Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Cauņa: "Patīkami, ka izdevās cienīgi pārstāvēt Latviju Čempionu līgā"

Andris Liepa
Andris Liepa

Cauņa: "Patīkami, ka izdevās cienīgi pārstāvēt Latviju Čempionu līgā"
Aleksandrs Cauņa tūlīt gūs savus pirmos vārtus Čempionu līgā
Foto: www.pfc-cska.com

Latviešu pussargs Aleksandrs Cauņa, kurš vakar UEFA Čempionu līgas grupu turnīra mačā guva vārtus pret Turcijas „Traboznspor” (3:0), pēc spēles uzsvēra, ka bijis patīkami tik sekmīgi pārstāvēt Latviju šajā prestižajā turnīrā.

Aleksandrs Cauņa: „Iesist vārtus Čempionu līgā – tas ir brīnišķīgi. Bumba veiksmīgi uzgūla kājai. Drīzumā gandrīz iesitu vēl vienus – tēmēju tālajā stūrī, bet trāpīju pa stabu. Patīkami, ka izdevās cienīgi pārstāvēt Latviju Čempionu līgā. Ja nekļūdos, tad līdz šim Čempionu līgas grupu turnīrā no maniem tautiešiem vārtus bija guvis tikai Māris Verpakovskis.

Šodien mums bija pārsvars un, esot vadībā, vajadzēja nospēlēt prātīgi uz pretuzbrukumiem, jo pretinieks devās uz priekšu cerībā izlīdzināt. Un mums patiešām izdevās pāris lieliski ātri uzbrukumi. Grupa ir interesanta, visām komandām joprojām ir reālas cerības tikt „play-off”.”

Vēl piebildīsim, ka krievu sporta portāls sovsport.ru tikai uz maiņu uznākušajam Cauņam piecu ballu sistēmā ielika atzīmi 4.5, kas ir augstākā komandā - vēl tikpat izpelnījies pārējo divu vārtu guvējs Dumbija. "Sport Express" Cauņas varējumu novērtēja ar atzīmi 6,5, bet septītniekus saņēma tikai Vāgners Lavs un Sejdū Dumbija.

Atzinīgus vārdus Latvijas izlases pussargam veltīja viņa kolēģis Zorans Tošičs, kura vietā Saša arī devās laukumā: "Cauņa ir mans labs draugs, tādēļ esmu par viņu ļoti priecīgs. Ģērbtuvēs viņam pateicu, ka pret "Anzhi" lai spēlē viņš, bet es palikšu rezervē! Cauņa uzreiz man iebilda, sakot: "Nē, nē, nē, spēlēsi tu!""

"Trabzonspor" galvenais treneris pēc spēles uzsvēra, ka tieši Cauņas gūtie vārti salauzuši viņa vienību.

"CSKA" galvenais treneris Leonīds Sluckis pēc cīņas izteicās, ka Cauņas došanās laukumā tika jau iepriekš prognozēta: "Bijām plānojuši Cauņu sūtīt laukumā, jo viņš ir mūsu vienīgais uzbrūkošā tipa spēlētājs no tiem, kas atradās uz rezervistu soliņa. Nezinājām, kā vietā viņu sūtīt, bet cīņas gaitā nolēmām, ka viņam jādodas spēlēt Tošiča vietā".

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
Советский спорт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +21 [+] [-]

, 2011-10-19 10:20, pirms 13 gadiem
Arī himnu dzied pirms izlases spēlēm. Īsts patriots. Cerams, ka beidzot būs iejuties komandā un biežāk spēlēs pamatsastāvā.

 +11 [+] [-]

, 2011-10-19 10:29, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: Cik dzirdēju Cauņa arī grasās izmainīt uzvārdu uzfutbolkas - Cauņ'
tad jau reālāk ir ka viņš uz krekla uzrakstīs Cauņa Latvietis, nekā Cauņ..... viens no retajiem ka tiešām dzied himnu!

  +6 [+] [-]

, 2011-10-19 10:30, pirms 13 gadiem
bembists rakstīja: Arī himnu dzied pirms izlases spēlēm. Īsts patriots. Cerams, ka beidzot būs iejuties komandā un biežāk spēlēs pamatsastāvā.
nez, vinjam saakumaa iznaakot kaut kaa neiet speele, bet kaa naak uz mainju, taa ugunjo. varbuut labaak noveeleet naakt katraa speelee uz mainju un sist golus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-10-19 11:33, pirms 13 gadiem
Runājot par himnas dziedāšanu, tad pēdēja laikā vairāki izlases futbolisti dzied himnu, vai plāta muti, bet vismaz.

 +17 [+] [-]

, 2011-10-19 11:55, pirms 13 gadiem
Runājot par attieksmi - no D-pils čalis, Rīgā ierodoties, sāka mācības latviešu skolā, aīmredzot vēlējās būt šeit piederīgs, kaut gan toreiz jau varēja prognozēt, ka karjera veidosies daudz tālāk nekā mūsu virslīgā.Vēlējās būt šeit savējais - un tāds arī ir! Veiksmi!

  +7 [+] [-]

, 2011-10-19 12:23, pirms 13 gadiem
TIK TIEŠĀM! "RUDNEV" MĀCIES!

  -3 [+] [-]

, 2011-10-19 13:23, pirms 13 gadiem
Saša krasavčiks! Uzreiz var redzēt, ka mana skola... Vēl jau plosīsies, jo vasarā labi atpūtāmies un tagad visas spēka rezerves nāks uz āru

  +5 [+] [-]

, 2011-10-19 14:28, pirms 13 gadiem
brunoje rakstīja: Runājot par attieksmi - no D-pils čalis, Rīgā ierodoties, sāka mācības latviešu skolā, aīmredzot vēlējās būt šeit piederīgs, kaut gan toreiz jau varēja prognozēt, ka karjera veidosies daudz tālāk nekā mūsu virslīgā.Vēlējās būt šeit savējais - un tāds arī ir! Veiksmi!
ir bijis tas prieks papljaapaat ar vairaakiem bijushajiem un esoshajiem izlases speeleetaajiem un Caunja tieshaam ir viens no sakariigaakajiem starp vinjiem. pie tam vinjam ir liela veelme sevi pilnveidot arii aarpus oficiaalajiem treninjiem, kas ir liela veertiiba starp muusu futbolistiem, no kuriem lielaakaa dalja uzskata, ka pietiek ar oficiaalajiem treninjiem lai buutu zvaigzne

  +1 [+] [-]

, 2011-10-19 19:14, pirms 13 gadiem
Gribētos interviju ar Sašu A. Pučes izpildījumā! Ne tāpēc, ka guva vārtus vai tamlīdzīgi, vienkārši ar mūsu futbolistiem to ir tik maz...