markevičs. Kaut arī viņa vadītā komanda vakar uzvarēja, UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfinālā iekļuva kijevieši.

Vakar Doņeckas "Shakhtar" savā laukumā ar 2:0 pieveica Maskavas "CSKA", uzvarot divu spēļu summā ar 2:1. Abu komandu treneriem pēc spēles bija sava sakāmais. Maskavas "CSKA" galvenais treneris Ziko: "Mēs esam sarūgtināti un nomākti, ka izstājāmies no turnīra. "CSKA" šovakar spēlēja ļoti nervozi, pie tam pieļāva ļoti daudz kļūdu piespēlēs. "Shakhtar" to izmantoja. Teikšu, ka tā ir ļoti laba komanda." Tāpat Ziko izteicās, ka viņš noteikti vēlreiz izskatīs atkārtojumus epizodēm, kurās tika ielaisti vārti, jo uzskata, ka vārtu guvumi nebūtu jāieskaita, īpaši jau otrais, jo bija pārkāpums pret vārtsargu.

Doņeckas "Shakhtar" galvenais treneris Mirča Lučesku: "Domāju, ka nav neviena, kurš teiks, ka mēs neesam pelnījuši tikt tālāk. Mēs ļoti labi sagatavojāmies spēlei, izpētījām pretinieku. Tādai komandai kā "CSKA" pie mūsu vārtiem neļāvām izveidot praktiski neko. Lieliski nosedzām Vāgneru Lavu. Domāju, ka puiši pelnījuši uzslavas par to, kā viņi apspēlēja "CSKA"."

Sarūgtināts par zaudējumu Kijevas "Dynamo" divu spēļu summā bijis "Metalist" galvenais treneris Mirons Markevičs: "Pirmkārt, gribu apsveikt visus savus spēlētājus par lielisko sniegumu UEFA kausa izcīņā. Pēc spēles ar "Besiktas" [0:1 pirmās kārtas spēlē izbraukumā - aut.] neviens no mums neko vairs negaidīja, bet mēs tikām tik tālu. Mums pietrūka tikai desmit minūšu, bet tāds ir futbols. Mums pietrūka cilvēku resursu. "Dynamo" katrs rezervists pastiprina spēli, bet mums tā nav. Jebkurā gadījumā, paldies puišiem. Nezinu, kas notiek ar vārtsargu Gorjainovu. Jā, diemžēl mums ir tukši vārti. Jāmeklē vārtsargs."

"Dynamo" galvenais treneris Jurijs Sjomins: "Spēle bija ļoti smaga. Uzvara pār tādu komandu kā "Metalist" ir ļoti vērtīga, pie tam, ņemot vērā, kā ritēja spēle. Mēs ne brīdi nepadevāmies, pat tad, kad rezultāts bija 1:3. Veicām daudzus pārkārtojumus, meklējot labākos risinājumus katrai konkrētai epizodei. Tas deva pozitīvu rezultātu, kas mani, protams, apmierina."

Vīlies par netikšanu nākamajā kārtā bija Sankpēterburgas "Zenit" galvenais treneris Diks Advokāts: "Pirmajā puslaikā "Zenit" spēlēja lielisku futbolu. Bijām pelnījuši iesist vairāk. "Udinese" zaudējām jau Itālijā. Šovakar pirmajā puslaikā pilnībā apspēlējām "Udinese". Futbolā nevienmēr saņem to, ko esi pelnījis. Šodien bija pelnījuši krietni vairāk. Futbolistiem jau pateicu, ka esmu lepns par viņiem."

Izmantotie resursi:
shakhtar.com
metallist.kharkov.ua
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-20 11:55, pirms 15 gadiem
normāli...16 bija tikušas 3 Ukraiņu komandas!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-20 12:18, pirms 15 gadiem
to skudrinieks
Pavlovs jau Baltkrievijaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-20 12:41, pirms 15 gadiem
Vaninu uz Metalist !!!

  +4 [+] [-]

, 2009-03-20 12:42, pirms 15 gadiem
masalski uz metalist!!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-20 13:40, pirms 15 gadiem
....es varētu....to darbu pieprotu....

  +1 [+] [-]

, 2009-03-20 15:17, pirms 15 gadiem
Viniem tas vartusargs jau nemaz tik slikti nespele, si pedeja spele vinam pasvaka sanaca, un ir saprotams, ka trenerim ir skrobe, ka vartsarga kludu pec netika pari Dinamo, jo drosi vien bija lielas premijas utt. Ar so pasu vartsargu vini divas sezonas izcinija bronzu un ar sliktu keeperu to nevaretu izdarit. Pie tam vins vel ir komandas kapteinis, un diezgan ilgu laiku vinam bija rekord neielaisto vartu zina, kaut kas ap tukstots minutem sausa.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-20 17:33, pirms 15 gadiem
LV varianti - Vaņins un Koļinko. Ņem, kuru gribi!