Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Puels: "Jācenšas tik ļoti nebaidīt sevi"

Puels: "Jācenšas tik ļoti nebaidīt sevi"
Klods Puels
Foto: AP

"Fiorentina" un "Lyon" galvenie treneri pēc Čempionu līgas pirmajā kārtā nospēlētā neizšķirta (2:2) uzsvēruši to, ka viņu vadītajām komandām turpinājumā nāksies uzlabot savu sniegumu, lai sasniegtu savus mērķus.

"Lyon" kluba galvenais treneris Klods Puels bija priecīgs par to, ka viņa komandai izdevās atspēlēt divu vārtu deficītu, taču uzsvēra to, ka nākotnē komandai vajadzētu izvairīties no nokļūšanas iedzinējos:

"Nākotnē mēs centīsimies tik ļoti nebaidīt paši sevi. Mēs spēli uzsākām ļoti labi, taču pirmie ielaistie vārti mūs izsita no ritma. Mums komandā ir vairāki labi aizsargi, bet ne jau viņu vainas dēļ mēs ielaidām vārtus, jo spēle aizsardzībā ir visas komandas darbs. Spēles gaitā mēs atguvām ticību sev, varētu teikt, ka mums bija viens slikts puslaiks un viens labs puslaiks. Mēs saglabājam mieru, jo atspēlēt divu vārtu deficītu Čempionu līgā nav viegls uzdevums. Turnīra noslēgumā redzēsim, vai tas bija labs punkts, vai arī slikts.”

"Tā bija laba spēle. Mēs spēlējām pret komandu, kura varētu tālu tikt, iespējams, pat uzvaret turnīrā. Pēc ielaistajiem pirmajiem vārtiem zaudējām ticību saviem spēkiem, zaudējām koncenrāciju. "Lyon" bija pelnījusi neizšķirtu. Mums būs daudz, kas jāizmaina, ja mēs gribam progresēt nākotnē. Domāju, ka mēs nebijām labākajā formā ne fiziski, ne psiholoģiski," pēc spēles uzsvēra "Fiorentina" galvenais treneris Čezāre Prandelli.

Izmantotie resursi:
uefa.com


LNK Sporta parks. Foto: FK RFS
26

RFS Čempionu līgas kvalifikācijas mājas spēli pret ''Larne'' aizvadīs ''LNK Sporta parkā''

Latvijas čempione futbolā RFS pavēstījusi, ka UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas mājas spēli aizvadīs savās mājās – ''LNK Sporta parkā''.
Vroclavas "Śląsk" kluba līdzjutēji. Foto: WKS Śląsk Wrocław
21

"Riga" būs smags pārbaudījums Vroclavā, "Liepājas" pāra uzvarētājai ielozē "Gent"

Šodien UEFA mītnē Šveices pilsētā Nionā tika izlozēti arī Eiropas līgas un Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pāri. "Riga" mērosies spēkiem ar Polijas vicečempioni Vroclavas "Śląsk", savukārt gadījumā, ja "Liepāja" un "Auda" pieveiks Fēru Salu vienības, tām pretī stāsies attiecīgi Beļģijas "Gent" un Ziemeļīrijas "Cliftonville".
Mirklis pirms "Bodø"/"Glimt" un "Roma" kaujas Eiropas Konferences līgas ceturtdaļfinālā 2022. gadā. Foto: UEFA
4

Uzvaras pār ziemeļīriem gadījumā RFS ceļos pie Mourinju tracinājušā kluba

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas izlozē RFS un Ziemeļīrijas "Larne" pāra uzvarētājai ielozēta Norvēģijas spēcīgākā vienība "Bodø"/"Glimt".