Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Strekans: "Mums bija milzīgs pārsvars"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Strekans: "Mums bija milzīgs pārsvars"
Gordons Strekans
Foto: AFP

Ļoti sarūgtināts pēc Čempionu līgas grupu turnīra ietvaros nospēlētā neizšķirta pret "Aalborg" bijis Glāzgovas "Celtic" komandas galvenais treneris Gordons Strekans.

Atgādināsim, ka Glāzgovas klubam piederēja milzīgs teritoriāls pārsvars, pie tam, komanda ieguva tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, taču rezultāts tā arī netika atklāts. Gordons Strekans bija ļoti sarūgtināts, taču nezaudēja optimismu:

"Mēs spēlējām pret "Copenhagen" pāris gadus atpakaļ, iesitām pendeli un uzvarējām, bet šodien mēs izveidojām krietni vairāk momentu. Neiesitām pendeli, kā arī neizmantojām pārējās iespējas. Slikti nospēlējām pirmo puslaiku, bet lieliski uzsākām otro, taču Čempionu līgā ļoti svarīgi ir visu laiku spēlēt vienmērīgi. Pēdējās 45 minūtēs mums bija lielākais teritoriālais pārsvars, kādu man nācies pieredzēt. Pretinieku vārtsargs spēja neitralizēt mūsu uzbrucējus, taču viņa sniegums nebija ideāls. Mums ir jāiegūst kaut kas mačā ar "Villareal".

"Mums bija saruna viesnīcā par šo notikumu, jo šī vieta ir īpaša – tas ir teātris. Nekad nevari būt drošs par to, kā futbolisti izturēs šo atmosfēru, bet šodien futbolisti bija uzdevumu augstumos. Es viņiem skaidroju, ka, kad tu esi jauns, audz un vēlies kļūt par futbolistu un tev tiek dota šāda iespēja, tad tā ir jāizmanto. Mums bija lielisks vakars, un mani neinteresē, kas notiks tālāk, jo mēs paši esam izcīnījuši tiesības šeit atrasties. Mūsu vārtsargs atvairīja pendeli, kas bija vitāli svarīgi, jo vārti izmaina spēles gaitu. Mēs neieradāmies pēc neizšķirta, mēs ieradāmies piedalīties," pēc spēles filozofisks bija "Aalborg" galvenais treneris Brūss Rioks.

Izmantotie resursi:
uefa.com